Ši svetainė jums ir jūsų partneriui siūlo individualiai atsakyti į 170 klausimų apie savo seksualines fantazijas. Tuomet ji palygina partnerių rezultatus ir savo ataskaitoje pateikia tik tuos pasiūlymus, kurie yra priimtini abiem partneriams (taigi jei fantazija ar veikla nėra priimtina abiem partneriams, ji nepatenka į rezultatų sąrašą).

Kalbėti su savo partneriu apie seksualines fantazijas yra labai sveika, net jei tai fantazijai nepritariate ar netrokštate jos įgyvendinti. „Aš nuolat skatinu žmones dalytis savo fantazijomis su savo partneriu. Tai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti keista, gali virsti sprogimui prilygstančiu eksperimentu – jums tereikia pradėti pokalbį“, – sakė seksologė ir tinklalaidės „Sex With Emily“ vedėja Emily Morse.

Štai kodėl „Men`s Health“ paprašė svetainės simpatic.us apklausti 2700 vartotojų, kokiomis seksualinėms fantazijomis jie dažniausiai mėgaujasi, ir pristato išskirtinius šios apklausos rezultatus. Taigi, ko lovoje trokšta moterys?

Nešvankios kalbos

Beveik 81 proc. moterų teigė, jog norėtų, kad jų partneriai sekso metu daugiau nešvankiai kalbėtų. „Smegenys yra galingiausias sekso organas, todėl nešvankybės yra kūrybiškas būdas jas stimuliuoti“, – sakė E. Morse.

Nešvankios kalbos ne tik išlaisvina. Jos taip pat yra geras būdas pasakyti, kas tau patinka. „Sakydami, kas jums yra malonu, kol tai vyksta, galėsite paprasčiau paprašyti, kad partneris tai pakartotų. Tokie pasakymai kaip „taip malonu čia jausti tavo rankas“ ar „man patinka, kaip tu atrodai šioje pozoje“ gali būti viskas, ko reikia, kad kamuolys pradėtų riedėti. Atkreipkite dėmesį, kaip reaguoja jūsų partnerė, ir pamažu įsibėgėkite“, – patarė E. Morse.

Apsilankymas striptizo klube

Taip, perskaitėte teisingai: beveik 70 proc. moterų nurodė, kad norėtų kartu su savo partneriu apsilankyti striptizo klube. Tačiau jas vilioja ne vištienos sparneliai bufete, bet ypatinga ir intensyvi seksualinė striptizo klubų energija. Taigi jei jūs ir jūsų partnerė to norite, toks apsilankymas gali virsti karšta naktimi.

„Daugybei porų apsilankymas striptizo klube yra saugus būdas paragauti sekso trise ir išvengti galimų pykčių. Draudimas žiūrėti į savo partnerį, kitų žmonių žvilgsniai į jus ar svetimos moters vilionės gali būti puiki preliudija“, – sako E. Morse.

Nuotoliniu būdu valdomas sekso žaisliukas

63 proc. moterų nurodė fantazuojančios apie nuotoliniu būdu valdomus sekso žaisliukus, o 44 proc. sakė norinčios, kad jų partneris tokį žaisliuką valdytų viešumoje. Jaudulys, kad padedate jai patirti malonumą niekam to nežinant, gali tapti bendra jūsų abiejų paslaptimi. „Suteikti partneriui galimybę kontroliuoti jūsų malonumą yra neįtikėtinai stimuliuojanti patirtis“, – teigė seksologė.

„Pavojus, jog kažkas gali pastebėti, kad savo kasdienėje aplinkoje mėgaujatės kažkuo seksualiu, yra klasikinis užvedantis dalykas. Jį dar labiau sustiprina lūkesčiai, kad savo seksualinį likimą atiduodate į kito žmogaus rankas“, – teigė E. Morse. Tiesiog pasistenkite nejungti žaisliuko tuo metu, kai jūsų partnerė sėdės konferencijų kambaryje.

Užrištos akys

58 proc. moterų nurodė svajojančios apie tai, kad sekso metu joms būtų užrištos akys. „Be pasitikėjimo seksualumo ir dominavimo, akių užrišimas sustiprina ir visus kitus pojūčius, – sako E. Morse. – Staiga netikėti prisilietimai ir bučiniai sukuria malonumų bangas, kurios iš karto padidina susijaudinimą. Vien tik laukimas, kas įvyks po to, gali išvesti iš proto“. Tiesiog pasistenkite periodiškai įsitikinti, kad jūsų partnerei yra malonu ir kad jai patinka tai, ką darote.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (474)