Svarbu akcentuoti, kad tai nėra sekso turizmas, kuris apibūdinamas kaip keliavimas, siekiant pasinerti į seksualinius santykius su prostitutėmis. Nuotykiai sekso turizmo metu grįsti abipusiu noru ir yra visiškai legalūs, rašo womenshealthmag.com.

Šie žmonės dievina lankytis skirtinguose pasaulio kampeliuose esančiuose kurortuose, apsistoti dailiose trobelėse ir mėgautis saulės voniomis nuostabaus grožio paplūdimiuose, kur drąsiai nusimeta drabužius ir leidžiasi į seksualinius santykius vieni su kitais. Taigi laikas išsiaiškinti, kas gi yra tas „Hedonism II“ kurortas.

Įkurdintas Negrilyje, Jamaikoje, „Hedonism II“ kurortas, kartais vadinamas tiesiog „Hedo“, – tai nudistams skirta poilsio vieta, kurios atstovai šią vietą pristato tiesiog kaip suaugusiesiems skirtą žaidimų aikštelę. Iš esmės ši vieta pelnytai galėtų būti vadinama „viskas įskaičiuota“ tipo kurortu, skirtu suaugusiesiems, norintiems įgyvendinti savo seksualines fantazijas saugioje ir abipusiu sutarimu leistis į nuotykius grįstoje aplinkoje.

Svarbu pastebėti, kad dauguma žmonių, save identifikuojančių kaip nudistus, nėra svingeriai, o dauguma svingerių nėra nudistai. Faktiškai dauguma žmonių, kurie yra nudistai, primygtinai teigia, kad nudistų gyvenimo būdas neturi visiškai nieko bendro su seksualinėmis potekstėmis, ir atmeta bet kokias tokio pobūdžio užuominas ir spėliones.

Maža to, dalyje nudistams skirtų kurortų atviras seksualinio pobūdžio elgesys netgi draudžiamas. Vis tik kažin ar kam gali pasirodyti keista, kad šių dviejų asmenų grupių keliai neretai susikerta, o „Hedonism II“ kurorte seksas ir viešas nuogumas ne tik yra priimtini, bet ir aktyviai skatinami dalykai.

Prieš kelias savaites žurnalistė nusprendė atvykti į šią pikantišką vietelę ir išsiaiškinti, kas gi ten vyksta iš tikrųjų.

Atvykus į „Hedonism II“ teko pripažinti, kad ši vieta visiškai kitokia, nei galima buvo įsivaizduoti iš anksto. Taigi jei jums niekada neteko patirti nieko panašaus, štai sąrašas iš 13 dalykų, kuriuos būtinai turite žinoti apie šią vietą.

1) Nuogumo čia netrūksta

Apie tai nė neverta kalbėti, tačiau tebūnie šis dalykas paminėtas. Lyginant su kitais įprastinio tipo apsirengusiems asmenims skirtais kurortais ar tais, kurie skirti paplūdimyje laiką leisti be viršutinės drabužių dalies, „Hedonism II“ – tai vieta, kur žmonės nedėvi visiškai jokių drabužių. Kurortas padalintas į dvi dalis – droviąją ir nuogąją. Verta pastebėti, kad viešbučio vestibiulis, sporto salė ir pagrindinis restoranas – tai vietos, kur drabužiai yra privalomi. Šis kurorto suskirstymas iš esmės palengvina apsisprendimą, kada drabužius verta vilktis, o kada to daryti nereikia. Droviojoje kurorto dalyje drabužiai gali būti dėvimi pasirinktinai, tačiau nuogojoje dalyje galioja visiškai kitos taisyklės.

