Injekcijos į G tašką – chirurginė procedūra, kuri turėtų padidinti moterų pasitenkinimą seksualiniu gyvenimu. Per procedūrą į G tašką suleidžiama kolageno, rašo ivona.bigmir.net.

Injekcija atliekama su vietine anestezija, ji trunka pusę valandos, tad galima atlikti tiesiog darbo dieną per pietų pertrauką. Po injekcijos G taškas kuriam laikui padidėja, tad sekso metu jis labiau stimuliuojamas.

Nesunku atspėti, kodėl ši procedūra tokia populiari, pvz., Los Andžele – juk būtent Kalifornijos sostinėje yra Amerikos vaginos atjauninimo institutas (vienintelis pasaulyje). Institutas neatsigina klientų. G taško injekciją pradėjo daryti prieš penkerius metus, per tą laiką jos pageidavo apie 2 tūkst. klienčių.

Chirurgas-ginekologas Davidas Matlockas kiekvieną mėnesį rengia susitikimus, kuriuose moterys gali užduoti rūpimus klausimus apie G tašką.

„Noriu, kad moterys gautų išsamią informaciją, kuri padėtų padaryti seksualinį gyvenimą turtingesnį ir ryškesnį, – teigia gydytojas. – Kodėl kartais tai sudėtinga? Todėl, kad čia ne plastinė nosies operacija, t. y. procedūra, kurios rezultatus iš karto galima pamatyti ir paliesti. Pas mus atskrenda pacientės iš kitų valstijų.“

G tašku vadina priekinės vaginos sienelės dalį, esančią už kelių centimetrų nuo įėjimo. Šis taškas yra iš karto už gaktikaulio ir šlaplės. Manoma, kad jį atrado vokiečių ginekologas Ernstas Grafenbergas. Kadangi gydytojo pavardė prasideda G raide, nuspręsta taip pavadinti ir patį tašką.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)