M. Kleinas išklausė tūkstančių žmonių pasakojimus apie jų intymiausias patirtis ir troškimus. Ir išsiaiškino, ko vyrai nori lovoje. Žinoma, ne visi vyrai, tačiau dauguma.

Jis nori jus patenkinti

Jam iš tikrųjų rūpi, ar jūs mėgaujatės seksu su juo. Jo patirčiai turi įtakos jūsiškė patirtis. Tad jeigu yra dalykų, kurie leistų patirti daugiau džiaugsmo iš seksualinių santykių, būtinai jam tai pasakykite. Tai gali būti informacija apie pozas, higieną, laiką ir kalbėseną.

Galbūt jis inicijuoja seksą sakydamas, „Ei, mažyte, pažaiskim saliamio slėpimą“, kai jūs esate pavargusi, o jis visą savaitę nesiskuto. Jeigu jums tai patinka, viskas tvarkoje. Tačiau jeigu tai užmuša norą mylėtis, jam tikrai reikia – ir jis nori – tai žinoti. Pasakykite jam. Jeigu būtina, paaiškinkite, kodėl jam tai sakote.

Jam norisi daugiau prisilietimų

Kai kurie žmonės labai siaurai supranta sekso sąvoką. Daugumai vyrų patinka liesti ir būti liečiamiems, nes tai yra sudedamoji sekso dalis. Jeigu ir jums tai patinka, jūsų glamonėjimas jį nuteikia erotiškai ir jausmingai, tai išties puikus būdas tuo pat metu vienodai sujaudinti judviejų kūnus.

Tad jeigu mėgstate liesti ar būti liečiama, drąsiai tai darykite ir visiškai nesijaudinkite dėl to, kad jis darosi nekantrus. Jeigu jums patinka kažkokios konkrečios glamonės, pasakykite jam tai. Būtinas konkretumas. Jeigu vyras sako, kad jam nepatinka, kai nurodinėjama ką jam daryti, prieš tai paklauskite, ar jam reikia tokio pobūdžio informacijos. Jeigu jo atsakymas bus neigiamas, turite kur kas didesnių problemų nei glamonės.

Seksas jam yra daugiau nei seksas

Paauglių elgesys ir gyrimasis lėmė paplitusią klaidingą nuomonę apie suaugusius vyrus, kad jie kaišioja savo penius bet kur, net neatkreipdami dėmesio į detales. Laimei, suaugusiųjų atvejų dažniausiai tai netiesa. Dauguma suaugusių vyrų sekso metu jaučia emocinį ryšį, net jeigu jiems sunku apie tai kalbėti. Dauguma vyrų sekso metu mėgsta bučinius ir apsikabinimus. Jeigu jūsų vaikinui tai nepatinka, greičiausiai tai turi priežastį, tad geriausia būtų atvirai apie tai paklausti.

Taip pat daugeliui vyrų patinka, kai į seksą įtraukiamos jų rankos ir jūsų rankos, dažnai ir jų bei jūsų burna. Tad neskubėkite pereiti prie pačios sueities ir jam neleiskite to daryti. Jeigu jis skuba labiau, nei jums norėtųsi, paklauskite jo, ką galėtumėte nuveikti, kad viskas prieš sueitį (ar netgi vietoj jos) teiktų daugiau malonumo.

Jam gali patikti jūsų kandžiojimas

Žmogaus erotiškumas apima ir kandžiojimo instinktą. Jeigu jums nepatinka kandžiojimas, neturėtumėte to kęsti. Jeigu partneris pradeda kandžiotis, draugiškai bet tvirtai pasakykite „Ne“. Ir tai neturėtų daugiau kartotis.

Tačiau jeigu jaučiate susidomėjimą arba žinote, kas jums patinka (ypač jeigu jus tai išties jaudina), nebijokite apie tai atvirai prisipažinti. Arba tinkamu momentu prispauskite prie partnerio dantų savo petį, ranką ar krūtį. Jis labai greitai supras, ko pageidaujate. O jeigu nesupras, beveik akivaizdu, kad jo tai nedomina.

Jis nori atsakyti į jūsų klausimus

Kas jūsų antrajai pusei patinka lovoje? Labai šaunu, jeigu jus tai domina. Jeigu nežinote, būtų gerai pasikalbėti apie tai su geriausiu pasaulio ekspertu – juo pačiu. Jeigu prisipažinsite tiesiai, „Norėčiau žinoti, kas tau patinka, kad mudu abu galėtume labiau mėgautis seksu“, labai tikėtina, kad jis jums atvirai atsakys. O jeigu jis per drovus, kad pasakytų, paprašykite parodyti.

Pavyzdžiui, galite uždėti savo ranką ant jo penio ar spenelio, ant savos rankos uždėti jo ranką ir abi rankas judinti taip, kaip jam norisi. Jeigu jis tvirtina nežinantis, kas jam patinka, tai puiki galimybė pasiūlyti jam kartu pažinti jo kūną. Pradėkite nuo plaštakos ar pėdos glamonių, žiūrėkite vienas į kitą ir kalbėkitės. Ir pamažu pereikite kartu prie kitų kūno dalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)