Cristinos atvejis – ne retenybė ir realiame gyvenime. Visame pasaulyje žmonės atvyksta į ligoninių priimamuosius su nudegimais, žaizdomis, lūžiais ir daiktais intymiose vietose po audringo sekso.

Keli medikai womenshealthmag.com pasidalino keisčiausiais jų praktikoje žmonių sužalojimais, nutikusiais sekso metu:

1. Aštrus padažas

„Kartą teko gydyti moterį, kuriai partneris atliko kunilingą, vos pavalgęs aštraus maisto. Nuo aštraus prieš seksą valgyto padažo jo partnerei liko nestiprios nudegimų žymės ant genitalijų.“ – Teksaso klinikos priimamojo gydytojas Gabe‘as Wilsonas.

2. Neįprasti daiktai išangėje

„Kai dirbau chirurgijos rezidentūroje, teko susidurti su neįprastais daiktais išangėje, kalbant medicinos terminais – svetimkūniais tiesiojoje žarnoje. Kartą teko išimti žmogui iš išangės rožinį mažą beisbolo kamuoliuką, kitu atveju – gana didelę bulvę.“ – Niujorke dirbantis plastikos chirurgas Joshua D. Zuckermanas.

3. Sproginėjantys saldainiai

„Į ligoninės priimamąjį atvyko moteris, jausdama didelį diskomfortą tarpvietėje. Ji mindžikavo nuo kojos ant kojos lyg trejų metų vaikas, kurį stipriai prispyrė į tualetą. Kai priėjau, pasirodė ir jos vyras. Atlikome kelis tyrimus, kad nustatytume skausmo priežastį. Sulaukus tyrimų rezultatų, pora papasakojo, kas atsitiko. Jie pirmą vakarą liko vieni be savo naujagimio, ir žmona pramogos dėlei pasiūlė vyrui sproginėjančių saldainių. Kai vyras ėmė tenkinti žmoną oraliniu būdu, saldainiai akimirksniu sprogo, sukėlė nudegimą, patinimą ir sudirgimą. Mes išplovėme (sudirgusią) vietą, išrašėme antihistamininių vaistų, moteris visiškai pasveiko.“ – Kalifornijos Newport Beach ligoninės priimamojo medikas Davidas Meyersas.

4. Penio įtrūkimas

„Kartą mano kabinete pasirodė vyriškis, kuriam vidurdienį pramogaujant su prostitute įtrūko penis. Į ligoninės priimamąjį jis atvyko su žmona ir sakė, kad atsitrenkė į stulpą. Ši versija buvo skirta žmonai. Be abejo, aš supratau, kad jis meluoja, nes penio audiniai gali įtrūkti tik tam tikrose situacijose. Paprašiau jo žmonos išeiti ir tada paklausiu jo, kas iš tiesų įvyko. Žmona nieko neįtarė, o vyras galiausiai pasveiko.“ – urologas Robertas Hartmanas iš Ilinojaus ligoninės.

5. Kas nutinka, kai partneris nešioja kabes

„Kartą kreipėsi koledžo pirmakursis su klaikiai ištinusiu peniu. Penis buvo labai stipriai ištinęs, paraudęs, prie pagrindo oda buvo subraižyta. Po daugybės klausimų jis prisipažino, kad taip nutiko po oralinio sekso su kitu pirmakursiu, kuris nešioja kabes. Kabės subraižė jam penį, jose buvę maisto likučiai, bakterijos ir mikrobai pateko į žaizdeles. Po antibiotikų kurso jis pasveiko.“ – Gydytojas Robertas Hartmanas.

6. Ant penio įstrigęs žiedas

„60 m. vyriškiui ant penio įstrigo žiedas. Vestuvinis žiedas. Jis turėjo erekcijos sutrikimų, buvo sunku išlaikyti erekciją, taigi jis pasiieškojo informacijos internete ir sužinojo, kad ant penio galima užmauti žiedą. Taigi... jis užmovė ant varpos ne tam reikalui skirtą žiedą, o vestuvinį žiedą. Visiškai sutriko kraujotaka, žiedas užstrigo, penis ištino ir praktiškai apmirė. Priimamojo gydytojai iš pradžių bandė perkirpti žiedą, tačiau jiems nepavyko – pasirodo, žiedas buvo iš titano, todėl įprastais įrankiais jo neperkirpsi.

Paskambinau į juvelyrikos parduotuvę, ten įrankių neturėjo. Tada paskambinau į gaisrinę, bet jie irgi negalėjo padėti. Jau sunerimau, bet galiausiai gavau pjūklą su deimantiniais diskais ir galėjau nuimti žiedą. Pjaunant žiedą, jis nuo trinties stipriai įkaito – seselė pylė šalto vandens, kad atvėsintų. Kol pjovėme, žiedas spindėjo ryškiai oranžine šviesa kaip lydytas. Lyg būtų Žiedų valdovas, tik... ant penio. Tą dieną sužinojau, kad titano neįmanoma sulenkti, todėl teko kaip reikiant paplušėti. Vyriškis pasveiko ir sužinojo, kad kur kas naudingiau vartoti viagrą ir kitų preparatų.“ – Robertas Hartmanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)