Aleksandro Ivanausko-Faros (55) Siurprizas visam gyvenimui

Grupės „Rondo“ lyderis atskleidė ilgą laiką saugotą savo paslaptį. Daugiau nei prieš 20 metų legendinis dainininkas nusprendė originaliai pasveikinti savo žmoną Tarptautinės moters dienos proga – pasidarė tatuiruotę.

„Viskas įvyko labai spontaniškai. Tuo metu buvau gastrolėse, gyvenau viešbutyje. Neturėjau dovanos žmonai kovo 8-osios proga. Buvo ankstus rytas, ėjau pusryčiauti ir pamačiau, jog viešbutyje yra tatuiruočių kabinetas. Ekspromtu nusprendžiau išsitatuiruoti žmonos Rimos vardą ant savo dešinės rankos. Piešinys ant kūno labai didelis ir spalvotas, yra ir juodos, ir rožinės spalvos. Tatuiruotę turiu iki šiol“, – atvirauja grupės „Rondo“ lyderis.

Aleksandras neslepia, jog gavusi tokią dovaną, jo žmona buvo šokiruota ir netryško laime. „Tačiau vėliau ji apsiprato. Juk čia panašiai kaip ir su apgamu – su juo susigyveni. Taigi dabar jau viskas gerai“, – sako scenos legenda.

Tomas Sinickis (30) nusprendė damą pamaloninti balzamu

Charizmatiškasis grupės „Gravel“ lyderis T.Sinickis sako, kad nesureikšmina Tarptautinės moters dienos, tačiau jam artimiausias merginas pasveikina. Paklaustas apie dovanas, vyras prasitaria, kad kadaise vienai damai nusprendė kovo 8-osios proga įteikti Rygos balzamo.

„Dažnai lankiausi Rygoje. Tai yra banaliausias daiktas, kokį galima iš ten parvežti. Norėjau atrodyti paprastas vaikinas, niekuo ne ypatingas“, – savo motyvus dėl dovanos atskleidžia Tomas.

Pašnekovas tikina nesveikinantis visų dailiosios lyties atstovių, nes neturi tam laiko. Tačiau paprastai pasinaudoja socialiniais tinklais ir viena žinute internetu pasveikina daugelį.

Įdomu tai, kad Lietuvoje moters diena gerokai populiaresnė nei vyro. T. Sinickis turi atsakymą, kodėl taip yra: „Vyrams reikia mažiau dėmesio.“

Moterų akimis: kokia blogiausia dovana kovo 8-osios dienos proga?

Julija Ritčik (35), muzikantė: „Tikrai neapsidžiaugčiau, jei Taprtautinės moters dienos proga vyras man padovanotų... prietaisų namus tvarkyti, pavyzdžiui, siurblį arba modernų grindų šepetį. Tai viena blogiausių dovanų tokia proga.“

Sandra Kniazevičiūtė (29), šokėja: „Blogiausia, kai nėra jokios dovanos... O jei rimtai, man nepatinka vyrai be fantazijos. Manau, protingas žmogus savo damai niekada nedovanotų tualetinio popieriaus ar popierinių gėlių.“

Ieva Gervinskaitė (22), tituluota gražuolė: „Kadangi šiuo metu neturiu jokio vyro, tai kovo 8-osios proga apsidžiaugčiau gavusi net gėlytę iš bet kurio vyruko. O jei, tarkim, man kas nors Tarptautinės moters dienos proga padovanotų dėlionę, labai apsidžiaugčiau. Tai labai originali dovana.“

Daugiau skaitykite naujame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.