Sulaukę tam tikros brandos mes jau žinome, kad gyvenime yra daug svarbesnių dalykų, kurie gerina sveikatą ir gyvenimą, stiprina savivertę ir gerina tarpusavio santykius.

„Huffington Post“ pateikia 6 pasižadėjimus sekso srityje.

1. Miegamajame neliks vietos elektroniniams prietaisams (nebent tiems, kurie vibruoja).

Ir – ne, mes neturime omenyje vibravimo režimu įjungto telefono. Miegamasis skirtas miegui, atsipalaidavimui ir mylėjimuisi. Čia nėra vietos išmaniesiems telefonams, planšetiniams ar nešiojamiesiems kompiuteriams ar televizoriui. Miegamasis yra šventa vieta ir ji turi būti gerbiama bei naudojama pagal paskirtį.

2. Mankštinsiu visus raumenis.

Sportas stimuliuoja kūną ir smegenis ir, žinoma, padeda deginti kalorijas, jo metu išsiskiria endorfinai. Tačiau nepamirškite ir Kėgelio raumenų arba meilės raumenų – esančių aplink makštį ir išeinamąją angą. Juos mankštinant stiprėja ir dubens dugnas, kuris palaiko šlapimo pūslę, tiesiąją žarną, gimdą ir makštį.

Kėgelio pratimai gali pagerinti bendrą sveikatą, padėti sukontroliuoti šlapimo takų ir žarnyno funkcijas, taip pat pagerinti seksualinius pojūčius, nes kuo stipresni tarpvietės raumenys, tuo intensyviau susijaudiname, jaučiame stipresnį orgazmą, pagerėja kraujo priplūdimas į lytinius organus, taip pat pagerėja makšties tonusas, ji lengviau sudrėksta.

3. Galvosiu apie tai, kas mane jaudina.

Palaikykite ryšį su savo jausmingąja puse. Kuo dažniau galvosite apie tai, kas jus jaudina, tuo labiau suprasite savo pojūčius, tad seksualinis gyvenimas tik gerės. O dabar sensacinga žinia: jūs nesate vienintelė moteris pasaulyje, kuri, kai užmerkia akis, įsivaizduoja George‘ą Clooney.

4. Miegamajame įsidėsiu durų užraktą.

Labai svarbu, kad miegamajame niekas jūsų netrikdytų, ypač kai atmosfera kaista. Užraktas labai padeda nuo smalsių vaikų ir naminių gyvūnų.

5. Daugiau kalbėtis, mažiau kankintis.

Pasakykite partneriui, ko norite. Kuo daugiau kalbėsitės apie tai, kas judviem patinka ir nepatinka, tuo lengviau galėsite patenkinti vienas kito poreikius. Niekas nemoka skaityti minčių. Jei reguliariai liūdite dėl to, kad jūsų partneris kažko nesupranta ar neatspėja, ko jūs norite – tai kenkia ir jūsų santykiams, ir seksui. Jei kažkas jums nepatinka, pasakykite tai jam, o ne savo geriausiai draugei.

6. Kuo daugiau malonumo.

Sekso žaisliukai, vaidmenų žaidimai – viskas, kas tik jus jaudina ir suteikia malonumą. Išdrįskite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)