Na, o italų fantazijos buvo štai tokios... Galite palyginti ir nustatyti, ar jūsų vyras - karštas italas širdyje.

Dažniausiai, 20% atvejų italai troško sekso trise: vienas vyriškis su dviem moterimis. Incontri-extraconiugali.com moderatoriai pamanė, kad apie šį variantą svajojantys vyrai tiesiog nenori konkurencijos lovoje. O dar - būtent tokiu būdu įgyvendina savo aistrą haremui.

Antroje vietoje - fantazija apie seksą surištam. Tiksliau, su surišta partnere. Psichologai mano, kad su noru suteikti skausmą ši fantazija gali neturėti nieko bendra. Galbūt tokiam vyrui tiesiog norisi, kad moteris juo visiškai pasitikėtų. Už tokį variantą pasisakė 19% apklaustųjų.

Toliau seka vyriškiai, kurie patys norėjo būti surišti - tokių buvo 17%. Italai tikina - čia nėra nei užuominos apie sado-mazo, tik noras pažaisti, kaip kad žaidimai apie „seselę ir pacientą“ arba „mokytoją ir mokinį“. Šio žaidimo metu vyrui reikia maksimaliai atsipalaiduoti, o iniciatyva priklauso moteriai.

16% italų svajoja stebėti svetimą sekso sceną. Tiesa, tai turi būti seksas ne su jų partnere, o nepažįstami žmonės. Ekspertai teigia, kad tokios erotinės fantazijos populiarumo priežastis - filmai suaugusiems, juk juose tai vienas dažniausių siužetų.

Dar 14% norėtų įrašyti savo lovos žaidimus į vaizdajuostę. Psichologai tai taip pat aiškina noru panėšėti į gražuolius porno aktorius, o dar - noru pasijusti dominuojančiu vyriškiu. Viso labo tik septyni procentai norėtų paskolinti savo žmoną draugui ir mylėtis su jo sutuoktine. Tokie norai paaiškinami ketinimu „įteisinti“ neištikimybę, suteikti savo seksualiniam gyvenimui naujų, aštrių pojūčių.

Ir tik trys procentai apklaustųjų balsavo už grupinį seksą. Toks mažas kiekis veikiausiai paaiškinamas tuo, kad dėl nuogų kūnų gausos nebūtų įmanoma išskirti alfa patino ir neišeitų pasikelti savivertės. Apskritai psichologai mano, kad svajonės apie orgijas - moterų prerogatyva. Ši fantazija, kai kurių specialistų nuomone, turi gilias antropologines šaknis. Neva tai senovinių ritualų atspindžiai, išlikę moters atmintyje, o būtent - seksualinių ritualų. Pavyzdžiui, kai kuriose Afrikos gentyse buvo priimtas viešas nekaltybės praradimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)