2) Sulauksite dėmesio

Kažin ar kam bus netikta, kad į trečiąją dešimtį įžengusios moterys, keliaujančios be palydovo, šioje vietoje tikrai paklausios. „Hedo“ nėra skirtas vien poroms – čia gali atvykti ir vieniši vyrai. Tenka pripažinti, kad dažniausiai seksualinio pobūdžio vakarėliuose vyrai gali dalyvauti tik tais atvejais, kai atvyksta su moterimi. Kadangi šiame kurorte visi lankosi turėdami bendrą tikslą, vieniši vyrai nepraleidžia progų susipažinti. Neretai su vienišomis jaunomis moterimis siekia suartėti ir čia besiilsinčios poros, kviečiančios vienišes į erdves, kuriose svečiams leidžiama vienas kitą tyrinėti saugioje ir ramioje aplinkoje.

Vis dėlto šioje vietoje nejausite jokio spaudimo. Tokiame kurorte kaip „Hedo“ žmonės raginami išmėginti naujų dalykų ir praplėsti savo ribas. Tiesa, nepaisant kitų čia besisvečiuojančiųjų mėginimų rodyti dėmesį kitiems, paprasčiausias „ne, dėkui“ – tai viskas, ko reikia jų kėslams nugesinti. Šiame kurorte netoleruotinas laisvo pasirinkimo teisės pažeidimas ar kitoks netinkamo pobūdžio elgesys.

3) Sekso tikrai bus

Nepriklausomai nuo to, ar jūs patys dalyvausite erotiniuose žaidimuose, aplink sekso matysite tikrai daug. Dienos metu „Hedo“ kurorte būna ramu, nes dauguma čia besiilsinčiųjų atgauna jėgas po praėjusios nakties nuotykių. Vos tik saulei nusileidus ir pirmosiomis valandomis po vidurnakčio nevertėtų nustebti išvydus pusryčių kompanionus, vienas kitam susidomėjimą demonstruojančius bare prie baseino.

Verta žinoti, kad nors „Seven Mile Beach“ Negrilyje yra viešas paplūdimys, prie įėjimo į jį budi apsauga, tikrinanti, ar čia mėginantys patekti asmenys turi kambarių raktelius. Tokiu būdu siekiama įsitikinti, ar šie asmenys iš tiesų yra kurorto svečiai. Tokios saugumo priemonės suteikia papildomo privatumo ir diskretiškumo kurorto svečiams, kurie, tikėtina, leisis į seksualinius nuotykius viešumoje.

4) Jus nustebins svečių patrauklumas

Dažniausiai manoma, kad nudistų ar svingerių kurortuose besiilsintys asmenys nėra tie žmonės, į kuriuos būtų malonu žvelgti apsinuoginusius. Vis tik kurorte „Hedo“ situacija kiek kitokia. Dauguma čia besiilsinčiųjų – tai į penktąją ar šeštąją dešimtį įžengusios pasitempusios poros, kurių dauguma ieško gyvenimo prasmės po to, kai užaugino vaikus. Jie yra sveiki, turi pinigų ir dažniausiai atrodo tikrai gerai.

5) Jausitės labai patogiai kalbėdamiesi su apsirengusiais žmonėmis, nors patys tuo metu būsite nuogi

Iš pradžių ganėtinai sudėtinga susigyventi su tuo, kad darbuotojai „Hedo“ kurorte nėra nuogi. Vis tik būnant apsinuoginus visą laiką situacija keičiasi ir laikui bėgant tampa visiškai normalu gurkšnoti romą ir tuo pačiu šnekučiuotis su apsirengusiu asmeniu. Čia niekas nemano, kad tokia situacija turėtų būti vertinama kaip keista.

6) Išgirdę frazę „putų vakarėlis“ būsite ištikti džiaugsmo

Putų vakarėlis iš esmės reiškia tai, ką ir reiškia: tai prie baseino rengiama pramoga, kai baseinas pripildomas putų, o šalia šoka nuogi žmonės. Nors netvarkos išvengti nepavyksta, vis tik ši pramoga iš tiesų labai smagi.

