12
Kitas

Toliau

1. Nėra morkos (atlygio)

Visada laikiau save neįtikėtinai stipria. Važinėju motociklu, visada ginu silpnesnius, nė nekrūpteliu, kai bikinio zoną depiliuoja vašku. Tačiau širdies reikaluose esu tarsi koks zefyras. Užaugau tokioje aplinkoje, kurioje nebuvo sąlygų būti emociškai pažeidžiamai.

Lažinuosi, kad daugelis užaugo tokiomis sąlygomis. Taigi paprašyti pagalbos ar ištarti brangiam žmogui „aš tave myliu“ reikia didžiulių pastangų. Dar daugiau drąsos reikia ištarti šiuos žodžius, nesitikint morkos, tai yra atlygio.

2. Nusiteikite, kad gali tekti nusivilti

Praktiškai į viską gyvenimą reaguoju gana ramiai, išskyrus mano muzikinių įrašų kolekciją, kuri maniakiškai sudėliota pagal laikotarpius ir žanrus. Šiaip mano pomėgiai, patirtys gana įvairios, po koledžo bendravau su įvairiais vaikinais, prie visų kažkaip prisitaikydavau. Tačiau su amžiumi pasimatymai pasidarė nuobodūs, mažiau teikė džiaugsmo.

Nesupratau, kas atsitiko. Kodėl nusivildavau daugeliu vyrų? Galiausiai padariau išvadą, kad ne vyrai, o aš pasikeičiau. Artėjant prie 30-ies nebegyvenau pagal tėvų įskiepytas vertybes, išryškėjo mano gyvenimo tikslai ir pomėgiai. Taigi liko mažiau vyrų, kurie atitiko mano kriterijus. Ir tai gerai, nes išskyrus prioritetus, lieka ne tiek daug žmonių su panašiais prioritetais, bet kad ir kaip keistai skambėtų, tai praplečia horizontus.

3. Vieną dieną jis ims su tavim elgtis taip, kaip su padavėja

Kelis kartus susitikau su vaikinu, kuris man buvo dėmesingas, bet gana nemandagiai elgėsi su padavėja – nė karto nepadėkojo, nepažiūrėjo į akis. Atrodė, kad jis – Kleopatra, o padavėjas privalo stovėti ir vėduoti palmės šaka. Man tai nepatiko.

Maždaug po savaitės susitikome po darbo. Po sunkios dienos jis buvo prastai nusiteikęs, tad pasiūliau užsisakyti vakarienę. Jis stačiokiškai, šiurkščiai atkirto, panašiai kaip padavėjui. Apie vyrą daug pasako jo elgesys su motina ir vyresniais žmonėmis. Ypač atkeipk dėmesį, kaip jis elgiasi su aptarnaujančiu personalu, nes vieną dieną taip jis elgsis su tavim.

4. Ir geriems žmonėms pasitaiko prastas seksas

Anksčiau galvodavau, kad stiprus potraukis per pasimatymą garantuoja audringą naktį. Visgi po trijų valandų vakarienės supratau, kad nebūtinai taip bus. Visą vakarą įdomiai kalbėjomės, užbaigdavome vienas kito mintį, rijome vienas kitą akimis. Kai grįžome namo, nuplėšėme vienas nuo kito drabužius ir tikėjomės sekso, kuris turėjo būti tarsi simfonija, kuriai nereikia dirigento.

Nors mūsų požiūriai, emocijos sutapo, apie kūnus to nebuvo galima pasakyti. Negaliu kalbėti visų moterų vardu, bet man seksas – ne pica, tai yra ne visada skanus. Jei jis neprilygsta gero vyno taurei, verčiau apskritai atsisakyti.

5. Žmonėms keliame įvairias emocijas ir reakcijas

Pastebėjau, kad tam tikro amžiaus vyrai turi įsišaknijusių įpročių. Kartais tie įpročiai geri., pvz., nuleisti klozeto dangtį, kartais – prasti, pvz., pažadėti paskambinti ir nebepaskambinti. Visada maniau, kad elgesys atspindi mano vyro požiūrį į mane, bet pakui supratau – neryžtingumas tėra ženklas, kad jis nėra pasirengęs padaryti manęs ar mano poreikių savo prioritetu. Tai nereiškia, kad jis blogiukas, tiesiog jo reakcija į mane tokia.

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)