Tačiau žemiau pateikiama informacija, kuri ves bet kurią moterį prie pasitenkinimo (gal net malonios ekstazės pamišimo), bet svarbiausia - prie tvirtesnių santykių, pagarbos lovoje abiems partneriams, nes prisitaikoma prie kūnų biologijos bei minčių.

Pagal moterų elgesį sekso atžvilgiu moteris galima išskirti į tris grupes. Pirmoje grupėje – liberalios moterys. Jos turi daug fantazijų, bet gali bijoti apie jas pasakyti savo vyrui, ypač jeigu jis konservatyvus. Jų galvoje gali būti antrankių fantazija, noras mėgautis seksu pievoje ant žolytės girdint tolumoje automobilius, žmones. Video kamera ar bet kas, kas turi šiek tiek rizikos, įneša netikėtumų, o svarbiausia - žaismingumo, naujovių ir jokiu būdu - rutinos.

Šios moterų grupės tereikia tik paklausti: „Kas tau ir kaip tau patinka? Ką norėtum išmėginti?“. Gal ji ilgą laiką galvoje turėjo tam tikrą norą, bet nedrįso to pasakyti ir šis klausimas bus palaima, sukelsianti šypseną. Moteris bus be galo laiminga, o kelionė bus išties nenuobodi, žaisminga.

Antroji grupė – didžioji dalis moterų. Jos lygiai taip pat vertina įvairiapusį seksą, svarbu, kad nebūtų rutinos. Tik skiriasi nuo pirmosios grupės tuo, kad jos neturi tokių tolimų fantazijų, negalvoja apie jas ar net jas tai atstumtų. Pamačiusios, kad vyras grįžo su daikčiukais iš suaugusiųjų parduotuvės, pasijaus blogiau nei grįžus mechanikui su įrankiais, kuris darys skausmingą procedūrą.

Jeigu pirmu atveju taip parodomas dėmesys, antru galima išgąsdinti ar net įžeisti. Bet tvirtiems santykiams būtini keli dalykai. Įvairiapusiškumas: iš vienos pusės vyrai turi pasitelkti fantaziją, ištraukti santykius iš monotonijos rato, iš kitos pusės turi klausti moters, kas jai patinka lovoje, paprašyti, kad ji padėtų jums geriau nupasakoti savo jautriausias vietas, gal beieškant egzotiško taško, vyras pastoviai „nugrybauja“ ir moteris jam padės, o tai bus nuostabaus sekso abiems garantija.

Todėl taipogi svarbi komunikacija ir kartas nuo karto scenarijų keitimas. Šios grupės moterims patinka jau patikrintos taktikos, žinomybė malonių takelių, bet laikas nuo laiko būtini netikėtumai, pakeista aplinka, pakeistas priėjimas, žaismingumas.

Trečioji grupė moterų – taipogi nėra dažniausia. Jos lovoje kuklios, nedrąsios (nesvarbu, jeigu su vyru ir keleri metai kartu, o už namų sienų jas išvysi kaip tvirtas ir griežtas moteris), iš jų galima ir neišgauti atsakymų, kas joms patinka. Jos gali jaustis nejaukiai, gavusios tokius klausimus ir tik atsakys „Man viskas gerai, man patinka kaip yra, mielasis“. Tokiu atveju reikia sekti moters kūną, derintis prie jos judesių, jausti jos kvėpavimą ir lėtai, žaismingai žaisti.

Bet nesvarbu, su kurios grupės moterimi esate lovoje, svarbiausi du dalykai – dėmesys ir pagarba.

Dėmesiui labiausiai tinka „erzinimo“ taktika. Ėjimas tiesiai „prie reikalo“ gali būti skausmingas, nemalonus mintyse ir tapti it prievolė, todėl iki ėjimo „prie reikalo“ reikia moterį išvesti iš proto, kad ji būtų jūsų rankose, jumis pasitikėtų ir visiškai atsiduotų.

„Erzinimas“ - tai lėtas ėjimas prie jos jautriausių vietų ir moteriai norint, kad ji būtų paliesta tam tikrame taške, to nedaryti iškart, o lėtais vingiais aplink bučiniais, liežuviu vesti iki jau nesulaukiamos akimirkos. Geriausia pradėti nuo bučinių, lėtai pabučiuoti, palaižyti jos kaklą, ausies spenelius, lėtai bučiniais slinkti iki jos krūtų. Skirkite joms pakankamai dėmesio, švelniai pažaiskite su jomis.

Taipogi naudokite „erzinimo“ taktiką. Nepulkite iškart prie spenelių. Lėtai liežuviu vedžiokite liniją aplink spenelį, kartkartėmis pabučiuodami į krūtis, švelniai jas suspauskite ir tik tada lėtai apžiokite spenelį. Moteris gali nujausti, kas bus, to be galo norėti ir nežinodama, kada tai bus, tiesiog „išprotės“ įtampos metu ir kai tai gaus.

