Nustatyta, kad moterys vos per vieną kartą gali patirti iki 20 orgazmų. Šia nuostabia savybe būtina naudotis, nes orgazmas su žmogaus kūnu daro tikrų tikriausius stebuklus, rašo shape.ru.

Dar kartelį apie orgazmo naudą

Moterys, reguliariai patiriančios orgazmą, pasižymi bendravimo lengvumu, geranoriškumu, darbingumu. Vyrai tai jaučia kuo puikiausiai, taigi neretai gali pasakyti, ar jų kolegė pajėgi patirti tikrą seksualinį fejerverką, net jei seksualinių santykių su ja niekada neturėjo.

Dailiosios lyties atstovės, kurių seksualinis gyvenimas itin vykęs, šypsosi ir juokauja 2,5 karto dažniau nei tos, kurių gyvenimas šia prasme nėra tobulas. Orgazmų patiriančiosios moterys nežino, ką reiškia žodis „nemiga“, joms nereikia raminamųjų, nes jos jaučiasi ramios ir užtikrintos. Lyg to dar būtų maža, net jų žodynas yra platesnis.

Jei po darbo dienos nusiteikti visai kitokio pobūdžio dalykams būna nelengva, tiesiog būtina įveikti save. Nuolat atidėliodami meilės žaidimus galite iš viso atprasti nuo sekso. Jei jus aplankė jausmas, kad intymumas jums nebereikalingas visai, labiausiai tikėtina, kad nenumaldomai artėja depresija.

Tokia situacija neišvengiamai pavirsta uždaru ratu: jokie kiti įspūdžiai nepadės taip sėkmingai įveikti stresą, kaip itin vertingos orgazmo akimirkos. Taigi patartina savęs nekankinti ir stresą vyti šalin, o siekti šių tikslų jums padės orgazmas.

Seksas be orgazmo

Deja, tenka pripažinti, kad seksas be orgazmo gali tapti rimtų ligų priežastimi. Svarbu žinoti, kad prieš patiriamą kulminaciją, kai organizmas būna pasirengęs patirti orgazmą, kraujas, praturtintas gausybe estrogenų, ima plūsti į gimdą ir pieno liaukas.

Po įvykusios kulminacijos lyties organai atpalaiduojami, kraujas nuslūgsta, paskleisdamas hormonus po visą kūną. Jei orgazmas nebuvo patirtas, įtampa išlieka, o kraujas kartu su hormonais užsistovi lyties organuose. Dėl šios priežasties gali grėsti įvairios ligos ir netgi lyties organų bei pieno liaukų vėžys.

Kaip patirti daugybinius orgazmus?

1. Judėjimas

Viktorijos epochos britės kartodavo, kad ledi nejuda. Kalbama, kad pati karalienė Viktorija didžiavosi, kad jai pavyko susilaukti devynių vaikų nė karto nepatyrus orgazmo. Laimei, mūsų dienomis į tokius dalykus žvelgiama su humoru ir jų nepaisoma. Moters judesiai sueities metu ne ką mažiau svarbūs nei vyrų. Kai ant mylimojo sėdite jojikės poza, pamėginkite mikliais klubų judesiais piešti begalybės ženklą – organizmas ilgai laukti neprivers.

2. Vaizduotė

Mokslininkai atliko tyrimus ir nustatė, kad 99 iš 100 seksualiai aktyvių moterų nors kartą meilės žaidimų įkarštyje įsivaizdavo, kad partnerio vietoje yra kitas asmuo. 35 proc. svajonėse laiką leido su pasaulinio lygio įžymybe, 20 proc. mintimis atsidavė bičiuliui, kaimynui ar kolegai, o 45 proc. vaizduotėje piešė įsivaizduojamo meilužio paveikslą. Svarbu akcentuoti, kad didžioji moterų dauguma myli savo vyrus, o vaizduotės viražai reikalingi tik aistrai pakurstyti.

