Ar tai bus paskutinis bučinys? Paskutinis apsikabinimas? Paskutinis kartas, kai viskas atrodo taip tyra, taip gera? Ar kada nors dar teks tai patirti?

Nenusiminkite, ateity jūsų laukia dar daug gerų ir gražių dalykų. Tačiau kartais tas intensyvus jausmas prieš išsiskyrimą paskatina itin aistringą seksą. Bent jau tai atrado penkios moterys, kurios womenshealthmag.com pasidalino savo istorijomis apie karštą išsiskyrimo seksą.

„Sekso kokybę pagerino ašaros“

„Mano buvęs pasakė man, kad mane myli, ir kad aš esu vienintelė, bet taip pat pasakė, kad su manimi skiriasi. Viskas viename sakinyje. Mes buvome jauni, ir jis turėjo omenyje, kad mes skirti vienas kitam, bet mums visų pirma reikia pasisemti gyvenimo patirties atskirai, ir kad jei mums skirta būti kartu, vėliau vis vien susitiksime. Jis sudaužė man širdį. Bandžiau su juo ginčytis, išvardyti visus gerus dalykus, kurie vyksta mūsų gyvenime. Galiausiai tiesiog ėmiau verkti. Jis taip pat ėmė verkti. Tada jis mane apkabino. Galiausiai mes mylėjomės „vieną, paskutinį kartą“, kad užbaigtume santykius gražiuoju. Turiu pasakyti, kad seksas buvo tikrai geras. Ko gero dėl tų ašarų. Jau praėjo dveji metai ir nuo to laiko nieko apie jį negirdėjau, tad ko gero mes vis dėlto nesame vienas kitam skirti“ – Jen F.

„Nuolat konfliktuojame“

„Mes su draugu nuolat pykstamės. Mano draugai man sako, kad mūsų santykiai toksiški, bet aš manau, kad ko gero tiesiog toks mūsų būdas. Mes abu esame labai greit užsiplieskiantys ir kategoriški, o tai išprovokuoja daug konfliktų. Bet taip pat ir daug susitaikymų. Esame išsiskyrę daugiau kartų, nei galėčiau suskaičiuoti, bet pastebėjome, kad išsiskyrimo seksas yra net geresnis už susitaikymo seksą (kuris irgi labai geras). Visa tai parašiusi akivaizdžiai pamačiau, kodėl mes taip dažnai pykstamės!“ – Lissa S.

„Seksas su buvusiuoju mane sugniuždė“

„Su buvusiuoju išsiskyriau prieš metus, po 10-ies metų santuokos. Tai buvo sunkiausias dalykas, kurį man teko patirti. Vieną vakarą, praėjus kokiems trims mėnesiams po skyrybų, aš jam paskambinau. Iš dalies iš įpročio, bet dar ir dėl to, kad jaučiausi vieniša. Nors buvome išsiskyrę, vis dar mylėjau jį kažkuriame lygmenyje, ir norėjau likti su juo draugais. Jis suprato, kad aš nusiminusi, ir pakvietė pas save. Likau su juo per naktį, mes mylėjomės, ir tai buvo ko gero geriausias seksas, kokį esu kada patyrusi. Deja, kitą rytą suvokusi, kad niekas iš esmės nepasikeitė, ir mūsų situacija tokia pat apgailėtina kaip buvo, pasijutau visiškai sugniuždyta. Po to jis dar kelis kartus kvietė mane „užsukti pasikalbėti“, bet aš nesutikau. Mūsų santykiai ir taip pernelyg komplikuoti, ir man reikia susikoncentruoti į ėjimą pirmyn.“ – Veronica P.

„Jis suplanavo išsiskyrimo datą“

„Su savo vaikinu susipažinau, kai man buvo 13, o jam 15 metų. Mūsų santykiai nuo pat pradžių buvo intensyvūs, ir mes vienas kitam buvome pirmi. Draugavome, kol mokėmės mokykloje, o tada jis išvyko mokytis į koledžą. Mes supratome, kokį stresą sukelia santykiai per atstumą, tad nusprendėme padaryti pertrauką. Tą vakarą prieš jam išvykstant jis suplanavo romantišką pasimatymą, kaip jis pavadino, „išsiskyrimo pasimatymą“. Jis mane nusivežė į visas „mūsų“ vietas, vakarieniavome toje pačioje vietoje, kaip per pirmąjį pasimatymą, o pasimatymas baigėsi gražiame viešbutyje. Viskas buvo labai gražu, mėgavausi kiekviena akimirka. Bet žvelgdama iš perspektyvos kone norėčiau, kad mes nebūtume pasimylėję tą paskutinę naktį. Kitą rytą viskas buvo daug sunkiau. O kai koledže jis neišvengiamai susirado merginą, būtent dėl to vakaro prisiminimų man buvo labai sunku priimti šią žinią. Vis dėlto ta naktis buvo nepakartojama. Atvirai kalbant, iki šiol su juo lyginu visus savo naujuosius draugus, jis mano širdyje yra auksinis standartas.“ – Kelly C.

„Įsitraukiau jį į savo viešbučio kambarį“

„Turėjau romaną su savo viršininku, kuris buvo vedęs. Nesididžiuoju tuo, tiesiog taip nutiko. Po kelių mėnesių man atsibodo slapstytis, pradėjau norėti daugiau nei būti tiesiog atsargine. Jis nenorėjo nieko daugiau, tad mes išsiskyrėme. Viskas klostėsi gerai, beveik nebuvo nejaukumo biure, jokių negerų jausmų. Viskas buvo gerai. Po metų taip susiklostė, kad mes kartu turėjome vykti į konferenciją. Tos trys dienos buvo lyg mūsų medaus mėnuo. Bet pasibaigus konferencijai jis man pasakė, kad tarp mūsų taip pat viskas baigta, vėl. Man buvo taip skaudu, kad įsitraukiau jį į savo viešbučio kambarį. Pamaniau, kad jei jau šis kartas tikrai paskutinis, padarysiu taip, kad jis manęs ilgai negalėtų pamiršti!“ – Angela H.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)