Bet jeigu bus iškart einama prie tikslo, nebus ekstazės ir akimirkos žavesio. Pažaidę su krūtimis lėtais bučinukais leiskitės jos liemeniu link bambos. Lėtas artėjimas bučiniais link apatinių privers ją dūsauti. Atminkite, jūs ją dar erzinate. Lėtais bučiniais pereikite prie josios šlaunų, taipogi pabučiuokite, lėtai pažaiskite liežuviu ir būkite arti jos jautriausios zonos, bet prie jos nesilieskite (dar).

Bučiniais ties pilvuko apačia pereikite prie kitos šlaunies. Ji laukia. Geriausia, jeigu moteris būtų dar su apatiniais, nes tai būtų tikras „erzinimo“ garantas. Tiesiog lėtai pabučiuokite jos jautriausią zoną per apatinius, lengvai pavedžiokite liežuviu. Jeigu nedarote oralinio sekso, galite tiesiog lengvai pirštais paliesti josios jautriausią zoną ir jausite, jog ji jau pasiruošusi.

„Paerzinkite“ ją, o tada bučiniais pakildami link jos pilvo, jau paliesite ją be apatinių. Ši akimirka ją išvarys iš proto. Visa kita - fantazijos reikalas.

Dėmesys - tai taip pat prisitaikymas prie moters. Netylėkite, jeigu moteris leidžia garsus, garsiai šnopuoja, darykite tą pats, giliau kvėpuokite, iškvėpkite, prie ausies galite šnabždėti „mhm, aha“ (jūs geriau pažįstate savo moterį). Nes net nesvarbu, ką ir kaip gerai bedarysite, ar tai bus oralinis, ar tai nuostabus seksas, kad ir moteris užsimerkusi, leidžianti palaimos garsus, neišgirdusi jūsų balso gali pagalvoti, kad kažkas ne taip, kad gal nemaloniai stebit ir pramerks, kad ir sunkiai akis, taip sugadindama judviejų akimirką.

Todėl būkite kartu. Būkite šalia bučiuodamiesi, palaižydami, apžiodami ausies spenelius kai ją esate prigulęs, ir tuo metu ji girdės garsus, jūsų alsavimą, ji jaus, kad esate šalia, o ne kažkur ir kad ji ne viena. Moters galvoje gali būti begalybė minčių ir nuklydimų sekso metu, todėl, siekiant didžiausio malonumo, reikia būti čia ir dabar, kartu su savo partnere.

Kur ilgalaikiai santykiai, ten galima ir rutina tiek miegamajame, tiek už jo ribų. Santykiams apsistovėjus dažnai lieka vos kelios tradicinės pozos ir tie patys įpročiai. Kone tas pats kas pavalgyti įprastinius pietus, iš anksto žinant, kokie jie bus, tik su apsimetinėjimu. O išties kiek nedaug tereikia. Žaismingumo.

Nesvarbu kiek moteriai metų, žaismingumas joje pažadins kuklią merginą su žvėriuku akyse. Vietoj to, kad tai prasidėtų įprastai kaip jau būna penkeri metai lovoje, gal net kartais iš prievolės, nes „taip tiesiog reikia“, vieną dieną pasibučiavus galima paimti už rankos ir pasakyti „Einame, mieloji“ ir kartu ją nusivesti į dušą.

Patys pamatysit moters kūną visai kitoje šviesoje, negu kaip jau būna įprastai miegamajame, kai jau žinote, kas bus po ko ir tik lauksite pabaigos. Neretai namuose po daug metų vyrai nebemato moters kūno, žino, kad jis yra, bet tampa taip įprasta, kad vaikščiojanti su apatiniais moteris - kasdienybė.

Reikia pažadinti viduje tą paauglį, kuris išsprogdindavo akis pamatęs merginą su kelnaitėmis. Turite vėl pamatyti, koks nuostabus kūrinys yra jūsų moters kūnas, koks jis viliojantis. Vien „praregėjimas“ padės natūraliai išlipti iš rutinos.

Moteris gali sakyti „ne, ne, man gerai čia“, tuomet žaiskite, pašnibždėkite į ausį pvz. „už tai laukia Jūsų maloni bausmė, prašome sekti paskui mane“. Pirmoji grupė moterų iškart apsidžiaugs ir būsite abu be galo laimingi, antroji grupė moterų viskas priklauso kokia buvo įžanga ir gal ji nebus tokios nuotaikos(nors nuotaiką turėjote sukurti jūs) tą naktį.