7) Jūsų laukia įspūdinga fetišo naktis

Trečiadienio vakarą „Hedo“ kurorte rengiama fetišo naktis, kai dominuoja oda ir nėriniai. Nors savaitė, praleista Karibų paplūdimyje, nuogų žmonių apsuptyje, gali daugeliui atrodyti kaip ištrauka iš fantastinio filmo, fetišo naktis tampa tikrų tikriausia dingstimi kurorto poilsiautojams išlaisvinti drąsiausias savo svajones. Fetišo nakties cirko pasirodymas, kuriame dalyvaujantys akrobatai nuogi atlieka įspūdingus triukus, abejingų nepalieka. Net jei nesate cirko gerbėjas, šis šou neabejotinai padarys jums įspūdį.

8) Sutiksite mielų žmonių

Galbūt tai gali nuskambėti keistai, bet nudistai – vieni geriausių jūsų kada nors sutiktų žmonių. Jie kuo puikiausiai jaučiasi toje aplinkoje, kurioje yra, ir neturi nieko, ką norėtų slėpti, tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine prasme.

9) Naktį teks klausytis sekso malonumais besimėgaujančių kaimynų skleidžiamų garsų

Kitą rytą susitikę vidiniame kiemelyje gurkšnodami kavą su jais sveikinsitės ir situacija jokiais būdais neturėtų būti nejauki. Dauguma „Hedo“ kurorto lankytojų čia atvyksta dėl vienos priežasties – galimybės nusimesti drabužius ir elgtis natūraliai, nebijant nieko. Čia šlovinamas seksualumas, taigi nieko keisto, kad gretimuose kambariuose apsistojusieji tuo mėgaujasi visu pajėgumu. Tiesą pasakius, nenustebkite sulaukę kvietimo prisijungti. Jei jūsų tai nedomina, kuo puikiausiai praleisite laiką gurkšnodami gardų kokteilį nuostabioje aplinkoje.

10) Galiausiai ryšitės seksui viešumoje

Jei jus domina galimybė turėti seksualinių santykių, tikėtina, kad po vidurnakčio atsidursite taip vadinamajame žaidimų kambaryje. Tai prabangi nuodėmės verta erdvė, kurioje paruoštos baltais patalais išklotos lovos ir atviri dušai. Šioje patalpoje viskas vyksta tik abipusiu sutikimu, taigi vertėtų nepamiršti, kad „ne“ reiškia būtent „ne“.

11) Maistas jums tikrai patiks

Nors maisto kokybė nėra pirmas dalykas, apie kurį pagalvojama vykstant į svingerių kurortą, vis tik čia atvykstama atostogų, taigi norisi mėgautis ir maistu. „Hedo“ kurorte tiekiamas maistas, kuriuo norisi mėgautis ir jį valgyti. Čia rasite sušių, didkepsnių, ant žarijų keptų patiekalų, o pusryčiams jums bus pasiūlytas gardumynų stalas, iš kurio tikrai rasite, ką išsirinkti.

12) Nuogi valgysite picą 2 val. nakties

Po nuotykių žaidimų kambaryje dažniausiai persikeliama į nuogalių baseiną, o gerokai įkaušę stebėtojai tuo metu kerta gardžias picas iš vėlyvo vakaro meniu.

13) Praleistas laikas iš tikrųjų bus puikus

Galiausiai tenka pripažinti, kad „Hedo“ – tai vieta, kur susirenka pasismaginti ir rizikuoti mėgstantys žmonės. Net jei toks gyvenimo būdas jums nėra iki galo priimtinas, lankydamiesi šiame kurorte neabejotinai sutiksite atviru mąstymu pasižyminčių ir draugiškai nusiteikusių žmonių. Jei niekada anksčiau nesate nuogi buvę viešoje vietoje, neabejotinai norėsite išmėginti šią pramogą „Hedo“ kurorte, nes kitokiu atveju būsite vienintelis asmuo, čia laiką leidžiantis su drabužiais. Taigi drabužiai šioje vietoje visų pirma nejaukumo jausmą kels jums patiems. Jei čia atvykote ne dėl sekso, tai niekam nesukels jokių nepatogumų. Šie žmonės tiesiog nori jaustis laisvai, nepriklausomai nuo to, ką tai reiškia jums. Dar jis nenori būti teisiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (443)