Dailioji lytis stipriąją lytį supranta daug prasčiau, nei jos pačios mano. Net jei moteriška intuicija ir egzistuoja, telepatijos gebėjimų jos tikrai neturi. Todėl, mieli vyrai, pasakokite moterims apie save, apie savo pomėgius, silpnybes ir fobijas, rašo redler.ru.

1. Mes suprantame moteris perpus mažiau, nei norėtume. Bet dvigubai daugiau, nei mano moterys.

2. Kartais mes mylimės net kai nelabai norime. Tiesiog tam, kad neįžeistume moters. Jei moteris nusprendžia užsiimti seksu tik tada, kai mano esant reikalinga, mes galime pasielgti taip pat. Ir seksas gali būti geras, tik dvasiškai nesuartinantis.

3. Mes nebijome stiprių moterų. Nieko baisaus padaryti jos negali. Mes tiesiog jų nenorime. Vyrai pasąmoningai stiprų oponentą laiko vyru (taip surėdyta gamtos), o jaudina mus paprastai moterys.

4. Susipažinus su gražia mergina kiekvieno vyro pulsas dvigubai padažnėja. Taip nutinka net užkietėjusiam donžuanui, kuris pradėjo jau antrą savo seksualinių pergalių tomą. Bet nereikėtų viešai šaipytis iš šio susijaudinimo!

5. Jei vyras elgiasi kaip neiniciatyvus liurbis, gali būti, kad jis jūsų tiesiog nenori. Pasirodo, ir taip gali būti!

6. Vyrams grožis ne visada susijęs su seksualumu. Mažai kuri pripažinta gražuolė staiga ištuštėjusiame miegamajame neuždavė sau klausimo – ką rado vyrukas toje pilkoje pelytėje iš kito skyriaus?

7. Mergina, apšaukianti padavėją, nesukelia mums pagarbos, o tik nusivylimą ir pasibjaurėjimą.

8. Pasaulyje yra apytikriai trys milijardai moterų. O gražių ir seksualių tarp jų daug daugiau, nei tarp vyrų protingų ir pasiekusių sėkmės. Mažai kas apie tai prisimena, kai iš mūsų reikalaujama labai daug, o duodama labai mažai.

9. Ne visi mes manome, kad apvalios moters formos yra trūkumas. Nustebtumėte sužinojusios, kiek vyrų dievina apvalias moteris!

10. Kartais mes iš tiesų žinome, ką darome. Net kai moterims labai nesinori to pripažinti.

11. Iš tiesų mes galime gana ilgai apsieiti be sekso. Kuo rečiau mylimės, tuo mažiau norisi. Ir jei kuris nors iš mūsų deklaruoja, kad visiškai negali būti be moterų – tai labiau yra duoklė visuomenės nuomonei.

12. Dažniausiai mums nėra labai svarbu, kaip jūs rengiatės. Panašu, kad moterys paprastai puošiasi ne dėl vyrų, o viena dėl kitos.

13. Iš tiesų mes niekada nebūname pernelyg užsiėmę. Bent jau pabendrauti su žmogumi, kuris mums tikrai patinka. Jūsų istorija juk tokia pati, tiesa?

14. Jei mes nusivedame merginą į restoraną, tai dar nieko nereiškia. Taip pat nieko nereiškia šypsenos, juokeliai ir kitas lengvas flirtas. Mes tiesiog bandome jus pažinti… Kaip ir jūs – mus.

15. Mes galime nepastebėti prieštaravimų moterų pasakojimuose. O galime tiesiog apsimesti, kad nepastebėjome, jei nemanome, kad šis nedidelis melas yra reikšmingas.

16. Mes tikime moterimis. Taip pat ir tada, kai jos pačios save nuožmiai kritikuoja.

17. Dauguma mūsų moka skalbti. Taip pat lyginti, valyti dulkes ir net pasigaminti sau ką nors skanaus. Todėl moters pagalba buityje mums ne tokia reikalinga, kad dėl jos kęstume nepagarbą ir vaidingumą.

