Išanalizavusi 432 porų įpročius ir daugiau kaip 2 tūkst. lytinių aktų, bendrovė nustatė, kad poros vidutiniškai mylisi vos po 12 minučių, rašo womenshealthmag.com.

„Lovely“ taip pat lygino duomenis skirtingose valstijose. Paaiškėjo, kad vienur žmonės yra labiau patenkinti seksualiniu gyvenimu, negu kitur. Pavyzdžiui, Meino valstijoje poros vidutiniškai mylisi 19 minučių ir yra labai patenkintos lovoje. Tuo tarpu Mičigane žmonės sakė, kad nors džiaugiasi savo seksualiniu gyvenimu, kitą kartą, kai mylėsis, norėtų kažką pakeisti. Jų lytinis aktas, beje, vidutiniškai trunka tik septynias minutes.

Tyrimo organizatoriai pažymi, kad jie ėmė tik populiariausias sekso pozas ir žiūrėjo, kokia yra vidutinė sekso trukmė. Daugybė kitų specifinių veiksnių, pavyzdžiui, oralinis seksas ir intymumo laipsnis, kurie itin prisideda prie moterų orgazmo, nebuvo atskirai išskirti.

Tačiau 12 minučių vis tiek atrodo gana mažai. Peržvelgus ankstesnius tyrimus (ar tiesiog pakalbėjus su savo partnere), paaiškėtų, kad daugeliui moterų reikia daugiau negu 12 minučių, kad jos patirtų palaimą. Štai neseniai atliktas Chapmano universiteto tyrimas parodė, kad tradicinės orientacijos moterys orgazmą patiria rečiau, jei lytinis aktas trunka mažiau kaip 30 minučių.

Tačiau „Lovely“ nepatikslina, ar 12 minučių trunka tik pats įsiskverbimas, ar jos apima ir glamones – o tai yra labai svarbu. Įžanginės glamonės padeda sustiprinti susijaudinimą ir tuomet moterys lengviau pasiekia orgazmą, teigia „Men`s Health“ konsultantė sekso klausimais, mokslų daktarė Debby Herbenick.

Taigi kaip galima pratęsti meilės žaidimų laiką, kad jūs abu pamestumėt galvas? Štai trys puikūs žingsniai, nuo kurių galite pradėti.

1. Lieskite visur, kur įmanoma.

Jūs abu turite įvairiausių slaptų erogeninių zonų – kaklą, kojas ar nugarą – kurios maldauja būti paliestos. Pasiskaitykite (ir duokite paskaityti savo partneriui), kaip atlikti erotišką masažą. Jei norite, kad jūsų prisilietimai būtų itin jaudinantys, pasitelkite specialų aliejų.

2. Suteikite pirmenybę oraliniam seksui.

Viena neseniai atlikta studija parodė, kad 37 proc. moterų reikia klitorio stimuliacijos, kad lytinio akto metu jos patirtų orgazmą. Vienas geriausių būdų suaktyvinti tūkstančius nervų galūnėlių klitorio viršūnėlėje? Taip, atspėjote – kunilingas. Pamėginkite pamaloninti savo partnerę šiais oralinio sekso judesiais.

3. Eksperimentuokite su sekso žaisliukais.

Išsirinkite sekso žaisliuką, kuris didintų malonumą jums abiems. Šiam reikalui gali tikti specialiai poroms skirti masažuokliai.

Šios technikos gali padidinti jūsų aistros apsukas dar neperėjus prie paties lytinio akto, o tai sustiprina tikimybę įkopti į palaimos viršūnę. Tiesiog atminkite, kad trukmė ne visada yra atsakinga už bendrą paveikslą ir ji neturėtų kelti jums nerimo (juk pastarasis dalykas gali tapti kliūtimi patiriant orgazmą).

Dar vienas patarimas: retkarčiais išbandykite naujas pozas ar pasimylėkite neįprastose vietose. Tai gali būti smagu, net jei pats seksas nebus ilgas. Kai kurioms moterims netgi patinka, kai seksas būna trumpas, nes mylintis pernelyg ilgai, gali pasidaryti nuobodu ir kilti problemų su lubrikacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)