Kad kuo geriau išanudotumėte pasiruošimui skirtą laiką, svetainė womanshealthmag.com pasiteiravo ekspertų, ką reikėtų atlikti prieš seksą, kad jis virstų fiziškai, dvasiškai ir emociškai pačia nuostabiausia sueitimi.

1. Tinkamai nusiteikite.

„Atsiduokite seksualinėms mintims ir galvokite apie tai, kas jus užvestų“, – sakė klinikinė socialinė darbuotoja Rachel Sussman iš Niujorko. Užuot galvoję, ką atliksite partneriui, „pradėkite galvoti, kas yra erotiška būtent jums“, patarė ji.

2. Nepalikite jokių neužbaigtų darbų.

Praktikoje atsiduoti seksualinėms mintims gali būti sunku, jei ramybės jums neduos darbų sąrašas. Likus dienai iki romantiško vakaro, atlikite visus būtinus darbus ir atsijunkite. „Tai leis jūsų smegenims nebegalvoti apie darbą ir nusiteikti malonumui“, – teigė seksologė ir klinikos „Center for Love and Sex“ direktorė Sari Cooper. Jeigu vykstate romantiškų atostogų, pakoreguokite savo elektroninio pašto parašą, kad jis atspindėtų, jog esate išvykę, pridūrė ji.

3. Laiku atlikite depiliaciją.

Jeigu esate depiliacijos žemiau juosmens mėgėja, pasistenkite nepageidaujamus plaukelius pašalinti mažiausiai prieš 24 valandas iki romantiškos nakties.

„Jei vašku depiliuojate šią jautrią sritį, ypač jei mėgstate brazilišką stilių, ant odos gali likti mikroskopinių žaizdelių, kurias per lytinius snatykius galima užkrėsti infekcija“, – sakė ginekologijos ir akušerijos profesorė Leah Millheiser iš Stanfordo.

4. Siuntinėkite seksualinio pobūdžio žinutes.

Nepamirškite nusiųsti partneriui užuominų, kaip aistringai esate nusiteikę. „Paieškokite sekso pozos, kurios dar nebandėte, ir nusiųskite jos nuotrauką ar nuorodą savo partneriui“, – teigė S. Cooper. Tai privers jį ar ją skaičiuoti minutes iki jūsų susitikimo.

5. Rinkitės meilei tinkamus maisto produktus.

Prieš pasimatymą susilaikykite nuo maisto produktų, kurie pučia pilvą ar sukelia negerą burnos kvapą – pastarieji reiškiniai gali būti tikri sekso diversantai, sakė L. Millheiser. Jei per pietus užsimanysite lęšių ir pupelių salotų (vakare galinčių skatinti dujų susidarymą žarnyne), geriau jų atsisakykite. Taip pat galite įsidėti į rankinę dantų šepetuką ir burnos skalavimo skystį, jei iš posėdžių kambario eisite tiesiai į miegamąjį.

6. Apgalvokite, kuo rengsitės.

Ach, amžinas klausimas: kuo rengtis? Rinkitės drabužius, su kuriais jausitės seksualiai, teigia S. Cooper. Jei šilkinių apatinių prisilietimas nuteikia jus aistrai, dabar pats metas išsitraukti apatinuko stiliaus suknelę.

7. Apsimaukite kitas kelnaites.

Jeigu ištisą dieną mūvite savo mėgstamas, orui pralaidžias medvilnines kelnaites, dabar pats laikas pasikeisti jas į seksualesnį apatinį trikotažą, pažymi L. Millheiser. Apatiniai drabužėliai, kurie suteikia jums pasitikėjimo savimi, gali padaryti stebuklus ir su jūsų mąstymu.

8. Palikite darbus darbovietėje.

Jei grįžtate iš darbo, atsikratykite savo darbinio „aš“ ir pereikite prie jausmingosios savo pusės, pataria S. Cooper. „Tai lengva padaryti, išsimaudant po dušu, persirengiant kitais drabužiais ar uždegant tam tikrą žvakę“, – teigė ji. Kad sukurtumėt jaudinančią nuotaiką, kelias minutes viena ar su savo partneriu paskaitykite erotinę knygą ar pažiūrėkite erotinį filmą, pažymi L. Millheiser. „Tai gali būti tikrai puikus būdas pažadinti savo libido, ypač pasibaigus streso kupinai darbo dienai“, – sakė ji.

9. Prieš „O“ skirkite laiko „Om“.

Prieš tai, kai pradėsite siekti savojo „O“, S. Cooper pataria skirti laiko savajam „Om“. „Atsisėskite ir pasinaudokite tokia programėle kaip „Headspace“, kuri padeda pamedituoti ir sutelkti savo mintis ties kvėpavimu, arba pasiklausykite muzikos, kuri sukuria tinkamą nuotaiką. „Kai tapsite kupina energijos, geriausias dalykas bus sugrįžti į dabartį, – sakė R. Sussman. – Pamėginkite susitelkti ties tuo, kas šiuo momentu vyksta prieš jus. Tai tikras dėmesingumo treniravimas“.

Taigi, ko laukiate? Laikas planuoti naują įspūdingą sekso sesiją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)