Pateiksime kelis faktus, kurių nevalia nepaisyti ir kurie signalizuoja, kad iš santykių nebus nieko gero, rašoma huffingtonpost.com.

1.Nėra potraukio.

Jei nejaučiate potraukio, nors vyras ir išvaizdus, nesileiskite įkalbama, jog yra priešingai.

Jei nėra jokio virpulio, potraukio irgi nebus. Galite nueiti į kelis pasimatymus, tačiau be sąžinės graužimo nutraukite bendravimą, jei per tą laiką neįsižiebė kibirkštis. Potraukio neįsikalbėsi.

2. Jis nemandagiai elgiasi su aptarnaujančiu personalu.

Sena patarlė sako: Apie žmogų galima spręsti iš jo elgesio su tais, kurie nieko negali jam padaryti. Pritariu. Be to, apie žmogų galima daug sužinoti iš to, kaip jis elgiasi su aptarnaujančiu personalu.

Be galo nemandagu žeminti padavėją ar patarnautoją dėl menkiausio apsirikimo. Kažkada toks žmogus gali lygiai taip pat pasielgti su jumis.

3. Asmuo linkęs į prievartą.

Psichinė, emocinė ar fizinė prievarta. Turbūt nereikia aiškinti, kas tai yra. Žinote, ką daryti. Neleiskite, kad su jumis taip elgtųsi. Patarimas tiek moterims, tiek vyrams.

4.Jis niekaip neranda tau laiko.

Neįsivaizduojate, kokių pasiteisinimų moterys suranda amžinai užsiėmusiems vyrams. „Norėčiau praleisti daugiau laiko kartu, bet jis tiek daug dirba.“ Tikrai? Nuolat dirba? Gal tada vertėtų pasiieškoti kitokių pramogų?

Norėčiau, kad moterys suprastų esminį dalyką – jei jis tikrai tavim domisi, ras laiko. Jis nenorės, kad kitas paveržtų jam patinkančią moterį. Ir taškas. Viskas. Jokių bet. Vyrų, kurie neranda laiko patinkančiai moteriai, nebūna.

5.Tarp jūsų nėra nieko bendro.

Tarsi filme su Sandra Bullock – susitinka dvi priešingybės ir nepaisant visiškai skirtingų asmeninių savybių, vienas kitą įsimyli. Priešingybės traukia. Galbūt...

Dažnai priešingų charakterių žmonės susitinka, pamilsta vienas kitą ir nugyvena gyvenimą kartu. Ji temperamentinga, jis tylus. Jis mėgsta mėsą su bulvėmis, ji – vegetarė. Tačiau tokie skirtumai paviršiniai. Pažvelgus giliau veikiausiai paaiškės, kad šie žmonės panašesni, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Jų vienodos vertybės, abu brangina laiką su šeimą, jų panašus humoro jausmas, abu mėgsta keliauti. Taigi iš tiesų esminiai dalykai sutampa. Mūsų skirtumai daro mus įdomiais, unikaliais, o panašumai suveda ir laiko kartu...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)