Daugelis nuotakų jaučiasi pervargusios, kai kurios apgirtusios ar tiesiog nukeipusios nuo ilgos dienos, rašo womenshealthmag.com.

Paklausėme devynių moterų, kokia buvo pirmoji jų vestuvių naktis ir daugelis nupieštų paveikslų buvo toli gražu ne tobuli. Bet gal tiesa tai, ką pasakė Kerė Bredšou iš „Sekso ir miesto“ („Sex and the City“) po savo draugės Šarlotės vestuvių: „Kuo blogesnės vestuvės, tuo geresnė santuoka“? Gal tas pats galioja ir pirmai vestuvinei nakčiai?

Visada bus rytojus

„Nors norėjau sekso, mes išsijungėme. Abu buvome tokie išvarginti išties ilgos dienos ir tai tiesiog neįvyko. Naktį po mūsų vestuvių seksas buvo neįtikėtinas, tačiau pačių vestuvių naktį niekas neįvyko“, – prisimena 33 metų Kristi.

Hm, tu vis dar su manim?

„Po begalinių vėlavimų ir nusivylimų mes pagaliau pasiekėme savo vestuvių vietą beveik pusdieniu vėliau, nei planavome. Tai reiškia, kad kepinant Las Vegaso saulei turėjome sutvarkyti visus teisinius reikalus ir suderinti paskutines detales, tikra to žodžio prasme, paskutinę minutę. Kai mūsų santuokos ceremonija, nuotraukos ir nedidelė šventinė vakarienė jau buvo pasibaigę, viešbutį pasiekėme visiškai išsekę! Įšokau į vonios kambarį atsigaivinti (prisimenat, baisus karštis plius streso prakaitas…), o tuo metu mano naujai iškeptas vyras prisėdo pažiūrėti pro mūsų viešbučio langą šokančio fontano. Praleidau vonioje gal penkiolika minučių ir grįžusi radau jį miegantį lovoje. Taigi, jokio vestuvinės nakties sekso mes neturėjome“, – neslepia 38 metų Liz.

Kompanijos siela

„Gyvenome kartu prieš tai, tad mums tai nebuvo labai svarbus dalykas, tačiau juokingiausia buvo tai, kad aš norėjau, kad mūsų vestuvėse dalyvautų mano 82 metų senelė, serganti Alzheimerio liga. Taigi, jai ir savo pamergei užsakiau viešbučio kambarį netoli mūsiškio, manydama, kad senelė bus pavargusi ir gerai miegos. Ne. Ji nemiegojo ir klajojo po koridorius. Mano pamergei galiausiai teko padėti užtraukti pėdkelnes ant šlaunų, kad ji negalėtų vaikščioti ar išlipti iš lovos. Mes keturi taip garsiai juokėmės, kad žmonės greičiausiai manė, kad mes savo kambaryje išties linksminamės.

Galiausiai mes pasiguldėme senelę tarpe, kad ji neišeitų. Tai nebuvo išsvajota vestuvių naktis, tačiau tai ta mano vestuvių dalis, kurios aš niekada nepamiršiu. Dabar smagu ją taip prisiminti“, – sako 35 metų Denise.

Nenumatyti trukdžiai

„Mes slapta susituokėme ir man tą dieną prasidėjo mėnesinės, siaubingai pūtė vidurius ir netroškau daug dėmesio. Be to, per vakarienę per daug suvalgėme, tad ištikus maisto komai tiesiog užmigau įpusėjus darbą rankomis, bet ir jis tuoj užmigo, tad viskas buvo gerai“, – dalijasi prisiminimais 27 metų Jenny.

Pirma naktis iš visų likusių mūsų gyvenime

„Mūsų vestuvių naktį buvau penkis ar šešis mėnesius nėščia. Buvau išsekusi, alkana, o mano pėdos buvo baisiai ištinusios. Mes nuvykome į viešbutį, užsisakėme iš kambarių tarnybos viščiuko sparnelių ir žiūrėjome televizorių. Mano vyras per kelias sekundes atsijungė, o aš raičiausi, mėgindama surasti savo pilvui ir tvinkčiojančioms kojoms patogią pozą. Geriausia visų laikų naktis!“, – sako 28 metų Ella.

