„Niekada nebuvo atlikta jokių visaverčių eksperimentų, kurių rezultatai būtų publikuojami moksliniuose leidiniuose, tačiau yra nemažai anekdotus primenančių istorijų, patvirtinančių, kad vartojamas maistas, gėrimai ir įpročiai turi įtakos išskyrų skoniui“, – patikino ji.

Taigi atėjo laikas išsiaiškinti kartą ir visiems laikams dėl išskyrų skonį ir vartojamą maistą siejančio ryšio. Išskyros kaip ir visi kiti organizmo skysčiai atspindi bendrą organizmo sveikatos būklę, rašo mic.com. „Organizmo gaunamų produktų poveikis tampa aiškus, kai įvertiname tai, ką jis išskiria“, – vaizdžiai aiškino specialistė.

„Patys to nesuvokdami iš kvapo sprendžiame apie partnerio sveikatą, hormonus ir chromosomų atitikimus. Egzistuoja daugybė įrodymų, patvirtinančių, kad mūsų nosys gali užuosti feromonus, kurie padeda mums gauti daugybę itin vertingos informacijos apie asmenį ir nuspręsti, ar šis žmogus yra mums tinkamas partneris“, – tęsė T. Schmit.

Taigi ką valgyti, kad partneris jaustų malonumą liežuviu liesdamas mūsų intymiausias vieteles? Seksologės T. Schmit teigimu, ananasai ir citrusiniai vaisiai siejami su malonesniu išskyrų skoniu.

Panašu, kad interneto vartotojai su tokia teorija sutinka. Internetinėje maisto temai skirtoje svetainėje „Pork&Gin“ buvo atliktas eksperimentas. Šešių porų paprašyta savaitę valgyti ananasų ir skirti laiko oraliniam seksui. Tyrimas parodė, kad 200 g ananasų per dieną valgiusių asmenų išskyros buvo salsvo skonio.

T. Schmit teigimu, veganiška ir vegetariška mityba taip pat gali būti siejama su salsvesniu išskyrų skoniu.

Apibendrinant galima būtų pasakyti, kad sveikos mitybos šalininkų išskyros yra malonesnio skonio. Taigi jei norite, kad partneriams būtų maloniau lūpomis glamonėti žemiau bambos esančias jūsų brangenybes, venkite perdirbto maisto ir mankštinkitės.

T. Schmit teigimu, mėsa, pieno produktai ir dažnos išgertuvės neišvengiamai išskyrų skonį blogina – jos tampa rūgštokos.

Tiesa, derėtų pripažinti, kad makšties ar varpos išskyrų skonis niekada nebus panašus į pieno kokteilį, taigi nepatartina pernelyg jaudintis dėl šio itin subtilaus dalyko. „Makštis negali būti pyragėlio skonio, ji yra makšties skonio“, – tęsė T. Schmit.

Taigi, specialistės teigimu, būtų kvaila manyti, kad lyties organų lietimas lūpomis ir liežuviu jūsų partneriui primins deserto ragavimą.

„Jei žmogus nori, kad jo išskyros būtų malonesnio skonio, todėl nusprendžia maitintis sveikiau, daugiau mankštintis ir atsisakyti rūkalų, tai tik džiugina“, – tikino ji.

Specialistė nepataria per prievartą kimšti ananasų milžiniškais kiekiais ar pasimatymo vakarą skaudančia širdimi atsisakyti taurės taip mėgstamo gėrimo. Vis dėlto gydytoja seksologė rekomenduoja neignoruoti itin prasto lyties organų kvapo ar išskyrų skonio, nes tai gali būti infekcijos pasekmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)