Amerikiečių mokslininkai padarė įdomią išvadą – libido geriausiai treniruoja  vaikščiojimas basomis. Gydytojai įrodė, kad pėdoje yra trys taškai, susiję su seksualiniu troškimu. Specialistai iškėlė įdomią hipotezę, kad būtent todėl vyrai ir moterys dažnai užmezga kurortinius romanus – vaikščiojimas basomis po pliažą ir po jūros krantą didina seksualinį potraukį.

Na, o didelių miestų gyventojai neturi galimybės netgi vasarą pavaikščioti basomis po žemę ir žolę, jie dažnai net jaunystėje turi lytinių sutrikimų.

Libido lygis priklauso ir nuo mitybos:

- vitaminas A (daržovės, ankštiniai, ikrai, obuoliai, trešnės, kepenėlės, pieno produktai) būtinas lytinių hormonų sintezei.

- B grupės vitaminai (kiaušiniai, mėsa, bananai, riešutai, jūros gėrybės) būtini testosterono gamybai (vyriškas lytinis hormonas).

- ne veltui vitaminą E (duona su sėlenomis, košės, riešutai) vadina sekso vitaminu – jis reikalingas lytinių organų veiklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)