Vis tik tenka pripažinti, kad nepaisant iš tiesų patikimos ekspertų pateikiamos informacijos šia tema, labai tikėtina, kad rasite ir kur kas mažesniu patikimumu pasižyminčių tekstų.

Be to, draugų dalijami patarimai taip pat toli gražu ne visada būna realūs.

Kodėl gi taip yra? Svarbu suprasti, kad daugybė interneto vartotojų jaučiasi esantys seksualinio gyvenimo ekspertai, net jei iš tikrųjų tam realaus pagrindo paprasčiausiai nėra.

Maža to, jokio visiems idealiai tinkančio vieno universalaus atsakymo į klausimą, ką gi vertėtų daryti lovoje, paprasčiausiai nėra. Kadangi seksualinių įnorių srityje visi esame ganėtinai skirtingi, dalykai, kuo puikiausiai tinkami vienai moteriai, kitai gali būti visiškai nepriimtini. Štai kodėl labai svarbu nuolat kalbėtis su savo partneriu apie tai, ką mėgstate, ypač prieš išbandant ką nors naujo.

Štai keli moterų gauti patarimai, kuriais pasinaudojusios jos suprato, kad jie nėra patys puikiausi. Kai internete jų buvo paprašyta pasidalinti karštais sekso patarimais, kurie jų gyvenime pasiteisino, o kurie – ne, pasitaikė pasikartojančių variantų. Tiesa, neišvengta ir netikėtumų. Turbūt vis tik svarbiausia žinoti, kad jokiais būdais negalima kombinuoti sekso ir alkoholio. Taip pat nepatartina miegamajame turėti saldumynų, rašo womenshealthmag.com.

„Lubrikanto naudojimas. Jis sukelia deginimo jausmą! Nekenčiu jo.“ – sakė 25 m. Betsy.

Vis tik būtų galima akcentuoti, kad dažniausiai lubrikanto naudojimas yra gera mintis, ypač tais atvejais, kai partneris sekso metu patiria skausmą ar diskomfortą. Jei vis tik naudojant lubrikantą juntamas deginimo jausmas, tikėtina, kad naudojate netinkamą variantą.

„Aršus elgesys oralinio sekso metu ar pūtimas ant penio.“ – asmenine patirtimi dalinosi 27 m. Joanna.

„Čiulpiami saldainiai sekso metu. Jis yra lipnūs ir po jų lieka didelė netvarka. Tiesa, ledukų naudojimas mano atveju tikrai pasiteisino.“ – pasakojo 49 m. Mary.

„Jodinėjimas ant partnerio norint pasiekti orgazmą. Nejaučiu visiškai jokio klitorio stimuliavimo, kai būnu ant viršaus.“ – nusivylimo gautu patarimu neslėpė 28 m. Callie.

Vis tik vertėtų pastebėti, kad sekso poza, kai moteris būna viršuje, daliai dailiosios lyties atstovių iš tiesų tinka kuo puikiausiai.

„Kartą man kažkas patarė prieš analinį seksą šiek tiek išgerti, kad būčiau labiau atsipalaidavusi. Savaime suprantama, tą „šiek tiek“ supratau ne visai tinkamai. Viskas baigėsi ne itin gerai.“ – pasakojo 32 m. Lexelle.

„Patarimas išmėginti seksą duše. Logistine prasme ši rekomendacija tikrai niekam tikusi“, – teigė 33 m. Felicia.

„Nuoširdžiai pasakius, blogiausias kada mano gautas patarimas, susijęs su seksu, – tiesiog jaustis seksualia. Sekse beveik nėra visiškai nieko seksualaus, taigi nieko keisto, kad jaučiuosi visiškai kvailai mėgindama būti seksualia katyte. Taigi panašu, kad seksas yra viena iš tų sričių, kuriose negali nieko suvaidinti, kol iš tiesų to nesiimi. Jau geriau prisipažįstu dėl viso to nepatogumo ir pasijuokiu iš situacijos.“ – prisipažino 32 m. Jennifer.

„Atgal žiūrinti raitelė. Nesuprantu, ką daryti su šia poza.“ – stebėjosi 22 m. Kaye.

„69 poza iš tiesų nepatogi. Nė vienam iš mūsų toks kampas nėra tinkamas maksimaliam malonumui pasiekti.“ – sakė 31 m. Amber.

„Alyvuogių aliejaus naudojimas ant pripučiamo čiužinio – šiam variantui tariu griežtą „ne“. – konstatavo 26 m. Zara.

„Dantų pasta burnoje oralinio sekso metu. Bandžiau, bet skonis buvo iš tiesų šlykštus, o partneriui ėmė dilgčioti penį.“ – pasakojo 30 m. Jena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (673)