Ši statistika pasitvirtino neseniai transliuotoje australų radijo laidoje „Kyle and Jackie O Show“ – vyriškis Jeremy‘is atvirai papasakojo, kaip apgaudinėja savo partnerę, informuoja dailymail.co.uk.

Į trečią dešimtmetį įžengęs Jeremy‘is pusę metų apgaudinėjo savo merginą su moterimi, kurią sutiko viename vakarėlyje. Vyriškis su partnere turi du vaikus, bet nepaisant to, neketina liautis buvęs neištikimas, kol jam nesukaks 40 metų. Antrą telefoną, kuriuo bendrauja su meiluže, jis laiko tualeto bakelyje (išmoko šitos gudrybės iš televizijos serialo „Bręstantis blogis“), su meiluže jie susitinka kas dvi savaites.

„Man patinka seksas, patinka slapukauti“, – atviravo Jeremy‘is. Jis taip pat tikėjosi, kad laidos vedėjos pateiks daugiau patarimų, kaip jam toliau sėkmingai gudrauti.

Į laidą skambinusių klausytojų reakcija jo nenuvylė – daugelis skambino ir pasakojo apie savo slaptus romanus.

„Pakeisk visus slaptažodžius į tokius, kokių ji niekada neatspėtų. Jokių žinomų dalykų – kaip antai, mėgstamos futbolo komandos pavadinimas. Antraip patikėk – ji sužinos ir kapstys giliau“, – patarinėjo Ella.

Vaikinas vardu Justinas pasakojo, kad vakarieniaudamas ar gerdamas kokteilius su draugais jis padaro nuotraukų – dėl visa ko, jei mergina kada paklaustų, kur jis buvo. „Jeigu ji įtaria, reikia turėti alibi – nuotraukų“, – sakė Justinas.

Richardas užsirašinėja, jei jo mergina būna neteisi, sukelia barnį ar pan. – kad turėtų kuo pasiteisinti, jei išaiškėtų jo neištikimybė.

Dalis klausytojų skambino argumentuoti, kodėl neverta būti neištikimam, o moteris Kirsten atskleidė savo istoriją, primenančią filmo scenarijų.

„Turiu tris vaikus, bet turėjau romaną su vedusiu vyru. Visa tai primena smagų žaidimą, kol neįkliūni“, – pasakojo ji.

Su nusikaltimo bendrininku ji susipažino vaikų mokyklos stadione. Romanas truko tris mėnesius – dažniausiai jie mylėdavosi automobilyje. Deja, Kirsten turėjo ją persekiodavusį slaptą gerbėją. Jis nufotografavo porą nusikaltimo vietoje, vieną dieną parodė kompromituojančias nuotraukas ir pagrasino nusiųsti jas Kirsten vyrui.

„Persekiotojas norėjo sekso su manim, bet aš pasakiau, kad siųstų nuotraukas mano vyrui“, – pasakojo moteris. Moteris visgi liko patenkinta, kad viskas taip susiklostė, nes jautėsi einanti savidestrukcijos keliu, o nutraukti slapto romano neturėjo jėgų. Na, galiausiai buvo priversta tai padaryti.

Dar viena į laidą skambinusi moteris Georgia buvo patekusi į panašią situaciją. Ji ištekėjusi jau 10 metų, bet dabar įsimylėjo geriausią draugą ir apgaudinėja su juo savo vyrą. Ji trina žinutes ir skambučius iš telefono, o už viešbučius moka grynaisiais. Georgia jaučią kaltę, tačiau negali nutraukti ir slapto romano.

Vis tik daugumos radijo laidos klausytojų nuomone, Jeremy‘is turėtų liautis apgaudinėjęs savo vaikų motiną ir prisipažinti arba bent jau liautis buvęs neištikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (653)