Yan Di

Iki dinastinės Kinijos imperatorius Yan Di garsėjo savo išradingumu sekso srityje ir mokėjimu sau suteikti pasitenkinimą. Po galybės žygių jis pasišalino nuo valstybinių reikalų ir atsidavė meilės džiaugsmams.

Jo lovos scenose dalyvavo septynios žmonos ir septyniasdešimt dvi dvaro damos. Be to, rūmuose gyveno 3000 sugulovių, kurias tarnai atvežė iš įvairių šalies kampelių. Ištvirkėlis valdovas labai vertino naujoves sekso srityje ir išradingiausias meilužes karališkai apdovanodavo. Jam keliaujant karavaną visuomet lydėdavo dešimt vežimų, kurių kiekviename ant raudono atlaso guolio rangydavosi apsinuoginusios gražuolės.

Liudvikas XV

Meilės reikaluose karalius Liudvikas XV nugalėjo visus prancūzų monarchus. Pati garsiausia jo meilužė buvo markizė de Pompadur - ištvirkusi ir nepavydi dama. Tačiau be jos karališkoji didenybė išlaikė dar visą Elnių parką – taip vadinosi mažų namukų kompleksas Versalio parke, kur gyveno „karališkosios“ sugulovės.

Džakomo Kazanova

Apie šį žmogų parašytos knygos, sukurti filmai. Jo legenda gyva iki šių dienų. Pats didingiausias, pats romantiškiausias vyras, kuriam neįmanoma atsispirti, nors jis toli gražu nebuvo gražuolis. Kazanova išties mylėjo moteris, o jos jam atsakė tuo pačiu – visos be išimties. Paliko prisiminimus, gan sąžiningus ir išsamius. Mirė skurde ir vienatvėje... Užtat buvo ką prisiminti!

Markizas de Sadas

Nebuvo toks jau kraugeriškas, nors žodis „sadizmas“ tikrai kilo iš jo pavardės. Mėgavosi plakimu rimbu, sėdėjimu (ne savo noru) kalėjimuose (Bastilija) ir beprotnamiuose (Šarantonas). „Filosofija buduare“ ir dešimties kitų romanų autorius. Knygas patartina skaityti tik sulaukus 21 metų.

Petras Pirmasis

Buvo siaubingai pavydus, nesuvaldomų seksualinių proveržių. Labiausiai jam patiko vokietės ir kitos europietės, išskyrus pietietes, kadangi jų aistringumas ir lengvabūdiškumas jam sukeldavo pavydo priepuolius. Pasak vienos gan paplitusios versijos, Petras I tapo savo paties meilės nuotykių troškimo auka, ir jo mirties priežastis buvo visai ne persišaldymas lediniame vandenyje, o sifilis.

Aleksandras Puškinas

Rusų poezijos pasididžiavimas turėjo galybę meilužių. Moterų mylėtojas jame pabudo gana anksti. Jaunuolis beprotiškai įsimylėjo 36 metų carienę. Pasak kai kurių, eilėraštis „Menu akimirką žavingą“ skirtas visai ne Annai Kern...

Suskaičiuojama apie 130 „oficialių“ Puškino aukų. Vis dėlto gyvenimas neapsiriboja oficialiais duomenimis... „O gubernatorienė buvo ne tokia jau ir įspūdinga“, - rašė jis savo laiške žmonai. Ką jis darė su ta gubernatoriene – aišku ir be papildomų paaiškinimų. Tačiau aukštuomenės liūčių visai nebaugino tokia poeto reputacija. Pavyzdžiui, jį aistringai mylėjo Kutuzovo duktė, madam Chitrova. Ir nors ji buvo ne tokia jau graži ir jauna, Puškinas vis dėlto ne kartą tenkino jos aistrą.

Meilės moterims Puškinas neprarado net niūriausiais savo gyvenimo momentais. Taip, pavyzdžiui, tremtyje jis užmezgė romaną su Odesos gubernatoriaus žmona Elizaveta Voroncova ir, sako, jos padovanotą žiedą nešiojo iki mirties.

Čarlis Čaplinas

Mylėjo jaunas mergaites... Ne tik mylėjo – jas ir vesdavo, o dėl to turėjo galybę nemalonumų. O jos mylėjo jo pinigus ir galimybes. Tik būdamas brandaus amžiaus Čarlis sutiko moterį, kuri išties atidavė jam savo širdį ir pagimdė vaikų.

Džonas Kenedis

Prisiminkime JAV prezidento Džono Kenedžio žygius. Sakoma, kad ryšys su Marilyn Monroe – tik ledkalnio viršūnė. Sekretorės, žurnalistės ir tiesiog naktinės plaštakės... Jis galėdavo išsikviesti merginą telefonu ir rengti seksualines orgijas prie baseino – jose dalyvaudavo ir Baltųjų rūmų darbuotojai. Tyrinėtojai sako, kad Kenedis turėjo porą šimtų partnerių, įskaitant prostitutes. Ir visa tai vyko praktiškai priešais jo gražuolės žmonos akis.

Chulio Iglesias

Tarp pačių žymiausių lovelasų – ir saldžiabalsis Chulio Iglesijas. Pats dainininkas tikina turėjęs 500 moterų, tačiau manoma, kad šis kiekis 10 kartų didesnis. Pirmoji Chulio žmona, gražuolė filipinietė Isabel (Enrique motina) po skyrybų 1979 metais papasakojo smalsiems žurnalistams, kad priežastis – nuolatinė vyro neištikimybė, su kuria negalėtų susitaikyti net ir pati kantriausia moteris.

Pats Chulio savo interviu nuolat tvirtina, kad dievina gražiąją lytį ir netgi yra pasirengęs mirti dėl meilės. O gundymo paslaptis paprasta: reikia būti turtingam, mokėti šokti tango ir mylėti, mylėti, mylėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)