3. Dušas – džiaugsmas kūnui ir sielai

Viduramžiais frigidiškos moterys susijaudinimui sukelti naudodavo ispaninius skaudvabalius. Šių vabzdžių lytinėse liaukose ir kraujyje yra unikalios medžiagos kantaridino, skatinančio kraują plūsti į lyties organus ir sukeliančio stiprų deginimo pojūtį.

Po deginimo sekdavo galvos skausmai, vėmimas ir traukuliai. Dozė, kurios reikia žmogui sujaudinti seksualiai, mirtina, taigi seksas panaudojant šiuos vabzdžius neretai tapdavo paskutinis. Nepailstančios orgazmo ieškotojos viduramžiais tiesiogine to žodžio prasme mirdavo iš laimės.

Šių dienų moterys turi ne ką mažiau jaudinančią priemonę, kuri, laimei, visai nepavojinga, jei tik neturite rimtų ginekologinių ligų. Ši stebuklinga priemonė – tai karštas dušas (hidromasažinis antgalis efektą dar labiau sustiprins). Kreipkite karštas sroveles į apatinę pilvo dalį ir lyties organus. Po kelių minučių net ir „šalčiausia“ ledi pasieks reikiamą kondiciją.

4. Trys taškai

Prancūzų seksologai pasistengė iš peties ir nustatė tris jautrius taškus, kurių stimuliavimas padeda orgazmą pasiekti vos per 5-7 minutes. Du iš šių taškų trijulės vadinami K ir yra išsidėstę 1 cm atstumu nuo klitorio iš abiejų pusių. Šiuos stebuklingus taškus rasti tikrai nebus sudėtinga, nes juos liečiant jie šiek tiek sukietėja.

Rekomenduojama masažuoti K taškus dešine ranka (viduriniuoju ir rodomuoju pirštais), o štai klitorio geriau nekliudyti – pojūčiai bus subtilesni, o orgazmas ryškesnis. Po 3-4 minučių kaire ranka imkitės taško S masažavimo, nenutraukdami K taškų stimuliavimo. S tašką rasite tarp analinės angos ir makšties. Toks erotinis masažas ištirpdys net ir sniego karalienę.

5. Orgazmo mankšta

Amerikiečių ginekologas Arnoldas Kegelis parengė ir užpatentavo pratimą, stiprinantį makšties raumenis ir suteikiantį jiems tvirtumo ir elastingumo. Pirminė šio pratimo paskirtis – paruošti nėščiąsias gimdymui ir jį palengvinti. Mūsų dienomis šio pratimo populiarumas išaugęs ir jo neatlieka tik didžiausios tinginės. Pasiekiamas nenuginčijamas rezultatas: pagerėjusi gimdymo funkcija, dalies ginekologinių ligų profilaktika ir, savaime suprantama, seksualiniai pojūčiai.

Dėl tokių nuostabių rezultatų verta rasti vos 10 laisvų sekundžių kasdien. Užduotis ganėtinai paprasta: įtempti makšties raumenis, lyg mėgintumėte juos įtraukti į vidų, ir rezultatą užfiksuoti 10 sekundžių. Mankštintis galima bet kur, nes niekas nė neįtars, ką darote.

6. Atsipalaiduokite

Tiesiog apie jį pamirškite. Dar nepatartina jo imituoti, nes realusis bus kur kas ryškesnis, spalvingesnis ir nuostabesnis nei išsigalvotas. Neskubinkite įvykių. Dauguma moterų pirmą kartą pasiekia orgazmą praėjus dvejiems metams nuo lytinių santykių pradžios su nuolatiniu partneriu, o su daugybiniais orgazmais susipažįsta tik sulaukusios 30-mečio.

Svarbu nepamiršti, kad visiškai nejautrių moterų paprasčiausiai nėra. Maža to, itin retai pasitaikantys anorgazmijos (moteriškos impotencijos) atvejai taip pat gali būti išgydomi. Geriausių rezultatų šioje srityje pasiekė amerikiečių psichoterapijos atstovė Helen Kaplan. Jos sukurtą 10 seansų gydomąjį kursą sudaro mokymai, psichoanalizės elementai ir medikamentinė terapija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)