Jūsų krūtys ir speneliai ne tik itin jautrūs liesti, bet tai ir vienas intymiausių moters anatomijos elementų. Knygos „Becoming Cliterate“ autorė Laurie Mintz teigia, kad partneriui sutelkus dėmesį į krūtis tarp jūsų gali atsirasti stipresnis ryšys, o tai galiausiai veda į stipresnį orgazmą. Netgi mokslas įrodė, kad spenelių lietimas gali suaktyvinti tas pačias smegenų zonas, kurios reaguoja į genitalijų stimuliavimą.

Paprastai krūtinė sulaukia daug dėmesio pradinėje sekso stadijoje, tačiau vėliau jos tarsi pamirštamos. „Mano patarimas – įtraukti jas į veiksmą visą laiką, ne vien pradžioje“, – pataria L. Mintz. Štai penkios sekso pozos, kurios būtent tai ir leis padaryti.

Šuniukų poza

Šuniukų pozoje paprastai partneris yra už jūsų, padėjęs rankas ant čiužinio arba atsirėmęs kažkur virš jūsų galvos. Šiuo atveju vyras laikosi už vienos ar abiejų jūsų krūtų. Kai jis įsiskverbia iš nugaros, gali lengvai žaisti su jūsų krūtimis, priklausomai nuo to, kaip ir kokiu intensyvumu jums tai patinka.

Ir nors jums spręsti, patinka stipriau ar švelniau, lėčiau ar greičiau, o gal norite, kad jis žnaibytų jūsų spenelius, tačiau iš tikrųjų visą veiksmą kontroliuoja būtent partneris. Tad galite paprasčiausiai atsipalaiduoti ir atsiduoti malonumui. Taip pat galite išbandyti šią pozą palinkę virš stalo arba abu dėl pusiausvyros stovėdami veidu į sieną.

Moteris viršuje

Jeigu jūsų partneris atsiguls pusiausėda, jis galės mėgautis neįtikėtinu vaizdu: sulig kiekvienu judesiu aukštyn-žemyn linguojančia krūtine. Galite paerzinti jį išriesdama nugarą ar neleisdama pasiekti jūsų krūtų. Taip jis negalės žaisti su jomis tol, kol jūs to neleisite. Nepamirškite, kad kai moteris ant viršaus, ji viską ir sprendžia.

Vis dėlto, šioje pozoje svarbiausia yra ne tai, ką jis mato, o jūsų patiriamas malonumas. Tad kai pabos jį erzinti, leiskite paliesti jūsų krūtis ar net palinkite taip arti prie jo, kad jis galėtų jas paliesti liežuviu ar čiulpti. Kai pajausite jo burnos drėgmę, per visą kūną nuvilnys malonumo banga.

Sėdomis vienas priešais kitą

Jūsų partneris patogiai atsisėda ant grindų, jūs veidu į jį, prisilaikydama už jo nugaros ar pečių. Jūsų krūtinė bus arti jo kūno, dėl ko jausitės artimesni vienas kitam. Jis gali pabandyti laikyti jus už krūtų ar tiesiog spausti į jas savo torsą, kas sukurs daug kūniškos šilumos.

Šaukštelis ir puodelis

Šaukštelių poza tokia patogi, kad leidžia ilgiau ir tingiau mėgautis seksu. Negana to, ji puikiai tinka žaidimui su krūtimis. Atsigulkite ant šono, jūsų partneris už jūsų. Prieš jam įsiskverbiant leiskite glamonėti krūtis ir spenelius. Stenkitės pratęsti įžangines glamones kaip įmanoma ilgiau, tegul jis laiko rankose jūsų krūtis ir pirštais glamonėja spenelius. Kai nebegalėsite tverti, tegul jis įsiskverbia, o krūtys, artėjant orgazmui, tegul ir toliau lieka jo rankose.

Oralinis seksas

„Seksas nebūtinai turi būti sueitis“, – aiškina A. Mintz. Ir ji visiškai teisi – štai kodėl šiame pozų sąraše yra ir oralinio sekso galimybė. Patogiai atsigulkite ant nugaros, jūsų partnerio galva jums tarp kojų, o rankos ištiestos jam virš galvos ir liečia jūsų krūtis. Jis galės džiaugtis visomis jūsų priekinės kūno dalies erogeninėmis zonomis, o jūs – neapsakomais pojūčiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)