Oralinis seksas

Laikas pažvelgti realybei į akis: vos 20 proc. moterų mėgsta minetą, rašo delfi.ua. Tik kas penkta dailiosios lyties atstovė mėgaujasi oraliniu seksu, visos likusios „tai“ daro nenorom, jeigu išvis daro.

Versti moterį tai daryti nėra prasmės – taip tik sugadinsite santykius. Seksologai siūlo paprasčiausia atvirai aptarti „mineto problemą“. Galbūt tiesiog pakaktų dažniau nusiprausti po dušu?

Viešas seksas

Vyrai mėgsta žaisti su technika: įrašinėja meilės žaidimus vaizdo kameromis ar įamžina fotografijose, o vėliau demonstruoja tai savo draugams.

Stipriosios lyties atstovai, kaip žinia, myli akimis ir orientuojasi į vaizdą – jiems reikia mylėtis plieskiant ryškiai šviesai, patinka kartu su partnere žiūrėti pornografinius filmus, norėtųsi užsiiminėti seksu kažkam matant... Daugumą moterų tai erzina.

Kompromisas: paslėpkite fotoaparatą po lova, šviesą prigesinkite ir jūsų partneris iš fotografo greitai virs aistringu vyru.

Grupinis seksas

88 proc. vyrų svajoja apie grupinį seksą. O likusieji greičiausiai tiesiog nedrįsta prisipažinti. Užtat daugumai moterų tai yra tabu. Erotinėse fantazijose vyras įsivaizduoja save su pora gražuolių iš kaimyninės laiptinės, o drąsesni - ir viso haremo apsuptyje.

Jeigu norite jo supratimą apie grupinį seksą pakeisti, padarykite eksperimentą. Pasiūlykite jam seksą trise: juodu ir geriausias jo draugas ar kaimynas. Patikėkite, jo reakcija jus nustebins.

Analinis seksas

Prakalbus apie analinį seksą, moterys spaudžia stabdžius dėl dviejų dalykų. Pirmiausia, jos baiminasi, kad skaudės. Antra, jos nerimauja dėl higienos.

Vis dėlto net ir atmetus šiuos nuogąstavimus, daugumai moterų (apie 75 proc.) analinis seksas nekelia jokio malonumo. O štai vyrams kelia – gal net daugiau moralinį nei fizinį pasitenkinimą. Juk tai tabu, o peržengti tabu visada malonu. O kiek anekdotų, skirtų analiniam seksui! Tai tik patvirtina, kad analinis seksas yra tabu.

Seksas su antrankiais

Su dominavimu susijusių fantazijų kyla abiejų lyčių atstovams. Vis dėlto vyrų vaizduotėse dažniau atsiranda tokių dalykėlių, kaip antrankiai ar botagas. Sado-mazo tebūnie profesionalų reikalas.

Nors ne viena dailiosios lyties atstovė mėgsta kartais pažaisti dominavimo ir paklusimo žaidimus, tačiau niekas nenori būti daiktu. Nepamirškite to.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1238)