18. Jei mergina moka šešias kalbas ir groja fortepijonu, tai nuostabu. Ji gali įtraukti tai į savo gyvenimo aprašymą ir kuris nors iš mūsų ją pasamdys. O asmeniniame gyvenime mes labiau vertiname linksmą būdą ir oralinio sekso įgūdžius.

19. Mes niekada nepaliekame moterų, su kuriomis mums gera. Ir netgi tų, su kuriomis kažkada buvo gera…

20. Mes nenorime žinoti, kokiomis pozomis jūs mylėjotės su savo buvusiuoju. Ir pavydas čia niekuo dėtas. Tiesiog mūsų laki vaizduotė ir nuo šios akimirkos lovoje mes būsime trise. Ne visus vyrus tai jaudina.

21. Mes retai rezgame intrigas tiesiog iš tingėjimo ir motyvacijos stokos. Bet galime ką nors suregzti su ta pačia abejinga veido išraiška, kaip tai daro moterys... Ir mums ne prasčiau pavyksta.

22. Kiekvienas iš mūsų labiausiai moteryje vertina prieinamumą. Bet tik jei ji prieinama mums vieniems.

23. Neprieinamumas mus pakursto. Bet tik idiotas eikvos laiką ir jėgas projektui, kurio baigtis akivaizdžiai ne mūsų naudai.

24. Mes taip pat mėgstame paliežuvauti. Be abejo, apie moteris!

25. Mes nebijome Mendelsono maršo. Tiesiog mums ne visada norisi susieti gyvenimą su konkrečia moterimi, net jei jos puikus užpakaliukas ir malonus charakteris. Juk tarp meilės ir pasibjaurėjimo yra dar platus simpatijos, prisirišimo ir laikino susižavėjimo laukas. Juk ir jūsų pasaulyje panašiai?

26. Mes nepavyduliaujame tik tada, kai nejaučiame meilės. Nors pavydas savaime dar nėra meilės požymis.

27. Mes pastebime jūsų neskustas kojas, nemalonų burnos kvapą, spuogus ir ataugusias plaukų šaknis. Tiesiog mums į tai nusispjaut, jei jūs mus tikrai traukiate.

28. Mes galime būti neištikimi, tiesiog pasidavę instinktui. Ir jei slepiame tai nuo savo moters, reiškia, iš tiesų nenorime jos prarasti.

29. Skustos moters gaktos vaizdas ne visus mus džiugina. Su skusta gakta moteris iškart tampa panaši į mažą mergaitę, o vaikai daugumos mūsų seksualiai nejaudina. Greičiau, norisi pervystyti ir duoti čiulptuką, kad neverktų.

30. Paprastai mes galime atskirti tikrą orgazmą nuo apsimestinio. Tiesiog manome, kad jei moteris stengiasi ir apsimetinėja, tai jau parodo, kad ji mumis domisi.

31. Mes galime nesiskųsdami ilgai tenkinti visus moters kaprizus. Bet kartais tai tiesiog smalsumas – kiek toli gali siekti moters egoizmas.

32. Kai kurie vyrai – ožiai. Jei, pavyzdžiui, vyras pakėlė prieš jus ranką, jis – vienas iš jų. Apsisukite ir išeikite. Nors jei jūs grįžote namo girta ir puolėte jį su peiliu, išvada bus ne tokia akivaizdi. Visuotinė emancipacija seniai pavertė moters nekaltumą bet kokioje situacijoje iš aksiomos į teoremą, kurią sunku įrodyti.

33. Mes žinome, kad negerai kibti prie pavaldinių su nepadoriais pasiūlymais. Tik jūs, mielos damos, taip pat prie mūsų nekibkite, gerai? Nes kai kurios merginos bendraudamos su vadovais būna tokios atkaklios, kad ne visada lengva atsispirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (593)