1. Orgazmas – vienintelis seksualinės sueities tikslas.

Daugelis žmonių seksą vertiną kaip kelionę, kurioje koncentruojasi į kelionės tikslą – orgazmą, užuot džiaugęsi procesu, kelionės metu matomais vaizdais. Bet seksas – toli gražu ne vien orgazmas. Seksualinis intymumas – tai, kas jums teikia malonumą. Tyrinėjant kiekvienas seksualinis aktas gali būti naujas nuotykis, kurio kulminacija nėra kas kartą vienoda.

Daugelis žmonių nepatenkinti savo seksualiniu gyvenimu, jeigu nepasiekia orgazmo dėl nepakankamo stimuliavimo, žinių apie seksą stygiaus ar tiesiog nesugebėjimo atsipalaiduoti.

Na o vienas didžiausių blokų – tai, kad šitiek dėl to jaudinamės. Kad atsiduotume malonumui, reikia išjungti radiją galvoje, kuris transliuoja: „Ar jau? Ar pavyks patirti orgazmą? Kada gi patirsiu orgazmą?“ Jei radijas transliuoja tokius žodžius, orgazmo tikrai nepatirsite.

2. Visi patiriame daugkartinius orgazmus.

Kai kurios moterys patiria, tačiau tikrai ne visi. Dažnai moterys pastebi, kad po orgazmo klitoris ir vagina yra labai jautrūs, todėl nenori, kad jie būtų vėl liečiami, kitoms tas jautrumas patinka.

3. Vyrai galvoja apie orgazmą kas septynias sekundes.

Jei tikrai galvotume apie seksą kas septynias sekundes, per dieną susidarytų 7 200 minčių apie seksą. Ohajo universiteto mokslininkai atliko tyrimą, kuriame savaitę dalyvavo 283 studentai.

Paaiškėjo, kad vaikinai pagalvodavo apie seksą vidutiniškai 19 kartų per dieną (merginos – 10 kartų per dieną).

4. Visos moterys patiria orgazmą.

Netiesa. Kai kurioms moterims yra anorgazmija – tokios moterys nepatiria orgazmo. Tai nereiškia, kad jos negali džiaugtis seksualiniais malonumais. Orgazmas – kelionės pabaiga, tačiau ir pati kelionė gali teikti ne mažiau džiaugsmo.

5. Apie vyro penio dydį galima spręsti iš jo batų dydžio.

Daugeliui žmonių vis dar atrodo, kad batų dydis rodo dar kai ko dydį. Tačiau 2002 m. Londone atliktas tyrimas parodė, kad tai visiškai nesusiję.

Kitas tyrimas buvo atliktas Kanadoje, kuriame dalyvavo 63 vyrai, taip pat parodė, kad praktiškai nėra sąsajos tarp vyrų kojų ir penio dydžio.

6. Orgazmas patiriamas tik per seksualinę vyro ir moters sueitį.

Kad dauguma moterų patirtų orgazmą, joms turi būti stimuliuojamas klitoris, o 70 proc. moterų patiria tik klitorinį orgazmą.

Priklausomai nuo mylėjimosi pozos, kai kurios moterys patiria orgazmą, stimuliuojant klitorį ir G tašką.

Tikimybė patirti orgazmą didėja naudojant mažą klitorio vibratorių.

7. Jis pirmas patiria orgazmą.

Nebūtinai. Jei moteris jau per įžangines glamones stipriai susijaudino, jau tada gali patirti orgazmą. Kita vertus, galima pasakyti partneriui – tegu patiria orgazmą po jūsų, seksas bus tik intensyvesnis.

8. Galima simuliuoti orgazmą.

Tai nepagarba partneriui, be to, jis taip ir nesužinos, kaip jus patenkinti, net jei apsimetinėjate, nenorėdama jo įžeisti ar įskaudinti.

Dauguma žmonių norėtų, kad partneris jiems pasakytų, ką mėgsta.

9. Seksas yra toks, kaip rodoma per televizorių.

O ne. Tikrovėje seksas triukšmingas, turi stiprų kvapą, o kartais būna keistas.

10. Prezervatyvai sugadina seksą.

Nieko panašaus. Jei partneris naudoja prezervatyvą, tai reiškia, kad jūs galite atsipalaiduoti, mėgautis tuo, kas vyksta, nebijoti pastoti ar užsikrėsti lytiniu keliu plintančia liga.

Dažniausiai pojūčiai būna silpni dėl per menkos lubrikacijos, o čia tikrai yra išeičių. Neretai vyrai pasirenka netinkamo dydžio prezervatyvą, todėl pojūčiai gali būti ne tokie ryškūs.

11. Seksas turi trukti valandų valandas.

Seksas trunka tiek, kiek jums norisi. Daugelio porų seksualinė sueitis trunka 3 – 13 min. Kai kurioms moterims ilgi sekso žaidimai patinka, kai kuriems vyrams tai atrodo nuobodu, tretiems žmonėms patinka lėti, jausmingi seksualiniai malonumai. Viskas priklauso nuo to, kur, kada ir su kuo mylitės.

Jei laiko turite nedaug, užteks 3 min. sekso, per kurį galbūt net orgazmo nepatirsite, bet bus smagu ir tai įkvėps ilgesniam seksui kitą dieną.

Taigi spjaukite į mitus ir mėgaukitės seksu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)