Bandysiu spėti. Filme pateikiamos erotinės scenos, kurios kaitina kraują pagalvojus, kad herojės vietoje galėtum būti tu? Visiškai nesivaržydama ir neperdėdama prisipažinsiu, kad dar nepasirodžius šios knygos ekranizacijai aš jau buvau ta herojė, gyvenanti aistringą seksualinį gyvenimą su savo partneriu. Ir iš skaitytų komentarų apie šį filmą drįstu pasisakyti, kad mano seksualinis gyvenimas galbūt net labiau vertas ekranizacijos nei ši taip itin populiari istorija.

Pirmasis mūsų kartas buvo nedrąsi įžanga, atvėrusi neaprėpiamas galimybes pažinti vienas kito kūnus. Tai įvyko viešbučio kambaryje, kurį aš užsakiau po mūsų kažkurios vakarienės. Vienas kitą pažinojome jau daugiau nei vienerius metus, kadangi dirbome toje pačioje įstaigoje, tad šis iš anksto suplanuotas artumas nebuvo joks tabu, žinant, kad jis man artimas kaip asmenybė.

Apie šį mano planą jis nežinojo, nei vienos vakarienės metu net nebuvom apie tai užsiminę. Tačiau štai mes viešbučio kambaryje, numeriu 25. Keistas sutapimas, kad mano amžius toks pat ir vėliau šis skaičius mus lydėjo dar keliose vietose.

Mūsų pasimatymų metu apie seksą nekalbėdavom, nežinojom, ko tikimės vienas iš kito, kai peržengsim šią ribą. Stebėtina, bet pirmąjį kartą visiškai juo pasitikėjau lyg tai jau būtume darę šimtus kartų ir tiesiog pasinėriau į malonias jo glamones. Jo bučiniai vertė mane virpėti. Jis nedrąsiai nusileido mano kūnu ir keletą kartų pabučiavo ir lyžtelėjo. Tai mane jaudino, norėjau, kad jis nesiliautų. Bet tąkart tai buvo tik perspėjimas, ko galiu tikėtis vėliau.

Antrasis kartas įvyko mano bute. Pasižadėjau pusryčiams paruošti pačius skaniausius bananinius blynus su šokolado glaistu ir jis jau buvo prie mano buto durų. Nemanau, kad jis tikėjosi atsidurti mano lovoje. Nuolat kartojo, kad jam tiesiog malonu su manim leisti laiką ir jis tiesiog mėgaujasi mano kompanija. Tačiau po nepaprastai skanių blynų mes jau mėgavomės vienas kitu mano miegamajame. Šįkart Lotoso poza.

Po to karto liovėmės skaičiuoti, kaip dažnai tai vyksta. Seksu užsiėmėme bet kuriuo paros metu, skirtingose vietose (miegamajame, virtuvėje, svetainėje, duše, ant grindų, ant stalo), skirtingomis pozomis (misionieriaus, šuniuko, šuniuko stovint, klūpint, laikant mane rankose prirėmus prie sienos, kaubojaus, žirklių, drugelio, amazonės ir t.t.).

Iš tiesų niekada nesidomėjau, kokie iš tiesų visų šių pozų pavadinimai ir kaip jos atliekamos. Mes tiesiog užsiėmėme seksu, priimtinu mums. Jis nuolat mane tenkino oraliniu, kurį jis atlieka meistriškai, tačiau aš vis dar nesiryžau atsilyginti tuo pačiu.

Tuomet mes pradėjome atvirai kalbėtis apie vienas kito norus ir fantazijas. Nelaikėme paslaptyje, jei kas mus glumino ar netenkino, viskas būdavo išsakyta, kas į mūsų santykius atnešė daugiau pasitikėjimo vienas kitu. Tai dar labiau mus suartino ir pagyvino mūsų artumo akimirkas.

Seksu užsiėmėme daug ir dažnai, tad fiziškai aš ne visada buvau tam pasiruošusi, nors mintimis jo nuolat geidžiau, tad mes įsigijome lubrikantą. Tai suteikė naujų emocijų ir potyrių. Niekada to nebandžiusi, net nenumaniau, kad tai iš tiesų ką nors keičia, bet pripažinsiu, tai suteikia daugiau malonumo.

Lubrikantu suteptomis rankomis liesdavau jo pasididžiavimą ir tai nedvejodamai jį „užvesdavo“. Tuomet kartą jį beliesdama ir glamonėdama nesusilaikiau jo nepabučiavusi, jo nepalaižiusi ir neapžiojusi...

Tada į savo seksualinį gyvenimą įnešėme dar kitokių spalvų – aksesuarų. Seksas dėvint seksualią suknelę, seksas dėvint prisegamas kojines ar aukštakulnius. Mano elektroniniu paštu siunčiamos seksualiai atviros nuotraukos. Jo atlikta fotosesija fotografuojant mane nuogą. Vakarienė dėvint pėdkelnes, bet be apatinių po jomis. Po vakarienės šios pėdkelnės buvo nuplėštos nuo manęs. Kaip minėjau anksčiau, mes atvirai kalbamės apie savo seksualines fantazijas, galbūt tai vienas iš pagrindinių raktų, kodėl mes taip tuo mėgaujamės. Ir šį savaitgalį išsipildys viena iš mano fantazijų – seksas automobilyje.

Net nenumanau, kokios sekso scenos yra visų taip dievinamame filme „50 pilkų atspalvių“, bet turiu pripažinti, kad mano seksualinis gyvenimas pilnas įvairiausių atspalvių ir jie skirtingų spalvų. 

Ieva

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)