Dabar viskas sparčiai keičiasi, silpnosios lyties atstovės perima vyriškus įpročius, taip pat ir vienos nakties sekso.

Ilgi pasimatymai, laikantis už rankų, drovūs žvilgsniai – ne joms. Šios damos linkusios imti iš gyvenimo tai, ko joms reikia ir pageidautina be ilgų preliudijų.

Galime galvoti, kad vienos nakties seksą mėgstančios moterys – netinkamo elgesio pavyzdys, bet ar verta mąstyti stereotipais? Sakoma, nebūna namų be dūmų, jei dailiosios lyties atstovei tapo paranku pasidžiaugti ir mesti, reiškia jis turi savų priežasčių. Beje, kai kurios tikrai gerbtinos.

Kai pakrinka nervai

Seksas – puikus būdas nuimti per darbo savaitę susikaupusią įtampą. Jei moteris neturi pastovaus partnerio, su kuriuo galėtų pasiausti savaitgalį, ji gali eiti su draugėmis į klubą pašokti ar susirasti partnerį, kad ir vienai nakčiai. Tokiu atveju seksas – tarsi vaistai, būdas fiziškai ir emociškai išsikrauti.

Kai seksas – fetišas

Pamenate Samantą Džekson iš serialo „Seksas ir miestas“? Turbūt ryškiausias pavyzdys moters, apie kurią galima pasakyti: seksas – jos fetišas. Daugelis merginų gyvenime taip pat neįsivaizduoja gyvenimo be svaiginančių seksualinių nuotykių. Tam joms nereikia vieno vienintelio. Jos įsitikinusios, kad kur kas smagiau pažinti naujus intymių santykių aspektus su įvairiais partneriais. Aplinkiniai vadina jas pasileidusiomis, bet aistringoms sekso mėgėjoms į aplinkinių nuomonę nusispjaut.

Patrauklumo įrodymas

Kažkam gal atrodys tai kvaila – pačiai sau įrodinėti kad esi patraukli, miegant su pirmu pasitaikiusiu. Kad ir koks keistas iš pirmo žvilgsnio atrodytų toks savo vertės kėlimas, taip būna. Esmė, kad dailiosios lyties atstovėms tiesiog būtina jaustis geidžiamoms. Kažkam pakanka tiesiog paflirtuoti su patikusiu vyru, o kitoms patinka apsukti galvą, išvesti iš proto ir eiti iki galo.

Viskas paprasta, be įsipareigojimų

Neteisūs tie vyrai, kurie mano, kad moterys nori apsukti jiems galvą ir nusitempti prie altoriaus, o paskui gaminti pusryčius ir lyginti marškinius. Ne, kai kurioms moterims nė kiek nesinori mokėti tokio didelės kainos už žinojimą, kad šiąnakt tikrai bus seksas.

Jos nenori tapti puikiomis šeimininkėmis ir nertis iš kailio, kad patiktų jo giminaičiams. Jos pasikviečia vyrą su konkrečiu tikslu – pasimylėti ir pamiršti. Jų nė trupučio nejaudina, kad namie netvarka – juk jis ne tvarkos tikrinti atėjo. Viskas paprasta – malonumas be įsipareigojimų.

Užgydyti širdies žaizdas

Kai kurios moterys įsitikinusios – vienos nakties seksas padės nulašinti skausmą dėl išsiskyrimo su mylimu žmogumi. Tokios moterys traukia ieškoti vienos nakties nuotykių. Vienoms padeda, kitoms ne. Psichologai teigia, kad seksas su pirmu pasitaikiusiu – nėra geriausias būdas atgauti dvasinę pusiausvyrą po išsiskyrimo.
Visų pirma, tas, kuriam norite atkeršyti ir kažką įrodyti, tikrai nieko nesupras.

Antra, seksas be įsipareigojimų, deja, neatstos meilės, o juk būtent jos ieško dauguma nusivylusių moterų.

Galime vadinti vienos nakties seksą vyrų įpročiu, bet tai netrukdo to paties mėgėjoms smagintis ir neasocijuoti savęs su stipriąja lytimi. Jos sėkmingai suvilioja vieną vyrą po kito ir kuo puikiausiai jaučiasi. Joms nerūpi, kokį įspūdį paliks atsitiktiniam meilužiui, juk ryte jų keliai išsiskirs.

Svarbiausia nemėginti tokiu būdu spręsti visų savo problemų. Deja, tai neįmanoma, juk seksas – „specifinis“ vaistas. Jis ne visiems ir ne visada padeda. O neatsakingas seksas gali baigtis ligomis.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)