Minėtą seksualinio gyvenimo ir sekso įpročių tyrimą atliko sekso žaisliukų gamintoja LELO, apklaususi 2200 žmonių 21 skirtingoje šalyje, rašo svetainė womenshealthmag.com.

Suvokti įspūdingą norvegų O dažnį padės tas faktas, kad 30 proc. brazilų, pavyzdžiui, nurodė orgazmą patiriantys tik kartą per savaitę. Tuo tarpu 41 proc. švedų atskleidė orgazmą pasiekiantys du ar tris kartus per savaitę. Tai, pasak LELO, yra vidutinis sekso kulminacijų rodiklis, būdingas visam pasauliui.

Apklausos metu išryškėjo ir kiti iškalbingi faktai. Amerikiečiai savo orgazmų intensyvumą vidutiniškai vertino 7 balais iš 10. Tuo tarpu Čilės, Italijos ir Ispanijos gyventojai patiria stipriausius orgazmus: nuo 10 iki 13 proc. respondentų savo orgazmus įvertino 10 balų iš 10. Žinoma, orgazmo intensyvumo vertinimas yra subjektyvus dalykas, bet turime tai, ką turi jie.

Kanados miegamuosiuose reikalai kur kas prastesni: maždaug 15 proc. šios šalies gyventojų prisipažino niekada nepatyrę orgazmo, o daugelis tų, kurie pasiekia kulminaciją, orgazmo intensyvumą vertino vos vienu balu iš 10.

Tyrimo organizatoriai taip pat klausė, kiek žmonės triukšmauja orgazmo metu. Paaiškėjo, kad labiausiai šūkauja brazilai: garsiai šaukti orgazmo metu pradeda 65 proc. šios šalies gyventojų. Antroje vietoje liko norvegai – 40 proc. Žinoma, rėkti iš malonumo mėgsta ne visi. Maždaug 42 proc. portugalų teigė kulminacijos metu tylintys, o dauguma žmonių tvirtino, kad nuo orgazmo šaukia tik „kartais“.

Nė kiek nestebina, kad daugiau kaip 90 proc. vyrų teigė orgazmą patiriantys kiekvieno lytinio akto metu. Tą patį nurodė maždaug 64 proc. moterų.

Jeigu asmeninė jūsų orgazmų statistika jūsų netenkina, atkreipkite dėmesį, ką dar nustatė tyrėjai: žmonės, patiriantys orgazmą per kiekvieną lytinį aktą, atskleidė, jog mėgaujasi oraliniu seksu, mylisi daugiau kaip 15 minučių, nesigėdija paklausti, ko lovoje pageidauja jo partnerė (-is), vilki seksualų apatinį trikotažą, išbando naujas sekso pozas ir be kitų dalykų dalijasi savo seksualinėmis fantazijomis.

Išbandyti visa tai nieko nekainuoja – ir tikrai bus pigiau, negu apsilankyti Norvegijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (374)