Tad šių metų pradžioje nusprendžiau kartą ir visiems laikams padėti tašką ir pradėti naują gyvenimą.

Iš didmiesčio išsikėliau į provinciją, pasiėmusi su savim tik brangiausią savo turtą – vaikus. Paskui mane atlėkė policija, vaikų teisės, nes gavo parnešimą iš mano vyro, kad pabėgo žmona ir pagrobė jo du vaikus. Persekiojimai, grasinimai ir manipuliacijos vaikais nesiliauja iki šiol. Nei vienos dienos negyvenu ramiai, nes tam žmogui patinka kankinti mane. Tačiau, sukaupusi visas jėgas kiek tik turiu, pasitelkusi visą stiprybę, optimizmą ir tikėjimą Dievu kažkaip ištveriu.

Draugų naujame mieste neturiu – jaučiuosi pakankamai vieniša, nes ir artimūjų visai nebeturiu. Aišku, nuolat būnu vaikų apsupta, tad nėra kada per daug liūdėti, tačiau turiu ir savo gyvenima...

Taigi, vieną šaltą lapkričio dieną visai atsitiktinai, kai vaikai sumigo, sėdėdama prie kompiuterio įėjau į pažinčių pagyvenusiems portalą. Peržvelgusi skelbimus jau norėjau išjungti, tačiau dar ant vieno skelbimo atsistojus ir perskaičius, mane kažkuo patraukė parašytas tekstas, būtent tuo kad „meilužės neieško“ ir žinute be gramatinių klaidų. Jam į el. paštą teparašiau vienintelį žodį „labas“.

Prisijungiau tik po kelių dienų,o jis man jau buvo atrašęs. Toliau vyko susipažinimo raštu procesas: laiškai, klausimai, atsakymai, nuotraukos ir t.t. Pajutom simpatiją vienas kitam. Jis mane guodė, tikino kad supranta mano išgyvenimus, nes pats yra patyręs ne ką mažiau skausmo, nusivylimo. Jis mane drąsino, skatino kelti savivertę... Šypsojomės vienas kitam... Jautėsi šiluma ir paprastumas... Atrodė, kad ir jam reikia žmogaus šalia, kuris tiesiog būtų šalia, pasitikėtų ir tikėtų, vertintų už tai, kad esam drauge, kad pagaliau radom vienas kitą...

Keletui dienų buvau pamiršusi problemas ir tiesiog pasinėriau į naują bendravimą. Apsikeitėm telefonų numeriais, skambinomės, rašėmės SMS žinutėmis.

Tikrąją to žodžio prasme ATSIGAVAU. Pradėjau laukti jo žinučių, patikėjau kad esu dar nemirusi moteris... Pavadinau jį šviesuliuku mano juodame gyvenime, nes tikrai jis įnešė į tą mano sunkų periodą šviesos, tikėjimo, pasitikėjimo, šilumos.

Niekada netikėjau kad internetu galima susirasti savo žmogų.... Aišku, aš jo ir neradau – mes, pabendravę nepilnas dvi savaites, išsiskyrėm... Bet jis buvo ypatingas žmogus mano gyvenime tuo, kad įžiebė viltį, jog čia dar ne kelio pabaiga.

Elanija

Dėkojame Elanijai už istoriją! Ji dalyvauja konkurse „Ypatingas žmogus mano gyvenime“. Kviečiame dalyvauti ir Jus bei laimėti puikių prizų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)