„Men`s Health“ redaktorius Deanas Stattmannas: „Vieneri metai?! Jūs labai kantri. Tačiau iš tikrųjų tai parodo, kad jums rūpi jo jausmai. Kitą kartą, kai jis griebsis savo firminio judesio, užuot jam pasakiusi, kas jums nepatinka, parodykite jam, „kas jums patinka dar labiau“. Jis tai prisimins“.

„Men`s Health“ vyresnysis redaktorius Paulas Kita: „Kai tik jis norės atlikti „tą judesį“, švelniai nuveskite jo rankas ar klubus į tą poziciją, kuri jus jaudina labiau. Jeigu jis vis tiek nesupras šios užuominos, pasakykite, kas jums netinka, ir pasiūlykite geresnį variantą“.

„Men`s Health“ vyresnysis vaizdo prodiuseris Michaelas Sneedenas: „Užuot pasakiusi, kas jus ne itin jaudina, atskleiskite jam, ką itin mėgstate. Galbūt pasiūlykite naują judesį ar du. Vyrams patinka, kai moterys miegamajame imasi iniciatyvos, taigi nebijokite pakoreguoti jo kūno taip, kaip norite“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)