Balsuoti galite iki lapkričio 30 d.

„Striptizas“ su Demi Moore, 1996

Prieš filmuojantis „Striptize“, Demi Moore lankėsi ne tik pas profesionalius choreografus, bet ir pas plastikos chirurgą, kuris pašalino riebalų perteklių nuo aktorės pilvo, klubų ir nugaros bei pakeitė krūtinės formą. D. Moore to neslėpė ir netgi priešingai – pareklamavo savo atsinaujinimą.

Paaiškėjo, kad D. Moore nepamiršo striptizo pamokų, išmoktų dar 1996 metais. Viename iš vakarėlių aktorė atliko keletą sudėtingų elementų prie stulpo, nusileisdama žemyn galva. Žiūrovams tai paliko įspūdį, o vakarėlyje dalyvavęs Leonardo di Caprio už tai tvirtai paspaudė ranką Ashtonui Kutcheriui, D. Moore vyrui.

„Devynios su puse savaitės“ su Kim Basinger, 1986

Niujorkas, išsiskyrusi galerijos savininkė Elizabeth, kurios vaidmenį atliko K. Basinger ir drąsus Wall Streeto investuotojas Johnas Grey‘us (mums labiau žinomas kaip Mickey Rourke) – tai yra pagrindiniai šio erotikos simboliu tapusio filmo herojai. Ledo kubeliai, seksas grynam ore lyjant lietui ir, žinoma, žaismingas striptizas, skambant Joe Cockerio dainai „You Can Leave Your Hat On“ yra esminiai siužeto elementai.

„Nuodėmių miestas“ su Jessica Alba, 2005

Gatvių skurdo fone vyksta korumpuotų politikų žaidimai, o į vieną tokį žaidimą įtrauktas ir garbingas policininkas Hartiganas (Bruce‘as Willisas). Siužeto eigoje viename iš miesto barų jis sutinka mergaitę Nancy, kuri ne tik seksualiai atrodo, bet ir nuostabiai šoka.

„Nuo sutemų iki aušros“ su Selma Hayek, 1996

Mirtinai pavojingas vampyrų karalienės Selmos Hayek striptizas filme „Nuo sutemų iki aušros“, be jokios abejonės, patenka į geriausiųjų penketuką. Su pitonu ant kaklo, apsirengusi bikiniu ji vilioja lankytojus pilvo šokiu, o vėliau mėgaujasi jų krauju.

„Melas vardan tiesos“ su Jamie Lee Curtis, 1991

Slaptasis agentas Harry Taskeris – Arnoldas Schwarzeneggeris – įtraukia sutuoktinę į improvizuotą šnipų žaidimą, kaip užduotį jai pasiūlydamas privatų šokį. Iš pradžių susikausčiusi ir sutrikusi, nevykusiai judanti aktorė Jamie Lee Curtis pademonstruoja, kad net ir su lakoniškais juodais apatiniais galima būti fatališka moterimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją