Atviri veiksmai. Pirmiausia pasikalbėkite su vyru, papasakokite apie savo įtarimus, kaip ir iš ko sužinojote, kad jis turi meilužę. Iškart neišduokite visos informacijos, kuri jums žinoma. Iš pradžių pasakykite dalį ir žiūrėkite, kaip reaguos: viską neigs ar išsyk prisipažins.

Jei neištikimas vyras apie viską prisipažino, jūsų reikalas - nuspręsti, kaip gyventi toliau. Norite, kad jis mestų meilužę ir grįžtų į šeimą? Jei prispirsite jį prie sienos, būkite pasiruošusi, kad gali mesti ne meilužę, o jus. Norite skyrybų ir turto dalybų?

Atminkite, kad kelio atgal nebus. Klausiate jūs, tačiau rinksis jis.
Jei nusprendžiate veikti atvirai, nėra vietos abejonėms, nutylėjimams ir manevrams. Todėl prieš atvirą pokalbį su vyru apsispręskite, ko jūs iš tikro norite, taikos ar skyrybų. Ir neleiskite vyrui manipuliuoti, laikykitės savo pozicijos.

Slaptas karas kone visada efektyvesnis, nei atviras konfliktas. Tačiau tokią taktiką gali atlaikyti ne kiekviena moteris. Ar sugebėsite regzti intrigą apsimesdama, kad nieko nevyksta? Jei ne, net nepradėkite žaisti.

Tačiau yra ir kitas kelias. Sužinokite viską, ką galėsite apie vyro meilužę - kas ji, kur gyvena, kuo dirba, jos šeiminė padėtis, gaukite jos fotografijas. Gauta informacija gali praversti, jei ruošiatės susigrąžinti vyrą ir atsikratyti meilužės.

Naudodamos vieną iš būdų arba derindamos kelis, sugebėsite išskirti vyrą ir meilužę, juos supykdyti ir atsikratyti jos visam laikui.
Nederinkite slaptų ir atvirų veiksmų - būsite pažeidžiama ir jūsų varžovė galės kontroliuoti situaciją.

Kad ir kokį kelią pasirinktumėte, slaptą ar atvirą - tai turi būti tik jūsų sprendimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1490)