Balsuokite!


Pirmąją ir antrąją vietas užėmė Robertas Pattinsonas ir Tayloras Lautneris.

Seksualiausiu 2011 metų vyruku pripažintas Robertas Pattinsonas. Daugybės gerbėjų liūdesiui, aktorius nėra laisvas - jis susitikinėja su Kirsten Stewart. Neseniai Pattinsonas netgi parodė mylimajai gimtąjį miestą.

Nedaug nuo Roberto Pattinsono atsiliko dar vienas „Twilight“ sagos herojus - Tayloras Lautneris. Neseniai jis tapo komikso „Fame“ herojumi.

Johnny Deppas ir Davidas Beckhamas - pavyzdiniai tėvai

Johnny Deppas užėmė trečiąją vietą. Dabar aktorius filmuojasi naujame Timo Burtono filme „Niūrūs šešėliai“ ir atlieka vampyro vaidmenį.

Davidas Beckhamas, kuris 2011 metų vasarą ketvirtą kartą tapo tėvu, iki šiol yra puikios formos. Apie tai liudija ketvirtoji vieta ir gerbėjų meilė.

Efronas ir Butleris - Holivudo viengungiai

Zacas Efronas, kuris 2010 metų gruodį išsiskyrė su Vanessa Hudgens, dabar atsidavęs darbui. Nepaisant to, kad ruošiantis jūrų pėstininko vaidmeniui aktoriui teko priaugti devynis kilogramus, jis kaip ir anksčiau lieka moterų numylėtinis ir užima penktąją pačių seksualiausių vyrų reitingo vietą.

Gerardas Butleris laikomas vienu pačių nepastoviausių vyrų Holivude. Aktorius pavergė Jennifer Aniston ir kazachų milijonierės Aškenazi širdis.

Princas Harry neskuba atsisveikinti su viengungišku gyvenimu

Princas Harry po vyresnio brolio princo Williamo vestuvių tapo pačiu geidžiamiausiu jaunikiu Didžiojoje Britanijoje. 2011 metų rugpjūtį princas išsiskyrė su savo drauge Florens Briudenell-Brius. Kol kas jis neskuba susisaistyti rimtais santykiais ir tarnauja Afganistane. Jis užima dešimtąją reitingo vietą.

Filmo „Bernvakaris Las Vegase“ žvaigždė Bradley Cooperis atsidūrė reitingo vienuoliktoje vietoje. Neseniai aktorius atsisakė filmuotis juostoje „Varnas“ dėl įtempto filmavimų grafiko.

Orlando Bloomas užleidžia pozicijas

Orlando Bloomas užleido savo pozicijas seksualiausių vyrų gretose po to, kai susituokė su Miranda Kerr ir tapo tėvu. Žvelgdamos į aktoriaus šeimynines fotografijas, net atkakliausios svajotojos supranta, kad Orlando vedė ilgam. Todėl jam teko tik šešioliktoji vieta.

Ryanas Reynoldsas dar neseniai buvo labiau žinomas dėl savo buvusios žmonos Scarlett Johansson, nei dėl savo vaidmenų. Tačiau neseniai į jį atkreipė dėmesį „Marks&Spencer“ ir  pakvietė tapti reklamos kampanijos veidu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)