Ką darote, kad jūsų santykiai sėkmingai funkcionuotų? Kokios jūsų paslaptys? Ar jaučiatės laimingi gyvenime, kurį susikūrėte? Dirbate darbą, kurio iš tikrųjų nekenčiate, ar kopiate jus tenkinančios karjeros laiptais? Jeigu vis dar niekaip neišsiaiškinate, kas jums teikia laimę, tuomet net nesivarginkite toliau skaityti. Tačiau jeigu tvirtai žinote, ko jūs norite – šis straipsnis kaip tik jums.

1. Draugystės yra labai svarbi, tačiau jeigu norite išsaugoti santykius, seksas yra nemažiau svarbus. Nėra jokio pakaitalo intymumui ir vienas kito patenkinimui. Jeigu gyvenate santuokoje ir bent jau kartą per savaitę fiziškai nesuartėjate, pats metas šiam reikalui paskirti specialias datas ir tiesiog tuo užsiimti. Skamba ne itin romantiškai? Būna laikas, kai seksas labai svarbus, tačiau kartais tuo tiesiog reikia užsiimti.

Ach, ir net nesvarstykite prieš seksą „ar jis yra tas vienintelis“. Jau nebe dvidešimtas amžius ir toks intymumo ignoravimas prilygsta Pelenės mąstymui. Romantiška, bet nepraktiška.

2. Tegul visi vonios kambario ritualai – pažymime, visi – liks asmeniškais. Iš pradžių noras pažinti vienam kitą yra nenusakomai stiprus. Tačiau visada turi išlikti pakankamai erdvės privatumui. Ar tai grožio procedūros, ar tualeto reikalai – tokių akimirkų jūsų partneris neturi matyti.

3. Jūsų santykiai yra jūsų ir jūsų antrosios pusės reikalas. Daugiau niekas juose neturi dalyvauti, įskaitant ir jūsų motiną. Susipykote ir norite lėkti pas geriausią draugę pasipasakoti, koks jis nevykėlis? Nesidalinkite detalėmis, nei viena. Labai tikėtina, kad viskas praeis ir vėliau jums bus priminta tai, ką papasakojote, nors niekas iš pat pradžių neturėjo to žinoti.

4. Būkite vienas kitam dėkingi ir malonūs. Padėkos žodis „ačiū“ vyrui, kuris nusivedė jus papietauti, gali atrodyti labai nesvarbiu, bet jis vis tiek labai reikšmingas. Tą patį turi padaryti ir vyras, kai moteris demonstruoja savo dosnumą. Parodykite savo partneriui, kad jį vertinate, darykite tai dažnai ir nuoširdžiai.

5. Nebijokite konfliktuoti. Žinoma, aiškinantis santykius rėkimas ir klykimas ne ką tepadeda, nors pasitaiko ir to. Atvirai pasakykite, kas negerai ir kas jus nuliūdino. Turite pakankamai gerbti savo partnerį, kad pasakytumėte jam tiesą. Nedemonstruokite pykčio, tačiau privalote mokėti pasakyti ką galvojate gerbdami savo antrąją pusę.

6. Abu nepamirškite laikytis sveiko gyvenimo būdo. Būtina laikytis mitybos, kurioje pakanka maistingų elementų jūsų kūnui, protui ir dvasiai pamaitinti. Vakarėliai tikrai būtini, tačiau alkoholis ir rūkalai turėtų būti vartojam saikingai ir atsakingai. Pernelyg daug toksinių medžiagų labai greitai gali pakeisti jūsų santykius. Ir tikrai ne į gerąją pusę.

7. Kaip įmanoma dažniau kartu maloniai leiskite laiką. Ilgalaikiai santykiai neįsivaizduojami be juoko ir maloniai leidžiamo laiko.

8. Mūsų „ego“ gali išgelbėti mus, tačiau jis taip pat gali sužlugdyti santykius. Santykiuose nėra vietos savam „ego“, sąskaitų suvedinėjimui ir kitiems panašiems dalykams. Tiesiog privalote pripažinti, kai esate neteisus, o jūsų partneris – teisus.

Ir dar vienas dalykas, sugrąžinantis mus prie pirmojo punkto. Viena priežasčių, kodėl vyrai būna neištikimi – jie nemano galintys gauti tai, ko nori, iš savo partnerės. Vyrai dažnai pasistato mintyse savo moterį ant pjedestalo ir mano viską apie ją žinantys. Tačiau nėra nieko galingesnio ir seksualesnio, nei savo seksualumą vyrui atskleidžianti moteris.

Visus vyrus, kurie vis dar mano gyvenantys laikais, kai moterys nesimėgavo seksu taip kaip vyrai, teks perauklėti. Moteriai telieka nuspręsti, ar vyras to vertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)