Taigi, kokie tie A. Pauliukevičiaus ir I. R. Adams santykių ritualai:

Rytinis pasivaikščiojimas miške

Ar kada nors pagalvojote, kad rytas gali prasidėti nuo pasivaikščiojimo miške ir svajojimo su savo antrąja puse?! Andrius ir Ilka tikrai pagalvojo: „Beveik kiekvieną rytą, vos tik atsibudę ir išgėrę kavos, dar prieš pusryčius, mes einame pasivaikščioti po mišką. Tai trunka apie 20-60 minučių. Ir tik labai retai, išimtinais atvejais mes praleidžiame šį įprotį. Tuo metu galva dar nebūna apkrauta darbiniais reikalais, tad išvengiame pokalbių apie juos ir abu garsiai svajojame, ką toliau gyvenime norime nuveikti, kur būti, kuo užsiimti. Kai grįžtu namo, užsirašau šiuos tikslus ir darausi planą, kaip juos įgyvendinti. Tai pirmas ir svarbiausias mūsų ritualas yra skirti laiko kartu pasvajoti ir planuoti savo dieną ir ateitį“, – atvirauja Andrius.

Sekmadienio laikas kartu

Kitas įprotis, kuris suartina A. Pauliukevičių ir I. R. Adams yra poilsio laikas. „Abu esame sportininkai ir didžiąją laiko dalį turime prisilaikyti dietų. Tačiau sekmadienį mes ilsimės ir nuo treniruočių, ir nuo dietų. Todėl šią dieną valgome, ką norime ir darome tai kartu. O vakarą baigiame žiūrėdami „YouTube“ vaizdo įrašus apie vietas, į kurias norėtume nukeliauti. Taigi, ir vėl svajojame kartu“, – dalinasi žinomas sportininkas.

Buvimas su kitais šeimos nariais

„Dar vienas mums labai svarbus dalykas, kad abu gerbtume vienas kito šeimą. Kad kartu būtume su šeima, iš kurios esame kilę. Nes tai stiprina bendrumo jausmą. Todėl Ilka dalyvauja visuose mano šeimos susibūrimuose, o kai būname Afrikoje, aš dalyvauju visose jos giminės šventėse. Nors būna, kad ir ne viską suprantame, kas vyksta, bet mums yra labai svarbu, kad antroji pusė tuo metu yra šalia“, – trečiąjį šeimos ritualą atskleidžia A. Pauliukevičius.

Ar santykiams netrukdo kultūriniai skirtumai, nes gražuolė I. R. Adams yra kilusi iš Afrikos? „Kultūrinių skirtumų tarp mūsų nėra. Ilkos tėvelis buvo europietiškai auklėtas ir turėjo daug europietiško kraujo. Todėl ir Ilka buvo auklėjama europietiškai. Be to, mano žmona yra krikščioniško tikėjimo, todėl mūsų vertybės ir papročiai nesiskiria“, – užtikrina Andrius.

Andrius Pauliukevičius ir Ilka Rae Adams

„Kertinė kolona“ santykiuose – bendras tikslas

Į klausimą, kas yra svarbiausia santykiuose, kas ta „pagrindinė kolona“, be kurios viskas subyrėtų, Europos kultūrizmo čempionas atsako: „Pagrindinė santykių „kolona“ yra bendro tikslo turėjimas. Kiekvienas atskirai turime turėti savo asmeninius tikslus, taip pat, mokėti būti laimingais kai esame vieni patys. Bet būnant kartu, reikia turėti ir bendrą tikslą. O tada jau tegul būna didesnė vyro atsakomybė, kokius sprendimus priimti, kad pasiekti tą tikslą ir už tuos sprendimus atsakyti.“

Galbūt nuoširdus A. Pauliukevičiaus ir I. R. Adams pasidalinimas įkvėps ir kitas Lietuvos šeimas sukurti savo asmeniškus poros įpročius, kurie suteiks galimybę prasmingai ir įdomiai praleisti laiką kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)