1. Seksuali apranga

Seksologai įsitikinę, kad geidulingiausiai vyrams atrodo moteris, apsivilkusi marškinius prasegta viršutine saga. Daugumą sujaudina moters, apsirengusios vyriškais marškiniais, vaizdas, ypač jei jie vos vos dengia bambą. Nemažai daliai vyriškių seksualios merginos su stilingais akinukais.

2. Apatinis trikotažas

Daug vyriškių mėgsta mylėtis nenuvilkę partnerės kelnaičių – jiems atrodo visai pakankama tiesiog patraukti jas į šoną. Ypatingų pageidavimų kelnaičių modeliams neišsiaiškinta, tačiau kai kurie vyriškiai, skirtingai nei įsivaizduoja moterys, nemano, kad kelnaitės su juostele seksualios. Dėl „geidulingos“ spalvos nuomonės vėlgi išsiskyrė, tačiau ir psichologai, ir vyrai sutaria, kad rožinė, pilka, violetinė bei mėlyna niekaip nestimuliuoja geismo mylėtis.

3. Garsinis fonas

Dauguma vyrų miršta iš susižavėjimo, kai partnerė kalba (arba dejuoja) žemu prislopintu balsu. Garsios dejonės ar juo labiau riksmai atrodo seksualūs ir jaudina tik šešis procentus vyriškių.

4. Teisingi žodeliai

Nemaža dalis vyriškių prisipažįsta einantys iš proto, kai jų mylimoji ištaria įvairias seksualinio pobūdžio nešvankybes – sekso metu arba iki jo (preliudijos metu arba automobilyje pakeliui namo).

5. Miško aromatai

Vyrams patinka malonūs kvapai, tačiau ne parfumeriniai, o natūralūs. Audringą seksą žada šalavijo, sandalo, kvapniosios kanangos aromatai. Meilės žaidimus, kupinus švelnumo ir dvasinės šilumos, žada apelsino ir vanilės kvapai. Optimalus variantas – eteriniai aliejai.

6. Blogas charakteris

Anglų mokslininkai praneša eilinę šokiruojančią naujieną – daugumą vyriškių neįtikėtinai užveda pykstančios moterys. Tai aiškinama tuo, kad tuomet moters krūtinė gražiai kilnojasi, padažnėja kvėpavimas ir blizga akys.

7. Turtingas vidinis pasaulis

Moterys tikros, kad vyrus traukia ryški išvaizda – tam tikras krūtinės dydis, talijos apimtis, lūpų forma... Tačiau vyrai kreipia dėmesį visai į kitus dalykus! Išsiaiškinta, kad 55% vyriškių mano, jog patraukliausia – moterų eisena ir kviečiantis žvilgsnis, 40% teigė, jog juos traukia temperamentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją