1. Įžanginėms glamonėms – ne?!

Tai viena didžiausių klaidų. Žinoma, kartais moteris džiugina ir netikėtas „greitukas“, bet jis neturėtų virsti įprastu dalyku. Įžanginės glamonės moterims būtinos dėl to, kad jos susijaudina daug lėčiau negu vyrai.

Įprastai dailiosios lyties atstovės seksui pasiruošia ne greičiau nei per 20 min. Įžanginės glamonės svarbios ir dėl to, kad jomis vyras atskleidžia šiltus jausmus, parodo dėmesį. Moteriai seksas yra meilės išraiška, ne tik smagi pramoga. Be to, jeigu seksas pradedamas įžanginėmis glamonėmis, moteriai daug lengviau pasiekti orgazmą.

2. Neištyrinėtas erogeninių zonų žemėlapis

Lūpos, krūtys ir lytiniai organai – daugumai vyrų tai atrodo pagrindinės moters erogeninės zonos, kurias verta bučiuoti ir liesti. Deja, tokios žinios primena pasaulio žemėlapį iki didžiųjų geografinių atradimų laikų. Jeigu moters kūnas vis dar yra terra incognita, pats metas patyrinėti.

Nauji atradimai gali suteikti malonumo abiem partneriams. Verta atkreipti dėmesį į kaklą, vidines šlaunų puses, apatinę nugaros dalį, pėdas – dauguma moterų alpsta iš jaudulio, kai jos švelniai glamonėjamos. Beje, kiekviena moteris turi slaptąsias jautrias vieteles, tad kodėl netapus nuotykių ieškotojais ir jų neatradus? Juolab kad tai gali virsti smagiu žaidimu.

3. Laiko patikrinta, vadinasi, gera?

Nors įžanginėms glamonėms skiriate vis daugiau laiko, tačiau moteris vis tiek nėra susijaudinusi? Galbūt dėl to kalta įsivėlusi rutina? Nieko nėra nykiau, kaip tos pačios glamonės. Kai nelieka jokio netikėtumo, dingsta ir jaudulys. Kodėl nepasitelkus vaizduotės ir neišmėginus ko nors naujo?

Glamonės užrištomis akimis, jausmingas masažas, grietinėlės laižymas nuo jos kūno, švelnus kutenimas plunksna – galima viskas, kas neįprasta ir priimtina abiem pusėms. Nauji potyriai pažadins užsnūdusią aistrą ir padovanos neapsakomą malonumą.

4. Brangioji, ar jau?

Net jeigu orgazmas jau čia pat, vyro klausimas „ar jau?“ gali užgesinti bet kokias aistras. Visų pirma, dauguma moterų jaučiasi nejaukiai, kai jų klausia tokių dalykų. Juk vyras turi jausti ir matyti, kada jo moteriai gera.

Kitas dalykas – orgazmas neturėtų būti vienintelis meilės akto tikslas. Juk svarbu ne rezultatas, o pats procesas. Užduodami tokį klausimą vyrai netiesiogiai prašo leidimo viską baigti. Tačiau kodėl mylimajai nepadovanojus dviejų, o gal net kelių orgazmų?

Žinoma, ne geresnis sumanymas visiškai nekreipti dėmesio į tai, ar partnerė pasiekė orgazmą. Tačiau juk tai galima išsiaiškinti ir subtiliau, nei tiesiai šviesiai to klausiant per patį seksą. Viską pasako moters kūnas: akių vyzdžiai išsiplečia, kvėpavimas padažnėja, raumenys ima virpėti, o širdis plaka dažniau.

5. Saldžių sapnų

Praėjo vos kelios minutės po aistringų „kautynių“ lovoje, o partneris jau saldžiai miega atsukęs nugarą? Stebėtis nereikia, toks vyrų elgesys natūralus. Orgazmo metu jų organizme išsiskiria tam tikrų hormonų, skatinančių ne tik laimės jausmą, bet ir miegą. Kita vertus, vyrai galėtų šiek tiek pakentėti ir po sekso bent truputį pabendrauti su mylimąja. Moterims reikia daugiau laiko ne tik susijaudinti, bet ir pamiršti tą jaudulį. Todėl po sekso joms vis dar norisi švelnių glamonių, bučinių ir bent kelių minučių neįpareigojančio pokalbio.

6. Daugumai tai patinka...

Tai viena baisiausių frazių, kokią moteriai lovoje gali ištarti vyras. Seksualiniame gyvenime negali būti jokių lyginimų. Kas vieniems priimtina, kitiems yra tabu, kas vienus jaudina, kitus palieka abejingais. Nėra jokių universalių taisyklių.

Vyrai, įtikinėdami, kad daugumai vienas ar kitas dalykas patinka, ne tik tuo neįtikins mylimosios, bet ir ją įžeis. Juolab jeigu drįsta ją lyginti su buvusiomis partnerėmis.

7. Seksas tyloje

Vyrai myli akimis, moterys – ausimis. Todėl nederėtų sekso metu būti it vandens į burną prisisėmusiems. Aišku, lova nėra tinkama vieta diskutuoti remonto ar darbo reikalais, tačiau meilūs, galbūt geidulingi žodeliai tikrai įkaitins atmosferą.

Galima garsiai grožėtis moters kūnu, sakyti komplimentus arba kartoti, kaip jums gera su ja. Tai pakels kiekvienos moters savimeilę ir leis jaustis tikra meilės deive.

8. Nuolatinis akių kontaktas

Ar kada girdėjote, kad spoksoti į žmogų nemandagu? Ta pati taisyklė galioja ir meilės guolyje. Akių kontaktas gali pakurstyti aistras, bet jeigu nenulesite akių nuo mylimosios nė sekundei, tai ją trikdys. Tuomet sunku atsipalaiduoti ir pradedama galvoti, ar taip elgiamasi, ar gerai atrodo ir pan.

9. Apatinius – į skudurėlius

Kai filmų herojai užklupti aistros vienas kitam nuplėšia drabužius tikrąją šių žodžių prasme, tai atrodo itin seksualiai. Deja, tikrovėje situacija šiek tiek kitokia. Jeigu vyras negailestingai dailius moters apatinius sudraskys į skutelius, nežinia, ar ji tuo apsidžiaugs.

10. Tamsta mokytojas

Gerai, jeigu partneriai nebijo atvirai pasakyti arba parodyti, kas jiems sekso metu patinka, o kas – ne. Tačiau nevalia peržengti ribų. Jeigu vyras nuolat aiškina partnerei ką, kada ir kaip daryti, ji jausis nejaukiai ir niekada nenorės imtis iniciatyvos. Juk tokiu būdu parodoma, kad moteris neišmano, ką daro.

11. Šviesos it operacinėje

Vyrams patinka stebėti nuogą moters kūną, tačiau tam visiškai užtenka jaukios prietemos. Kai įjungiama ryški šviesa, moteris gali drovėtis arba jaustis taip, tarsi gulėtų ant operacinio stalo. Jokio intymumo ir seksualumo... Juolab kad dauguma dailiosios lyties atstovių jaudinasi dėl esamų ar tariamų kūno trūkumų: celiulito, spuogų, nedepiliuotų sričių, raukšlių, papildomų riebaliukų ir pan.

12. Gal pabandome?

Žinote, kad jūsų moteriai nepriimtinas analinis seksas, tačiau kaskart apie jį užsimenate tikėdamiesi, kad jos nuomonė pasikeis? Tai didelė klaida. Derėtų gerbti vienas kito poreikius ir požiūrį. Jeigu koks nors dalykas moteriai yra tabu, vargu ar ji dėl jo apsigalvos. Nuolat prašydami jai nepriimtino dalyko tik erzinsite ir slopinsite aistrą.

13. Pašaliniai trikdžiai, arba palauk minutėlę

Per aistringą seksą netikėtai suskamba telefonas. Užuot jį ignoravęs, vyras lyg niekur nieko atsiprašo ir paprašo palaukti kelias minutes. Didžiausias įžeidimas! Argi ne laiku skambinantis įkyruolis svarbesnis už aistroje paskendusią mylimą moterį?

Be to, koks dar palaukti – aistra juk nelaukia! Kol bus baigtas pokalbis telefonu, greičiausiai viską teks pradėti iš pradžių. Jeigu tam dar apskritai bus noro.

14. Ar tik jis ne per mažas?

Svarbu ne ūgis, o smūgis – šią tiesą svarbu įsidėmėti kiekvienam vyrui. Net jeigu iš tiesų jaudinatės, kad jūsų vyriškas pasididžiavimas nevertas didžiavimosi, nevalia to demonstruoti kiekvieną kartą, kai mylitės. Užuot inkštus, verčiau pasidomėti technika, priversiančia mylimąją alpti iš malonumo.

Sekso metu moteris visiškai netrokšta būti rūpestinga globėja, privalančia nuolat guosti ir įtikinėti, kad partnerio lytiniai organai yra būtent tokio dydžio, kokio jai reikia. Moterys trokšta savimi pasitikinčio vyro, o ne suaugusio vaiko.

15. Su ar be kojinių?

Tik be kojinių – atsakytų dauguma moterų. Keista, bet nemaža dalis vyrų turi erzinantį įprotį mylintis nenusimauti kojinių. Jiems tai atrodo smulkmena, dėl kurios neverta gaišti laiko. Moterų požiūris kitoks. Kai partneris nuogas, kojinės atrodo keistai, netgi juokingai ir dėl to nekelia susižavėjimo. Dar blogiau, jeigu tos kojinės visą dieną buvo sandariuose batuose...

Įdomu

Daugumai moterų nemalonu nuryti vyro sėklą, tačiau joje yra nemažai kalcio ir cinko, o tai naudinga dantims.

Vyrų orgazmas vidutiniškai trunka 6 sek., moterų – 20 sek.
Susijaudinusios moters makštis gali prasiplėsti iki 200 %.

Moteris, reguliariai patirdama orgazmą, gali sumažinti riziką susirgti širdies ir kraujotakos ligomis, krūties vėžiu, depresija, migrena ir kt.

Ištirta, kad vyrams moterų balsas per jų menstruacijas atrodo seksualesnis nei įprastai.

Ištirta, kad vidutinis europiečių lytinis aktas trunka apie 16 min., o amerikiečių vos 7 min.

Tie, kurie mylisi bent kartą per savaitę, gali pasigirti net 30 % stipresne imunine sistema negu tie, kurie mylisi rečiau.

Moterys, kurių avimų batų kulniukai maždaug 5 cm aukščio, turi stipresnius dubens raumenis. Tai leidžia patirti intensyvesnį orgazmą.

Apie 70 % milijonierių įsitikinę, kad pinigai leidžia jiems mėgautis geresniu seksu.

Reguliariai besimasturbuojančios moterys per lytinį aktą orgazmą patiria dažniau negu tos, kurios to nedaro.

Tyrimai rodo, kad tie, kurie mėgsta kavą, dažniau mėgaujasi rytiniu seksu.

Sakoma, kad meditaciją praktikuojančios moterys patiria stipresnius orgazmus.

Poros, kurių miegamuosiuose nėra televizoriaus, mylisi 50 % dažniau nei tos, kurių miegamuosiuose jis yra.