Portalas „Men‘s Health“ atliko apklausą apie populiariausias seksualines fantazijas – apie 2 700 moterų atsakė į 170 klausimų, rašo delfi.lv. Rezultatai buvo kruopščiai išanalizuoti.

Štai apie ką dažniausiai paslapčiomis svajoja moterys:

1. Nori nešvankių žodelių

Beveik 81 proc. apklausoje dalyvavusių moterų teigė norinčios, kad sekso metu partneris kalbėtų nešvankius žodelius. „Smegenys – pats didžiausias seksualinis organas, o nešvankūs pokalbiai – kūrybingas būdas jas stimuliuoti“, – aiškino seksologė E. Morse.

Nešvankūs pokalbiai ne šiaip atpalaiduoja, tai puikus būdas pradėti pokalbį apie tai, kas jums patinka lovoje. Komentuokite tai, kas vyksta, pasakykite, kas teikia jums didžiausią pasitenkinimą – ar tai būtų prisilietimai, ar kokia nors poza. Specialistė pataria: „Ir būtinai stebėkite, kaip reaguoja partneris, palaipsniui didinkite tempą.“

2. Nori kartu nueiti į striptizo klubą

Taip, iš tiesų net 70 proc. apklausoje dalyvavusių moterų prisipažino, kad norėtų nueiti su savo partneriu į striptizo klubą.

Tokiose vietose tvyro unikali seksualinė energija, taigi jei jūs su partneriu tam pasirengę, kartu ten apsilankius vėliau laukia nepamirštama aistringa naktis.

„Daugeliui porų apsilankymas striptizo klube yra saugus būdas patyrinėti savo ribas ir troškimus. Stebėti savo partnerį ar pasiūlyti stebėti jus ir taip gundyti, erzinti – visa tai gali tapti puikia preliudija“, – sako E. Morse.

3. Nori išbandyti distanciniu būdu valdomus sekso žaislus

63 proc. moterų pareiškė, kad fantazavo apie distanciniu būdu valdomus sekso žaislus, 44 proc. norėtų, kad partneris juos naudotų. Vertėtų paaiškinti, kokia šio troškimo priežastis: „Kai partneris valdo jūsų malonumą, tai be galo jaudina.“

Šiuolaikinių sekso žaislų asortimente yra daug variantų, kuriuos galima valdyti per priedus išmaniajame telefone. Visų pirma, tai – gundanti rizika, kad jus gali sučiupti, darančius kažką seksualaus kasdienėje aplinkoje. Antra, tai stiprina susitikimo laukimą.
Trečia, žinojimas, kad esate kito rankose, labai jaudina.

„Tik būkite atsargūs, nesinaudokite tokia programėle konferencijos telefonu metu“, – pridūrė seksologė.

4. Nori būti surištos sekso metu

58 proc. teigė, kad seksualinėse fantazijos mato save surištas sekso metu arba užrištomis akimis.

„Užrištos akys susijusios ne tik su seksualumu, pasitikėjimu ir dominavimu, tada sustiprėja visi kiti jausmai, – aiškina E. Morse. – Netikėti prisilietimai, bučiniai sukuria malonumo bangas, o laukimas to, kas bus toliau, tik kursto aistrą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)