Teisybė ta, kad jei vyrai leistų sau galvoti apie seksą vos atsiradus menkiausiai kibirkštėlei, galiausiai jie imtų rimtai galvoti apie savižudybę. Net labiau nei dabar.

Taip, yra vyrų, kurie apie seksą galvoja visada. Jie įsivaizduoja, kaip mylisi su kiekviena sutikta moterimi ir ima ją nurenginėti vos išvydę. Šie vyrai - tai 13-mečiai berniukai arba iškrypėliai. Moterys turėtų vengti kontakto su tokiais vyrais, nebent yra policininkės ar motinos.

O štai sveiki suaugę vyrai jau yra tapę tikrais energijos nukreipimo ir susivaldymo meistrais. Kaip šokolado parduotuvės savininkas iš dainos “The Candyman Can”, jie sugeba mintį apie seksą suvynioti į atodūsį, pamirkyti saulėje ir iškepti braškių bei citrinų pyragą. Tad kai jie išvysta jus kavinėje ir jums, geriausiai savo merginos draugei, ištiesia ranką, jų mintys jau klajoja įsivaizduojamais koridoriais, vedančiais į miegamąjį. Tačiau jie žino, kad norėdami išlaikyti sveiką protą, jie privalo ne nusitempti jus į miegamąjį, o susitvardyti ir nusivesti į biliardo kambarį ar pasiūlyti terasoje išgerti puodelį arbatos. (Nepamirškite, tai ne jo butas, o įsivaizduojamas namas.)

Visgi yra situacijų, kai galite būti beveik tikros, kad vyras tikrai galvoja apie seksą.

* Bare: jokių abejonių - jei jis išgėrė keletą gėrimų, jis galvoja apie seksą. Su jumis ir trimis jūsų draugėmis. Alkoholis sustiprina mintis apie seksą. Tokiu pačiu poveikiu pasižymi ir pornofilmai, ir faktas, kad esame žmonės.

* Vos nubudę: rytinė erekcija - šalutinis sapnavimo produktas, kurio galima nesunkiai atsikratyti nusišlapinus. Tačiau daugelis vyrų nubunda jausdamiesi kaip pirmykščiai žmonės: pilni jėgų, pamiršę apie kuklumą, pasiruošę atsiduoti instinktams. Dideliam jų nusivylimui, po kelių minučių ateina suvokimas, kad gyvena civilizacijoje. Tai reiškia, kad ryte kavinėje snaudžiančio vyruko turėtumėte bijoti lygiai taip pat, kaip to vyriškio iš baro.

* Kai serga: vyrai nemėgsta apibendrinimų, tačiau niekas nepaneigs, kad moterys mėgsta galvoti apie seksą ir juo užsiimti tada, kai jaučiasi gerai. Tuo tarpu vyrams sekso reikia tam, kad jie jaustųsi gerai. Jiems seksas - tai vaistas nuo visų ligų, todėl šių minčių jie neatsisako net peršalę ar sirgdami gripu. Įsivaizduokite pilną palatą sergančių vyrų - visi jie nori to paties. Tačiau nepaisant to, kad jums nesvetima užuojauta, verčiau paguoskite juos kitokiais būdais.

* Kai mylisi: akivaizdu, ar ne? Visai ne. Nejaugi ir jūs, moterys, galėtumėte ranką prie širdies pridėjusios pasakyti, kad mylėdamosi galvojate tik apie seksą? Taip, vyrai tuo metu tikrai galvoja apie seksą, bet nebūtinai apie tą, kuriuo tuo metu užsiima. Galbūt jie galvoja apie praėjusį kartą, būsimą kartą, įstrigusį sapną, neseniai matytą filmą. Tikėkimės, kad tose mintyse yra vietos ir jums.

Vyras gali galvoti: “Kaip smagu, aš myliuosi. Bet man reikėtų tuo mėgautis, o ne nuklysti į lankas, kaip dabar.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)