Nieko tame seksualaus

„Mes susituokėme prieš porą metų per nedidelę civilinę ceremoniją istoriniame pastate. Po to vaikštinėjome netoliese valandą ar ilgiau, fotografavomės gražiose pievelėse ir soduose. Deja, savaite anksčiau buvo labai šlapia ir šiltais saulės spinduliais džiaugėsi visi mašalai. Pasirodo, mano besiplaikstanti suknelė paaukštinta talijos linija tapo jiems milžiniška palapine, tad jie mane sukandžiojo palei kiekvieną apatinių drabužių siūlę! Liemenį, klubus, ties liemenėle… ir viską tarp jų. Iki vakaro buvau nusėta baisiais niežtinčiais randais! Be to, visai savaitei pas mus buvo apsistojusi šeima, tad net jeigu ne visas tas niežėjimas, mes nebūtume turėję privačių akimirkų, tad gal tie įkandimai mus netgi išgelbėjo nuo tam tikrų keblumų“, – samprotauja 37 metų Brandy.

Tai štai kur buvote

„Planavau vestuves užmiestyje, tad dažnai važinėjau susitikti su įvairiais žmonėmis. Iki vestuvių akimirkos patyriau daug streso. Tai buvo ankstyva ceremonija su iškart po jos einančiu priėmimu, o kai viskas apie penktą ar šeštą popiet baigėsi, buvau neįtikėtinai pavargusi ir irzli.

Po vestuvių vakarėlio mudu su jaunikiu sugrįžome į viešbutį persirengti, kad galėtume keliaut į vietos užeigą pačiupti porą gėrimų ir tęsti linksmybes. Įėjome į savo kambarį, atsisakėme viso to „pernešti per slenkstį“ reikalo, uždarėme duris, juokėmės ir bučiavomės. Tada aš ėmiau nusirenginėti rūbus, kuriuos nusprendžiau pakeisti.

Prisimenu, kad juokiausi ir sakiau, kad esu pavargusi, kad mudu turėsime daugiau lauko pasidžiaugti vienas kitu vėlų vakarą. Tai tikrai užgavo jo jausmus ir jaučiausi pakankamai blogai dėl to, kad nebuvau nusiteikusi kiek romantiškiau.

Jis pasiguldė mane ant lovos, trumpai pabučiavo ir mes turėjome patį trumpiausią ir mažiausiai romantišką seksą per visą mūsų santykių laiką. Prisimenu, kad po to gulėjau ir galvojau… negali būti, kad savo vestuvių naktį prisiminsiu būtent taip. Jis vis dar buvo iki pusės apsivilkęs! Paskui, su jau gerokai laimingesniu jaunikiu šalia, mes dalyvavome dūzgėse, kur visi juokavo, kad mes šiek tiek pavėlavome. Nors nesu įsitikinusi, ar jie iš tikrųjų juokėsi ne iš to, kad mes turėjome vėluoti kur kas daugiau“, – kalbėjo 40 metų Kris.

Nieko neįvyko

„Vestuvių nakties seksas yra per daug sureikšmintas. Mes buvome kartu penkerius ar šešerius metus iki santuokos, tad sekso mums netrūko. Ir jo vis dar netrūksta ir praėjus šešiolikai metų. Ir ką, tą naktį mes net nesimylėjome. Mudu abu buvome fiziškai ir psichiškai išsekinti ilgos dienos. Diena prasidėjo aštuntą ryto ir tęsėsi iki vidurnakčio, su maistu, gėrimais, šokiais ir kalbomis. Kai pasiekiau vietą, kur turėjome miegoti, o tai nebuvo mūsų nuosava lova, mūsų varikliuose nebuvo likę kuro“, – neslepia 38 metų Denise.

Buvo verta to laukti

„Mano vyras ir aš iš tikrųjų mylėjomės savo vestuvių naktį. Jautėmės pakylėti, nes dėl tam tikrų medicininių problemų (ir kelių mėnesių be sekso) man prieš pat vestuves buvo leista tuo užsiimti. Nors mums dar buvo likę šiek tiek laiko iki vedybų, mudu nusprendėme palūkėti ir pakurstyti aistrą. Tai buvo išties puikus sprendimas. Naktį prieš tai praleidome atskirai, aš susipakavau įvairius žaisliukus ir lubrikantus, tad mes tai nakčiai buvome kaip reikiant pasirengę.

Mūsų vestuvės buvo labai mažos, o viešbutis, kuriame vyko priėmimas, negalėjo paleisti „Spotify“ grojaraščio, kurį buvome pasiruošę šiai progai. Tad savo pirmąjį šokį mes sušokome viešbučio kambaryje, o po jo buvo velniškai geras seksas. Tikrai patenkantis į geriausių sekso sesijų trejetuką. Verta pažymėti, kad nesame dideli alkoholio mėgėjai, tad viskis čia buvo nei prie ko“, – pirmąja vestuvių naktimi džiaugiasi 40 metų Megan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)