„Forza Supplements“ atliktos studijos metu buvo apklausta 1 tūkst. žmonių, kurie turėjo pasakyti, kokiu laiku mėgsta užsiimti viena ar kita veikla. Joje pažymima, kad rytinėmis valandomis žmogaus organizmas jaučia didžiausią energijos antplūdį.

Be to, endorfinai, kurie išsiskiria sekso metu, užtikrina gerą savijautą visai likusiai dienai (nenustebkite, jei jūsų bendradarbiai svarstys, kodėl šiandien esate tokios geros nuotaikos).

Ankstesni tyrimai patvirtina, kad rytai tikrai laimi prieš vakarus, kalbant apie geriausią laiką seksui. Anksčiau šiais metais viena 2 tūkst. žmonių apklausa nustatė, kad aistros pikas būna sekmadieniais 9 val. ryto.

Daug (s)ekspertų sutinka, kad geriausias dalykas prabudus yra seksas. „Ryte pasimylėjus, išsiskiria geros savijautos hormonas oksitocinas, kuris poroms visai dienai suteikia meilės ir prieraišumo jausmą“, – „Women`s Health“ žurnalui anksčiau yra sakiusi knygos „Because It Feels Good“ („Nes tai yra gera“) autorė, mokslų daktarė Debby Herbenick.

Jeigu norite pasimylėti pačioje dienos pradžioje, „Women`s Health“ rekomenduoja pasirinkti žadintuvui švelnią, ramią muziką, o tuomet nusimesti savo pižamas. Pradėkite masažuoti jo šlaunis lėtais, apvaliais judesiais, kad kraujas pradėtų plūsti ten, kur reikia. Dar vienas tobulas variantas – pasimylėti gulint šaukštų poza.

Tačiau jei jus kamuoja tam tikras nerimas (pavyzdžiui, dėl blogo burnos kvapo), ekspertai pataria nesibučiuoti ir eiti tiesiai prie kaubojės pozos ar atsistoti ir leisti jam pamylėti jus iš nugaros.

Dar viena gera žinia: jei rytais atsiduosite aistrai su savo vaikinu, jis, be jokių abejonių, bus tam pasiruošęs, nes vyrai yra fiziologiškai sutverti rytais „skaldyti malkas“. Taigi kodėl tuo nepasinaudojus?
Tačiau jei ryte tikrai neturite ūpo mylėtis, tai galima padaryti ir kitu metu – seksologai yra nustatę dar šešis „geriausius laikus“ seksui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)