Nors lytiniai santykiai orlaivyje – itin populiari seksualinio pobūdžio fantazija, realybė yra tokia, kad toks elgesys neabejotinai trukdys kartu tuo pačiu lėktuvu keliaujantiems žmonėms, jau nekalbant apie lėktuvo įgulą.

Jei mėginate tai daryti lėktuvo tualete, skrydžių palydovams suteikiate papildomo darbo ir, tikėtina, patys atsiduriate nepatogioje padėtyje, rašo womenshealthmag.com.

„Negalime leisti, kad mums dirbant tokie dalykai vyktų lėktuve, – patikino 27 m. didžiausiose JAV oro linijose dirbantis skrydžių palydovas. – Be to, tualetai yra siaubingai nešvarūs. Neturėtumėte ten nieko liesti, jau nekalbant apie seksą juose.“

Vis dar manote, kad sekso lėktuvuose entuziastų organizacija jums tinkama? Tada paskaitykite kelias realias istorijas, papasakotas skrydžių palydovų, kurie tapo absoliučiai netinkamo elgesio skrydžio metu liudininkais. Prašome prisisegti saugos diržus – gali kilti nepatogumų.

Nutrauktas malonumas

Lėktuvo tualetas

40 m. Edgaras papasakojo apie nutikimą skrydžio iš Johno F. Kennedy oro uosto Niujorke į Los Andželo tarptautinį oro uostą metu. Šalia tualeto buvo nusidriekusi ilgoka žmonių eilė, tarp kurių buvo vyras ir moteris, stovintys vienas šalia kito.

„Kelioms minutėms atsitraukiau, nes į mane pagalbos kreipėsi keleivis, – pasakojimą tęsė jis. – Grįžęs pamačiau, kad to vyriškio nebėra.“ Edgaras teigė pamanęs, kad jis nuėjo į tualetą, esantį kitoje lėktuvo pusėje, tačiau vos po kelių minučių tualeto durys pradėjo bildėti ir tirtėti.

„Vienas iš laukiančiųjų mestelėjo repliką apie tualete vykstantį vakarėlį, – prisiminimais dalinosi jis. – Pabeldžiau į duris ir pasakiau, kad jie išeitų iš tualeto. Po penkių minčių jie atidarė duris ir išėjo nė kiek nesusigėdę. Vyriškis atrodė nepatenkintas, kad jiems sutrukdžiau, ir patarė man rūpintis savo reikalais.“

Vis tik galiausiai šiai nenaudėlių porelei buvo atsilyginta. Anot Edgaro, į tualetą po jų įėjęs keleivis ant grindų rado pasą, kuris, tikėtina, iš kišenės vyriškiui iškrito visos šios turbulencijos metu. „Keleivis pasą atidavė man, – sakė Edgaras. – Aš tapau užmaršus ir jam jo negrąžinau.“

Dėl pamesto paso porai nepavyko patekti į jungiamąjį skrydį vykdžiusį lėktuvą, todėl jiems teko pirkti bilietus iš naujo. Galiausiai Edgaras pamestą pasą išsiuntė paštu, nurodytu namų adresu. Kartu su pasu nederamai lėktuve elgęsis asmuo gavo ir štai tokį raštelį: „Kitą kartą tai daryk namuose ar viešbutyje, ne lėktuvo tualete.“

Pirmosios klasės ypatumai

34-erių Chrisas pasakojo tapęs incidento, įvykusio skrendant iš Los Andželo tarptautinio oro uosto į Johno F. Kennedy oro uostą Niujorke, liudininku. Šiuo maršrutu vykdomuose skrydžiuose neretai galima sutikti įžymybių, o ta diena kaip tik tokia ir buvo. – pasakojimą pradėjo jis. – Pirmieji įsilaipino dešimtojo dešimtmečio reperis su tuometine savo mergina. Vėliau – vyresnė ilgus metus ant scenos praleidusi aktorė ir dainininkė. Galiu pasakyti, kad jausmas buvo toks, lyg lėktuve turėtume Jungtinės Karalystės karalienę.“ Aktorė ir dainininkė buvo pasodinta priešais reperį.

Po maisto tiekimo Chrisas teigė pamatęs jaukiai po antklode įsitaisiusius reperį ir jo merginą. Kažin ar reikia papildomai aiškinti, ką reiškė tie tipiniai pakilimus ir nusileidimus primenantys judesiai.

„Grįžęs paprašiau kolegų, kad šie nueitų ir pažiūrėtų, nes norėjau būti tikras, kad tai, ką mačiau, buvo būtent tai. – sakė Chrisas. – Mums diskutuojant apie susidariusią situaciją staiga pasirodė daugelio mylima aktorė ir mes nusprendėme pasinaudoti situacija. „Ar jums maloni ši kelionė? – paklausėme jos. – Na, panašu, kad kai kuriems kitiems keleiviams ji dar malonesnė.“ Na, humoro jausmo jai tikrai netrūko.

Pilotų pertraukėlės

Pilotas

29 m. skrydžių palydovė Leah, dirbanti populiarioje JAV skrydžių bendrovėje, patikino, kad keleiviai iš tikrųjų nedažnai mėgina pasinerti į kūniškus malonumus skrydžių metu. Anot jos, tenka pripažinti, kad lėktuvo įgulos nariai žvalgosi galimybių pasimėgauti draugija kur kas dažniau. Laikas atsiprašyti tų, kurie bijo skristi, nes papasakota istorija kažin ar jiems pasirodys juokinga.

Kadangi didelė dalis oro linijų reikalauja, kad pilotų kabinoje nuolat būtų du asmenys, naudojama schema, kai vienas iš pilotų atsitraukia pertraukėlei ir užtrunka kelias papildomas minutes tam, kad pilotui į akį kritusi skrydžių palydovė kabinoje pabūtų šiek tiek ilgiau. Paprastai dalykai, tuo metu vykstantys piloto kabinoje, tėra nekaltas flirtas, tačiau yra pasitaikę ir oralinio sekso atvejų.

Kompanionas po ranka

Prancūzijos oro linijose dirbanti skrydžių palydovė papasakojo apie atvejį, kai skrendant iš Paryžiaus į Niujorką verslo klasėje ji pastebėjo du vyriškius, kurie elgėsi, švelniai tariant, nerimtai. Tuo metu kiti netoliese buvę keleiviai ramiai snūduriavo.

„Tai nutiko dar tada, kai sėdynės buvo greta viena kitos, – pasakojo ji. – Apšvietimas sumažinamas ir vienas džentelmenas imasi veiklos po antklode. Ne itin subtiliai jis atlieka mums visiems puikiai pažįstamus judesius aukštyn ir žemyn. Greta sėdėjęs keleivis taip pat nė kiek nesislėpdamas savo ranką perkelia kuo arčiau vyriškio, atliekančio judesius po antklode.“

Dviem šiems keleiviams tąkart pasisekė, nes skrydžių palydovė nusprendė nesikišti. „Mačiau vis artėjančią jo ranką, stebėjau norėdama pamatyti, ar aktyvioji ranka bus patraukta, ar vis tik bus leista kontaktui įvykti. Tą kartą kontaktas įvyko. Pirmasis vyras ranką pakišo po antklode, o antrasis jam atsidėkojo tuo pačiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)