„Savo sutuoktinį Samą sutikau būdama 36, jam tada buvo 62 metai. Tuo metu abu buvome susituokę, todėl mintis apie tapimą pora buvo paskutinė, atėjusi mums į galvą. Tačiau net kai pradėjome vienas kitam jausti jausmus, manęs jo amžius neatgrasė.

Mes susitikome darbe, kai buvau pasamdyta atlikti tyrimą universitete, kuriame jis dėstė. Mus siejo darbiniai santykiai ir nieko daugiau. Vis dėlto, mudu daug kalbėjomės ir vieną dieną pokalbio metu kažkaip prasitariau, kad maniau turinti seksualinį potraukį, kuris viršija normalų, ir kad visiems partneriams su kuriais buvau (įskaitant ir mano sutuoktinį), tai kėlė problemų.

Jam tai buvo svarbi akimirka, nes jis suvokė, kad mudu siejo ta pati patirtis, lydėjusi mus visą gyvenimą. Mes abu turėjome partnerius, kurie kartojo, kad esame juokingi, norėdami sekso kiekvieną dieną, arba susierzindavo ir klausinėdavo, kas su mumis negerai. Tas mus iš tiesų susiejo – pagaliau pajutau, kad yra toks pat žmogus kaip aš. Mudu abu savo santuokose jautėmės nelaimingi ir to pokalbio metu mes pirmą kartą suvokėme, kad galėtume vienas kitam puikiai tikti.

Po kelių mėnesių abu jau buvome išsiskyrę su savo partneriais. Pradėjome susitikinėti ir atėjus pirmai nakčiai, kai žinojau, jog turėsime intymius santykius, viską suplanavau. Netgi užsakiau tikrai gražų viešbutį, kur galėtume atsipalaiduoti, kartu pavalgyti ir išgerti.

Man niekad nekilo mintis, kad kaip vyresnio amžiaus vyras jis gali turėti erekcijos sutrikimų. Tačiau jis jų turi ir tą pirmą naktį mes negalėjome mylėtis. Kai tapo aišku, kad įranga deramai neveiks, radome kitų būtų pasimėgauti intymumu. Mes neskubėjome, vienas kitą masažavome ir užsiėmėme oraliniu seksu. Man tikrai buvo nesvarbu, kad negalėjome turėti sueities – man tai nebuvo pirmas kartas su vyru, turinčiu tokią problemą, todėl mes apie tai pasikalbėjome ir vis tiek labai puikiai praleidome laiką. Galų gale, mūsų tai neišskyrė ir nepraėjus nė metams mes susituokėme.

Tačiau norėdamas išspręsti lovos problemą, Samas nuėjo pas gydytoją ir pradėjo vartoti vaistus erekcijos sutrikimams gydyti. Džiaugiuosi, kad padėjo, nes jeigu negalėtume reguliariai užsiimti seksu, jausčiau, kad man trūksta lytinių santykių.

Būnant su Samu kartais mūsų energijos lygis nesutampa. Jis dienos pabaigoje natūraliai yra labiau išsekęs, aš kartais esu labai nusiteikusi seksui, o jis norėtų atsisakyti. Mes sprendėme užsiimti seksu vidurdienį.

Vis dėlto, buvimas su vyresniu vyru turi daug privalumų. Sunku pasakyti, kiek mūsų seksualinis gyvenimas susijęs su tuo, kad Samas yra vyresnis, o kiek su jo kūnu ir asmenybe. Vis dėlto, jis labai kantrus meilužis, ir galiu pasakyti, kad jis visada nori tęsti tol, kol aš pasitenkinsiu.

Manau, kad mudu abu atviriau išsakome, ko norime ir ko mums reikia lovoje, nors nepasitikime tiek savo troškimais ir kūnais, kiek pasitikėdavome būdami jaunesni.

Esu taip pat girdėjusi, kad vyresniems vyrams reikia daugiau laiko orgazmui pasiekti ir Samas nėra išimtis. Dėl to mums mylintis aš galiu pasiekti daugybinius orgazmus, o man tai išties teikia malonumą ir jaudulį. Ankstesniuose santykiuose jam tai kėlė problemų, jo partnerėms atrodė, kad jis per daug ilgai užtrukdavo, o man tai patinka.

Sąžiningai, mano gyvenimas dabar yra geresnis nei bet kada anksčiau. Tačiau žmonės teisia mane dėl to, kad esu su vyresniu vyru. Jeigu viešumoje laikomės už rankų ar bučiuojamės, sulaukiu nustebusių žvilgsnių. Gyvenant Las Vegase, žmonės dažnai mano, kad Samas „išsinuomojo merginą“, o jam atrodo, kad jis žmonėms turėtų pasiaiškinti dėl mūsų santykių.

Sakau jam, kad tai niekam neturi rūpėti ir jis nėra įsipareigojęs patvirtinti kam nors mūsų santuoką. Sunkiausias dalykas, susijęs su amžiaus skirtumu, yra žinojimas, kad mes neturime tiek daug laiko, kiek man norėtųsi, tačiau tai verčia mane dar labiau vertinti kartu su Samu praleistą laiką. Vertinu kiekvieną su juo praleistą akimirką.

Nors mus skiria 26 metai, seksualiai derame geriau nei su bet kuriuo ankstesniu panašaus į mane amžiaus mano partneriu. Turėjimas žmogaus šalia, kuris tikrai supranta mano norus ir poreikius, pavertė mano seksualinį gyvenimą geresniu nei kada nors svajojau. Prieš tai abu jautėmės aprimstantys, dabar mes esame laimingi ir patenkinti.“

*Vardai pakeisti

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)