Specialistai tvirtina, kad raidė „p“ – tai kovingosios vyro savybės. Kuo apatinė šios raidės dalis labiau panaši į durklą, tuo mažiau vyras linkęs į tuščias kalbas. Ir priešingai, kuo mažesnė šios raidės uodegėlė, tuo vyras neryžtingesnis ir švelnesnis.

„O prie ko čia seksas?“, - paklausite jūs. Grafologai atsakys, kad jis su raide „p“ labai stipriai susijęs.

Jeigu jums geras meilužis yra toks vyras, kuris mėgsta dominuoti ir pirmenybę teikia grubiam seksui, vertėtų partneriu rinktis tokį, kurio parašytos „p“ raidės uodegėlė yra ilga ir panaši į durklą, rašo DELFI.ee. Tačiau prisiminkite, kad jis pereis į puolimą iškart, ryžtingai, negaišdamas laiko kantriam merginimui ar ilgai trunkančiai preliudijai. Greičiausiai jūsų laukia kažkas, ką galima būtų apibūdinti taip: „Atėjau, pamačiau, nugalėjau!“

Beje, pastarąjį žodį supraskite tiesiogine prasme – jis darys būtent tai. Tai bus kokybiškas, bet gan grubus seksas, nes būtent toks jam atrodo teisingas. Tavo dejones, riksmus, šnabždesius bei kitus pasitenkinimo procesu požymius jis priims labai palankiai.

Švelnumo apraiškos po sekso greičiausiai sustiprins jo norą miegoti, nors gali ir paskatinti pakartotiniam puolimui. Tokio tipo vyrai dievina minetą, tačiau ir čia stengiasi dominuoti ir reguliuoti. Jo elgesio stilių galima apibūdinti fraze: „Ne tu imi, o aš duodu“.

Ir atvirkščiai, kuo mažesnė „p“ raidės uodegėlė, tuo vyras neryžtingesnis ir švelnesnis. Gali būti, kad jeigu pati nepradėsite forsuoti, prie sekso pereisite ne taip jau ir greitai.

Vis dėlto, jeigu jums seksualiniame gyvenime itin svarbu romantika, toks vyras tikrai jūsų nenuvils.

Kai pereisite prie artimų santykių, bus ir saldžių ilgų bučinių, ir svaiginanti ilga preliudija su švelniais paglostymais ir gražiais žodžiais... O pats seksas žada būti labai švelnus. Beje, iš tavęs jis taip pat gali tikėtis švelnių glamonių.

Daugelis tokių vyrų po sekso labai mėgsta klausyti švelnių partnerės žodžių ir kone sudievina padėkos minetą. Nepamirškite, kad tokiam vyrui ejakuliacija tikrai nėra svarbiausia sekso akimirka. Jam labai svarbu pajausti, kad partnerė įvertino jo švelnumą bei glamones ir nuoširdžiai bei sąžiningai yra jam dėkinga. Apskritai, tokie vyrai šiame etape tikisi jūsų solo „pasirodymo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)