Atrodytų, ką įdomaus apie vyrus gali pasakoti knyga, išleista beveik prieš šimtą metų? Tačiau juk tais laikais vyrai gėrė, svetimavo, dykaduoniavo ir rodė savo nevaldomą charakterį visai kaip mūsų dienomis, todėl ir patarimai aktualūs dabar, rašoma rendler.ru.

Taigi, nevertėtų tekėti už vyro, kuris...

1. Yra įsitikinęs, kad viskas, ką jis daro, yra tobula.

2. Negali praeiti pro veidrodį, nepasigėrėjęs savo atvaizdu.

3. Kas savaitę ar dažniau keičia meilės objektą.

4. Turi potraukį alkoholiui ar kortoms.

5. Turi įprotį graužti nagus arba nuolat vaikšto su purvinomis panagėmis. Taip pat neverta tekėti už nevalyvo žmogaus.

6. Nereikia tekėti už sunkiai sergančio vyro, nes šeimos židinys, kurį turi kurti jaunavedžiai, nėra sanatorija, o lizdelis, kuriame turi gimti nauja, sveika karta.

7. Negalima tekėti už vyro, kuris žinomas kaip gana neprotingas žmogus.

8. Kuris yra morališkai sugedęs, pavyzdžiui, melagis.

9. Kuris neturi tikslo uždirbti lėšų padoriam gyvenimui su moterimi, o vėliau ir su palikuoniais.

10. Kuris yra šykštus ir neturi tikslo dovanoti žmonai dovanų, vežioti ją į teatrą ir ilsėtis ten, kur ji panorės.

11. Kuris nenori žinoti, kad žmona turi būti džiugi ir laiminga, nes jos nuotaika ir sveikata yra sėkmingo šeiminio gyvenimo pagrindas.

12. Negalima tekėti už vyro, kuriam sunku išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.

13. Kuris nesugeba ramiai nusėdėti vietoje nė 5 minučių.

14. Kurio balsas primena šuns lojimą arba dūžtančio stiklo garsą, nes toks balsas liudija apie vaidingumą ir netoleranciją. Toks vyras nėra geras žmogus.

15. Labai atsargiai vertinkite vyrą, kuris yra vienintelis sūnus šeimoje. Tokį vyrą išauklėjo infantili motina – moteris, kuri neturi galimybės pagimdyti daugiau vaikų.

16. Kuris yra vyresnis už jus daugiau nei 12 metų arba jei jūs už jį vyresnė daugiau nei 12 metų.
17. Nevertėtų tekėti už garsių, didžių vyrų – garsių dailininkų, menininkų, mokslininkų, muzikantų, gydytojų, nes dažniausiai tokie žmonės būna nervingi, visiškai pasinėrę į savo veiklą.

18. Nevertėtų svarstyti ir apie santuoką su donžuanais. „Kuprotą tik karstas ištiesins“. Toks vyras negali sukurti sveikos šeimos.

19. Pavojingi santuokai ir vyrai, kurie lankosi viešnamiuose, nes jų siela ir kūnas jau serga. Kurdami šeimą jie būna įsitikinę, kad yra sveiki, bet juose glūdi baisios ligos, kurios po to pražudys ir jus, ir jūsų šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)