Štai kiek kalorijų sudeginame preliudijos metu bei per patį suartėjimą:

Prisilietimai - 100 kcal per pusvalandį. Apsikabinimai, paglostymai, bučiniai ir švelnūs prisilietimai sukelia stiprų seksualinį susijaudinimą ir gali tapti neįtikėtina preliudija. Gundykite savo partnerį švelniomis bei spontaniškomis glamonėmis ir tuo pačiu atsikratykite nereikalingų kilogramų.

Bučiniai: 68 kcal per pusvalandį. Prisiminkite pirmąsias draugystės dienas, kai negalėjote vienas nuo kito atsiplėšti ir bučiavotės ant kiekvieno kampo. Vis dėlto netgi aistroms aprimus, kai bučiniai nebėra tokie dažni, pasistenkite pademonstruoti nors šiek tiek fantazijos. Garsi seksologė Jaya Kingzbach pataria bučinius paįvairinti kūno pozomis ir judesiais – atsigulkite ant nugaros ar atsisėskite partneriui ant kelių, apglėbdami jo nugarą kojomis. Taip per pusvalandį sudeginsite apie 170 kcal.

Masažas: 80 kcal per valandą. Erotinio masažo nauda yra dviguba – savo partneriui suteikiate malonumą ir atsikratote nereikalingų kilogramų. Nuolat tobulinkite masažo techniką, nes tai neabejotinai nudžiugins jūsų mylimąjį ir degins jūsų kalorijas.

Sueitis: 144 kcal per pusvalandį. Seksologai tvirtina, kad seksas per pietus sudegina daugiau kalorijų nei naktinė sueitis. Dailiajai lyčiai pati „sportiškiausia“ yra vadinamoji „raitelės“ poza. „Judinkite klubus taip, lyg šoktumėte pilvo šokį ir visada stenkitės pasiekti orgazmą – taip neteksite 300 kcal“, - pataria J. Kingzbach.

Romantiškas šokis: 103 kcal per pusvalandį. Tai gali būti ir „purvini“ šokiai dviese, ir solo atliekamas striptizas. Niujorko psichologė Barbara Bartik tikina, kad šokis padės merginai susijaudinti ir sustiprins orgazmą.

Šokio metu bučiuokite savo partnerio kaklą, glostykite pečius ir nugarą“, - pataria psichologė.

Vaidmenų žaidimai: 238 kcal per pusvalandį. Meilės žaidimai ne tik jaudina, bet ir sukuria neįtikėtiną intrigos bei azarto pojūtį. Jūsų seksualiniam gyvenimui jie gali suteikti naujų sąskambių. Išsirinkite pačius ekstravagantiškiausius vaidmenis, fantazuokite ir eksperimentuokite su savo antrąja puse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)