Esame pratę manyti, kad vyrai įsimyli moteris dėl puikios išvaizdos. Vis tik tai nėra tiesa. Dalykai, kurie iš tikrųjų vyrus varo iš proto, urine nieko bendro su idealiu kūnu, seksualiais apatiniais ar ryškia išvaizda. Štai sąrašas netikėtų dalykų, kurie vyrus traukia it magnetas.

Savaime suprantama, vyrams patinka trumpi sijonukai ir aukštakulniai. Vis tik namų aplinkoje moteris dažnai atrodo dar seksualesnė. Vaikinai tiesiog dievina stebėti vaizdą, kai mergina vos tik nubudusi miego drabužiais rąžosi. Vyrų nuomone, tokia moteris atrodo trapi, atvira ir pažeidžiama, rašo brightside.me.

Netvarkingi plaukai

Nors dažnai moterys daug laiko ir pinigų skiria plaukų priežiūrai, vis tik vyrams labiau patinka natūraliai atrodantys plaukai. Patikėkite, vyrą kur kas labiau sužavėsite dailiai išsidraikiusiomis natūraliomis garbanomis nei tobulai sušukuotais plaukais.

Jokio makiažo

Daugumai vyrų itin patrauklios moterys su natūraliu makiažu arba visiškai be jo. Svarbu nepamiršti, kad vyrui nėra malonu bučiuojant moterį suvokti, kad jis išsitepė lūpdažiu. Maža to, makiažas kartais netgi gali tapti barjeru.

Apvalus pilvukas

Nors dažnai deklaruojama priešingai, plokščias pilvukas visiškai be riebaliukų nėra pats patraukliausias vyrams. Kažin ar būtų galima sugalvoti ką žavingesnio nei šiek tiek minkštas ir apvalus moters pilvukas. Viena seksualiausių visų laikų moterų Marilyn Monroe kartą yra pasakiusi, kad moteris be pilvuko – tai lyg namas be balkono. Jai paprieštarauti būtų iš tikrųjų nelengva.

Raukšlės

Raukšlės moterims nerimą kelia kur kas labiau nei vyrams. Tiesą pasakius, daugumai vyriškosios lyties atstovų šiek tiek papildomų linijų ant moters veido atrodo netgi labai patraukliai. Svarbu nepamiršti, kad raukšlės – tai sukauptos patirties, brandos ir išminties ženklai.

Geras apetitas

Pernelyg uoliai savo mitybą ribojančios moterys vyrų netraukia. Jei moteris pasižymi sveiku apetitu ir nebijo būdama šalia vyro valgyti viską, ko tik nori, reiškia, kad ji pasitiki savimi ir jai nerūpi kitų nuomonė. Tokiai moteriai vyro pasitikėjimą pelnyti nebūna sudėtinga. Vis tik svarbu nepamiršti, kad kraštutinumai gali būti pavojingi, todėl nepatartina per pirmąjį pasimatymą persivalgyti.

Akiniai

Nors dažnai ankstyvojoje paauglystėje būtinybė nešioti akinius tampa tikru išbandymu, suaugus šis aksesuaras padeda pasiekti visiškai priešingą rezultatą – moteris atrodo seksualiai. Tenka pripažinti, kad mergina su akiniais vyro dėmesį neretai patraukia labiau nei ta, kuri akinių nenešioja. Akiniai sukuria intrigą, moteris atrodo pažeidžiamesnė arba priešingai – pasitikinti savimi ir nepriklausoma.

Neįdegusi bikinio sritis

Moterys neretai nuliūsta, kai mato neįdegusios odos plotus ant savo kūno. Vis tik panašu, kad ši „problema“ vyrams nė kiek nerūpi. Maža to, neretai vyrams ryškus kontrastas tarp įdegusios ir neįdegusios odos plotų netgi atrodo ganėtinai seksualus.

Ilgi sijonai

Ilgas besiplaikstantis sijonas seksualumu nė kiek nenusileidžia trumputei šio drabužio versijai. Ilgi sijonai – tai lyg paslaptis, kurią dar teks įminti. Net jei išrinktasis jau tūkstančius kartų matė dailiąsias jūsų kojas, šis drabužis neabejotinai kaitins jo vaizduotę vėl ir vėl.

Nuogos pėdos

Didžiajai vyrų daugumai nuogos merginos pėdos atrodo neįtikėtinai seksualios. Praeityje jau likę tie laikai, kai vyras iki santuokos negalėdavo pamatyti nuogų moters kojų. Nors laikai pasikeitė, vaikinus vis dar neįtikėtinai žavi ši moters kūno dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (379)