Taigi tiek antrąją, tiek trečiąją moterų grupę „bauskite“ vietoje, jeigu jos nesutiko pereiti į kitą kambarį, į vonią ir pamėginti ko nors naujo. „Bauskite“ ją „erzindami“, įdėdami fantazijos, visiškai ką nors naujo negu įprastoje rutinoje. Moteriai bus įdomu, ji lauks akimirkų ir bus be galo malonu. Patys visiškai įsitraukite į tą žaidimą ir pamatysite, kaip nuostabiai jūs kartu su savo moterimi jausitės.

Kaip svarbu su moterimi lovoje - dėmesingumas, taip svarbu ir pagarba – nesavanaudiškumas. Gal skaitantiems vyrams kaip tik gali atrodyti, kad viskas, kas aprašyta yra labai savanaudiška, tarsi vienas vyras turi viską visada daryti. Yra daugybė straipsnių, kuriuose parašyta, ką reiktų daryti vyrams lovoje ir gali susidaryti įspūdis, kad vyrai turi tapti kaip kokie darbuotojai, pamiršdami save. Ne.

Lovoje yra du asmenys, bet jeigu parodysite dėmesį, įgyvendinsite moterų seksualines fantazijas (kurios gal pasirodys sutaps net su jūsų slapčiausiomis mintimis), jums bus atsidėkota. Vien po sekso tvyranti teigiama aura reiškia neapsakomai daug. Patenkinta moteris ne tik seksualiai, bet ir emociškai, žiūrinti kitomis akimis į vyrą ir be galo laiminga, vien dėl to, kad ji jautėsi lovoje geidžiama ir mylima.

Tiesiog tokia jau biologija, moterims reikia įžangos, kad joms neskaudėtų, kad būtų malonu, o besiklausantis vyras be galo vertinamas. Pradėję nuo „erzinimo“ jūs tapsite vieniu ir, žiūrėkite, kitą sykį tapsite pats „erzinamas“. Taigi paprasta taisyklė – jūs turite po truputį įkaitinti moterį, įterpti fantazijos, žaismingumo, kad patys džiaugtumėtės nauja situacija, o vėliau jūs būsite kartu danguje. Gal net kitą kartą rasite save pririštą prie lovos ir baigsite išprotėti nuo malonumo, ką su jumis daro moteris, vien todėl, kad buvote dėmesingas, žaismingas ir mylintis lovoje.

Summa Summarum. Reikia pažinti partnerę, reikia pažinti vienas kitą. Gerai, kuomet susiderinta bendra vizija, bet kartais reikia tiesiog derintis vienas prie kito, rasti, kas artima abiems ir kas abu veda iš proto.

Kad ir kaip keista būtų, bet kartais vyrai gali atsilikti nuo moterų. Pavyzdžiui, pirmajai moterų grupei gali patikti grubūs suėmimai už sėdmenų (o šiaip suėmimas už sėdmenų, švelnesnis, visoms moterims malonus, žaidžiant sėdmenimis, galima ir žaisti taipogi tuo, kas vyksta viduje), „šuniuko“ pozoje stiprūs pliaukštelėjimai per sėdmenis. Bet pačiam vyrui gali atrodyti, kad jis suteikia skausmą moteriai, ir jis gali būti atsargus. Tokiu atveju reikia prisitaikyti prie savo moters žvėriuko, turite abudu būti visiškoje laisvėje – seksas tai ir yra laisvė, tik toje laisvėje turi būti du kūnai ir tarpkartėmis atsijungiančios smegenys.

Lygiai taip pat vyras gali būti linkęs pliaukštelėti grubiai per sėdmenis, bet moteris to gali nenorėti, tai gali būti jai skausminga. Tačiau dažniausiai padeda kalbėjimasis ir gal tokiu atveju „grubus“ vyras ras abiems tenkinantį sprendimą, savo energiją išliedamas stipriu rėkimu, pagalvės gniaužimu. Nes mylinti moteris dažnai dalykus daro lovoje, kurie jai nepatinka pvz. oralinis seksas, bet jai svarbus vyras, o kai jai parodomas dėmesys, pagarba ir meilė, ji visai kitaip ir vertins tuos dalykus, juk galima tenkinti vienas kitą tą pačią akimirką, galimybių klodai neišsemiami.

Visada turi būti du žmonės, palaikymas. Sunkiausia, žinoma, su trečiąja moterų grupe, kuri vengs atvirų pokalbių apie seksą ir gali pamiršti net savo partnerį (ko niekada nebus su pirmąja moterų grupe ir dažniausiai antrąja), todėl lovoje kalbėkitės su moters kūnu, pajauskite jos kvėpavimą, jos liemens įsitraukimus, kilnojimąsi, kai jausite, kad ji vos belaiko kvapą, žinosite, kad esate ten, kur reikia ir turite nepaleisti toks akimirkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (625)