1. Perdėtai pasitikinti savimi

Tokios moterys iškart leidžia suprasti, kad nusileido iš dangaus į žemę ne vedamos intereso, o greičiau darydama paslaugą savo vyrui. Jos turi mažai laiko, nuolat žvilgčioja į laikrodį, o visas bendravimas su ja apsiriboja jos pasakojimais, koks tobulas visas jos gyvenimas: darbas, šeima ir, kaip netikėta, netgi asmeninis gyvenimas! Ir nieko baisaus, kad iš tikrųjų pas ją, greičiausiai, viskas labai prastai – ji tik nuduoda esanti viskuo patenkinta ir laiminga.

2. Perdėtai rafinuota

Dar vienas charakterio bruožas, kurio vyrai negali pakęsti dailiosios lyties atstovėse – perdėtas rafinuotumas. Ji žavisi „ankstyvuoju Francois Auguste'u Rene Rodinu“? Ji lankosi visuose avangardinio kino festivaliuose? Jos draugų rate vien tik menininkai ir filosofai? Dauguma vyrų, teikiančių pirmenybę paprastiems žemiškiems dalykams, jausis „baltomis varnomis“ tarp tokių tobulų žmonių, kurių draugijoje ji jaučiasi tarsi „savo lėkštėje“.

3. Perdėtai „teisinga“

Tokia moteris, vos tik su ja susipažįsti artimiau, pradeda „užmušinėti“ savo teisingumu. Ji negeria nei lašo alkoholio, ji nerūko, miegoti visada eina lygiai vienuoliktą vakaro ir, savaime suprantama, užsiima joga... Vyrams akimirksniu pasąmonėje kyla klausimas – apskritai, ji užsiima seksu ar ir tai laiko blogu įpročiu?! Kuo geriau vyras pažįsta tokią moterį, tuo aiškiau suvokia, kad su ja niekada negalės būti savimi – tikra blogų įpročių, kurių net neketina atsisakyti, kolekcija.

4. Maniakiškai siekianti ištekėti

Jeigu moteris jau per antrą pasimatymą veda vyrą supažindinti su savo tėvais – reikia bėgti nuo jos neatsigręžiant! Taip galvoja dauguma vyrų, galite tuo net neabejoti. Tokias moteris galima iškart atpažinti iš pasakojimų apie šeimynines vertybes, apie tai, kad jos tėvai susipažino dar studijuodami ir iki šios dienos yra kartu, apie „šeimos lizdelio“ sukimo būtinybę.

Supraskite, moterys, vyrai nėra nusistatę prieš „šeimos lizdelių“ sukimą, tačiau jūsų nekantrumas ir nenoras leisti įvykiams klostytis sava eiga sukelia vyrams įtarimus – ar tas „šeimyninis lizdelis“ netaps „aptvaru, kuriame ganomas veršelis“?

5. Įsitikinusi, kad vyras – papildoma piniginė

Nei vienas normalus vyras neleis moteriai sumokėti už vakarienę arba taksi per pirmąjį pasimatymą, tačiau praktiškai visus vyrus glumina dailiosios lyties atstovių nuostata, kad bene pagrindinė vyro misija – mokėti ir apmokėti. Priešingai, vyrus žavi moters kuklumas per pirmuosius pasimatymus.

Dauguma vyrų užkirs kelią moters mėginimui susimokėti už savo kokteilį, tačiau jų akyse tai suteiks damai papildomų taškų. Vyrui tai yra signalas – aš esu moteris, bet ieškau ne rėmėjo. Leidžiu laiką su tuo, kurį pati išsirenku, bet ne su tuo, kuris apmoka mano sąskaitas. Tačiau priešingą vaizdą matome gerokai dažniau...

6. Trokštanti vyrą paskandinti dėmesyje ir priežiūroje

Patikėkite, moterys, vyrą išties glumina, kai vos nubudęs mobiliajame telefone randa žinutę „Labas rytas, mielasis!“ ir krūvą širdelių bei šypsenėlių. O jeigu jis pirmas išvažiuoja į darbą, tuomet dar pakeliui gauna mylimosios su pižama nuotrauką su liūdnu prierašu „Aš taip nuobodžiauju...“ Žinoma, nuotraukoje draugiją jai palaiko pūkuotas kačiukas ar šuniukas! Kol vyras važiuoja į darbą, ji spėja užeiti į „Facebook“ paskyrą ir „palaikinti“ visas jo nuotraukas.

Vyras supranta – jis apsuptyje. O vyrų genetikoje užprogramuotas noras būti laisvu. Jis iš esmės pasirengęs atiduoti savo laisvę tai vienintelei, kurią pamils, tačiau vos vyro gyvenimo perimetras nužymimas raudonomis vėliavėlėmis, jis greičiausiai pradės kurti pabėgimo planą.

7. Vyresniųjų klasių mokytoja

Tokias moteris galima atpažinti netgi pagal jų aprangos stilių. Greičiausiai tai griežtas dalykinis kostiumas, o jei ir pasirenkama labiau kasdieninė apranga, tai ji jokiu būdu negali pabrėžti jos seksualumo. Tai vaikščiojanti enciklopedija, visais klausimais turinti kategorišką nuomonę.

Ji supranta paprastą tiesą, kad reikia pameilikauti vyrui, paglostyti jo savimeilę, kartais apsimesti naivesne nei esi iš tikrųjų. Tokia moteris sukuria daugybę nesmagių akimirkų, demonstruodama gilias mechanikos, tiksliųjų mokslų, politikos ir verslo žinias.

8. Pamišusi dėl savo išvaizdos

Visas tokių moterų gyvenimas pašvęstas savo kūno tarnystei. Diena dalijasi į dvi dalis – iki grožio salono ir po jo. Koks rezultatas? Prižiūrėtas kūnas, ideali oda, tačiau viduje – tuštuma... Ji taip įsijautė į išorinį grožį, kad pamiršo vidinį. Jokių abejonių, kad stipriosios lyties atstovus žavi prisižiūrėjusios moterys, tačiau... ilgalaikiams santykiams to nepakanka.

9. Nepalenkiama karjeristė

Su tokia moterimi įdomu aptarti ekonominę situaciją, naftos kainas ir valiutų kursus, tačiau po kurio laiko vyras supranta, kad verslas arba karjera – vieninteliai ją nuoširdžiai dominantys dalykai. Tai baisu, nes tradicinis vyrų suvokimas perša mintį, kad moterims pirmoje vietoje turi būti šeima, vaikai, namai. Paprastai tokios moterys vyrų sąmonėje perkeliamos į „tiesiog draugės“ ar „įdomios pašnekovės“ kategoriją.

10. Moteris – „kandis“

Kuo baisi kandis? Nes ji bespalvė, beveidė ir neskleidžia jokių garsų. Neretai moteris iš pažiūros atrodo miela, išauklėta, naminė... Tačiau kažko jai trūksta. Trūksta gyvybingumo, trūksta ugnies, bent jau kibirkštėlės kokios! Moteris gali tapti vyro šešėliu, tačiau niekada netaps jos įvaizdžio papildymu.

Net jeigu vyras užmegztų santykius su tokia moterimi, jis slėps ją nuo draugų. Tokia moteris turi unikalų gebėjimą likti nepastebėta net pačioje triukšmingiausioje kompanijoje.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1854)