14
Kitas

2. Jaunikis – genijus arba istorinė asmenybė

1. Jaunikis pasakiškai turtingas

Tai pirma mintis, aplankanti tuo atveju kai santuoka sudaroma tarp kilmės ir amžiaus požiūriu nelygių partnerių. Annos Nicole Smith ir Howardo Marshallo istorija iki šiol yra žavių gražuolių savanaudiškų ketinimų pavyzdys. Tikrai sunku patikėti, kad jauna ir graži moteris iš tikrųjų nuoširdžiai mylėtų į septintą dešimtį įkopusį vyrą.

Jeigu romano pradžioje dar galima patikėti romantiškais jausmais, tai vos po metų jaunikį ima graužti mintys apie tai, kas bus dar po penkerių ar dešimties, kai jis jau visiškai nebeturės jėgų, o jauna žmona bus pačiam jėgų žydėjime? Pavydas ir įtarimai nužudys bet kokius jausmus, palūžusi žmona ims gerti antidepresantus bei laukti, kada gi sutuoktinis pasitrauks į kitą pasaulį ir paliks ją ramybėje... su milijoniniu turtu.

14
Kitas

2. Jaunikis – genijus arba istorinė asmenybė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)