Rimtų pažinčių DarniPora.lt svetainė pataria, kaip elgtis per pirmą pasimatymą, kad ji įsitikintų – jūs jos svajonių vyras...

1. Būkite kantrus. Atminkite, kad kantrybė – dorybė. Jei ji vėluoja 15, o gal net 20 minučių, tikriausiai tiesiog nori parodyti, kad jai šis pasimatymas nelabai svarbus, o ji nėra lengvai prieinama. Tačiau jei nebūtų svarbus, ar jai rūpėtų, ką apie ją galvojate? Tikrai ne. Tad būkite kantrus ir pasitikite ją su šypsena, net jei tas 20 minučių teko laukti lietuje.

2. Nesistenkite pasirodyti „kietuolis“. Nieko nėra kvailiau nei vaikinas, kuris stengiasi atrodyti „kietas“. Pavyzdžiui, daug giriasi(kad ir savo didžiule alga) ar susikivirčija su padavėja, kad įrodytų savo tiesą. Patikėkite, graži moteris sulaukia daug vyrų dėmesio ir daugelis jų stengiasi atrodyti „kieti“, tačiau kažkodėl ji vis dar vieniša. Būkite nuoširdus, paprastas ir tikrai ją sužavėsite!

3. Neskubėkite kalbėti apie rimtus santykius. Nuėjote į vieną pasimatymą ir jau sakote, kad norėtumėte su ja užmegzti ilgalaikius santykius? Kur taip skubate? Palaukite antro, o gal net trečio pasimatymo. Per tą laiką geriau vienas kitą pažinsite, o tuomet jau galėsite kalbėti ir apie jausmus vienas kitam. Per daug skubėdamas rizikuojate ją atstumti.

4. Pasirūpinkite higiena. Savaime suprantama, kad eidamas į pasimatymą turite pasirūpinti savo išvaizda. Deja, kartais vaikinai nepamiršta apsirengti gražiausius savo marškinius ir pasikvėpinti, tačiau pamiršta tai, kas svarbiausia – higiena. Patikėkite, nėra nieko blogiau nei blogas burnos kvapas, todėl prieš išeidamas iš namų užtrukite vonios kambaryje tiek, kiek reikia.

5. Nesielkite su ja kaip su deive. Nemanykite, kad visos gražios moterys yra labai jautrios ir jei vyras nori su ja susitikinėti, turi elgtis kaip su nacionaline vertybe. Priešingai – vyrai, kurie su viskuo sutinka ir bijo ne tokį žodelį leptelti, kad ji nesupyktų, dažnai joms yra paprasčiausiai per daug nuobodūs. Taigi nebijokite pasakyti, ką galvojate, jei ji klausia jūsų nuomonės ir jos suknelė jums atrodo ne tobula. Moterys vertina nuoširdumą.

6. Per pirmą pasimatymą pakvieskite ją išbandyti tai, ką pats mėgstate veikti. Žinoma, kad jei norite sužavėti gražią moterį, privalote atskleisti jai geriausias savo savybes. Tačiau pagyrūnų niekas nemėgsta, tad ne visada paprasta tai padaryti. Jei turite kokį nors pomėgį, pakvieskite ją kartu juo pasimėgauti. Pavyzdžiui, pakvieskite pažaisti golfą ar pasivažinėti dviračiais. Tuomet ji turės progą pati pamatyti, koks puikus žaidėjas esate ar koks sportiškas atrodote mindamas dviračio pedalus. Net žvejyba yra kur kas geriau nei sėdėjimas kavinėje. Kodėl? Ogi todėl, kad kažką veikti drauge net su mažai pažįstamu žmogumi visuomet įdomiau nei kovoti su nejaukia tyla. Na, o jei rasite bendrą kalbą, bet kada galėsite pakviesti romantiškos vakarienės.

7. Naudokite svarbiausius flirto elementus. Pavyzdžiui, žiūrėkite jai į akis ir kuo dažniau kreipkitės į ją vardu. Svarbu, kad akių kontaktas būtų kuo ilgesnis. Taip pat nepamirškite komplimentų. Tačiau stenkitės pagirti ją, o ne daiktus. Pavyzdžiui, „Tu gražiai šypsaisi“ visada yra geresnis komplimentas nei „Kokie gražūs tavo auskarai“. Jei vis dėlto norite pagirti ir jos garderobą, nepamirškite pridėti: „Tu turi puikų skonį“.