Turbūt galvojate, kad seksas duše skamba seksualiau nei iš tiesų yra, kaip ir seksas smėlėtame paplūdimyje ar ant galinės automobilio sėdynės. Patikėkite, yra būdų mylėtis duše taip, kad pajustumėte didesnį ryšį su partneriu ir seksas stipriai jaudintų. Jūsų dėmesiui – keli patarimai, kaip mylėtis duše:

Dušo kabina – puiki vieta greitam seksui prieš darbą

Sukantis tarp darbo, pareigų, namų ir socialinio gyvenimo ne visada lengva rasti laiko seksui. Čia pats metas prisiminti seksą duše. Šiaip ar taip, kiekvieną rytą maudotės po dušu, nusirengiate. Be to, nereikia sukti galvos dėl higienos – išsimuiluojate, nusiprausiate ir nusišluostote.

Nustebinkite partnerį – įlįskite po dušu arba pakvieskite prisijungti. Kol vanduo šils, liks laiko meilės žaidimams, o tai – puiki dienos pradžia. Argi nėra smagu spontaniškai nuvogti laiko malonumui? Seksas duše sustiprins aistrą, jausitės labai artimi.

Nuo karščio kūnas pasidaro lankstesnis

Nuo karščio atsipalaiduoja raumenys, sąnariai, iš kūno išeina įtampa, kūnas pasidaro lankstesnis. Taip pat pagerėja kraujotaka, todėl oda tampa jautresnė. Turint omeny šiuos veiksnius, seksas duše gali suteikti kur kas stipresnių pojūčių. O didesnis kūno lankstumas – puikus dalykas, turint omenyje, kad duše rasti abiem partneriams patogią sekso pozą ne taip jau paprasta.

Turėkite po ranka lubrikantą

Vienas iš sekso vandenyje (duše, baseine, karštoje vonioje) trūkumų – vanduo nuplauna natūralią lubrikaciją. Kuo sausesnė makštis, tu mažiau malonumo patirsite ar netgi dėl trinties atsiras skaudžių žaizdelių.

Kad taip nenutiktų, po ranka patartina turėti lubrikantą. Ginekologė iš Niujorko, knygos „The Complete A to Z for Your V“ („Nuo A iki Z jūsų V“) autorė Alyssa Dweck pataria rinktis kuo natūralesnį, vandens, o ne silikono, aliejų pagrindo lubrikantą. Tiesa, vandens pagrindo lubrikantas greičiau nusiplauna, tad jo reikės daugiau.

Tai ideali vieta seksui menstruacijų metu

Nėra reikalo atsisakyti sekso menstruacijų metu, bet daugeliui moterų tai nepatinka – vienoms skauda pilvą, kitos nenori ištepti patalų. Iš tiesų seksas menstruacijų metų naudingas sveikatai, o jei mylėsitės duše, neištepsite patalų.

Geriausios pozos – stabilios pozos

Kaip ir seksas ant sofos, seksas duše vyksta mažoje erdvėje, kūnai prisispaudę vienas prie kito, tad niekas netrukdo maksimaliai liesti vienas kitą ir bučiuotis. Kita vertus, ne taip paprasta rasti pozą, kuri abiem būtų patogi.

Daktarė A. Dweck siūlo rinktis tokius judesiu, kurie suteiktų stabilumo. Štai viena idėja – atsistokite ar kiek pasilenkite į priekį, kad partneris galėtų įeiti iš nugaros, o jūs rankomis atsiremkite į sieną, taip bus stabiliau. Kita poza – atsistojus vienas prieš kitą, partnerė kojomis apsikabina partnerį per juosmenį, kad jam būtų patogų įsiskverbti. Arba apskritai atsisakykite sueities ir užsiimkite oraliniu seksu, tik pasitieskite po keliais rankšluostį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)